Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KERRY

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Kerry - Boka och spara

  Hämta din hyrbil i Kerry direkt på flygplatsen eller i närliggande staden Killarney och upplev allt som den smaragd-gröna ön har att erbjuda. Kerry är ett grevskap i sydvästra Irland och är ett mycket populärt resmål. Hit reser många för den vackra naturen och kusten. Här lönar det sig extra bra att hyra bil och du får möjligheten att upptäcka helt i din egen takt. Kör ut på landsbygden och njut av vacker natur, porlande bäckar, vackra slott och nationalparker. Gillar du att fota eller måla? Ja då är Kerry helt optimalt.

  Kerry med hyrbil

  Att boka och köra hyrbil i Kerry är inte avsevärt svårt förutom att Irland, precis som Storbritannien har vänstertrafik. Det kan ta en dag eller två att vänja sig vid att köra på "fel" sida av vägen och därför gäller det att vara försiktig och att köra så lugnt som möjligt. Undvik stressmoment genom att planera dina resa väl, gör tillräckligt med stopp längs vägen och undvik den värsta rusningstrafiken om möjligt. Att resa runt ön med hyrbil är dock ditt bästa alternativ för att se och uppleva så mycket som möjligt. Du kan bland annat besöka staden Cork genom att köra österut eller norrut mot Shannon.

  Hyr bil billigt i Kerry

  Auto Europe har 60 års erfarenhet av förmedling av hyrbilar och kan erbjdua dig biluthyrning i Kerry och i flera städer på Irland. Du kan förutom i Kerry även hämta hyrbil i storstäder som Dublin och Cork. Jämför enkelt och smidigt fordon och priser på vår hemsida eller boka genom våra kunniga reservationsagenter per telefon. De kan nås 7 dagar i veckan.

  Bra länkar

  Kerry flygplats