Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ KEFLAVIK FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Reykjavik-Keflavík flygplats till bra priser

  Islands internationella flygplats Keflavik ligger belägen på öns syd-västra sida, på bekvämt avstånd till den isländska huvudstaden Reykjavik, huvudstaden som erbjuder ett stort utbud av kultur för alla åldrar och intressen. Hämta upp din hyrbil på Keflavik flygplats och upptäck öns fantastiska natur och vackra vulkanlandskap med gejsrar och varma källor. Oavsett om ni reser hit för att ligga och njuta av ett geotermiskt spa eller utforskar det vackra isländksa landskapen så kan vi på Auto Europe erbjuda en bekväm och smidig biluthyrning till marknadens bästa priser och ett stort urval av hyrbilar.

  Med oss på Auto Europe har ni möjligheten att finna just den bil ni är i behov av för eran resa till Island, till de lägsta priserna. Med över 60 år i biluthyrningsbranschen och långa samarbete med internationella och lokala leverantörer nöjet att kunna erbjuda det största utvalet av hyrbilar, med en mängd olika kategorier så ni enkelt kan finna vad ni letar efter. Skulle ni ha någora funderingar eller behöver hjälp, är våra hyrbils experter redo alla dagar i veckan! Ni kan också klicka er in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Keflavik för att läsa tidigare kunders omdöme.

  Flygplatsinformation

  Keflavik flygplats (KEF)
  Officiellt namn: Keflavik International Airport, även känd som Reykjavík-Keflavík Airport.
  Adress: 235, Keflavik, Island
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 3 km från Keflavik och 50 km från huvudstaden Reykjavik.
  Flygbolag på flygplatsen: Aer Lingus, Air Bein, Air Iceland, British Airways, EasyJet, Finnair, Icelandair, SAS och många fler.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Keflavik flygplats

  Upphämtning av hyrbil på Keflavik flygplats sker väster om terminalen i närheten av P2 korttidsparkeringen. Terminalen är ansluten med biluthyrningen via en gångväg på bekvämt gångavstånd. Glöm inte att läsa igenom er voucher där det står vilka dokument ni behöver ha med er för att kunna hämta upp er hyrbil. Ett litet tips när ni kommer för att hämta upp hyrbilen, är att ta er tiden att gå igenom bilen för skador, som inte är med på hyreskontraktet. Skulle ni finna några, så meddela detta till leverantören så det antecknas på ert hyreskontrakt för att undvika onödiga eventuella problem vid avlämning.

  Alamo hyrbil på Keflavik flygplats Alamo hyrbil på Keflavik flygplats
  Reykjavík-Keflavík Airport,
  Keflavik, Island 235

  +354 519 9300
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Dygnet runt
  Avis hyrbil på Keflavik flygplats Avis hyrbil på Keflavik flygplats
  Reykjavík-Keflavík Airport,
  Keflavik, Island 235

  + 354 591 4000
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 04:00 - 01:00
  Budget hyrbil på Keflavik flygplats Budget hyrbil på Keflavik flygplats
  Reykjavík-Keflavík Airport,
  Keflavik, Island 235

  +354 562 6060
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 04:00 - 01:00

  Terminaler

  Flygplatsen består av en terminalbyggnad och är namngiven efter Leifur Eiriksson och är uppdelad i norra och södra delen. Flygplatsen är Islands flyg-nav och sköter i stort sett alla större internationella flygningar medan de flesta inrikes flyg sker till och från Reykjavik flygplats.

  Flygplatsfaciliteter

  Keflavik flygplats erbjuder resenärer och passagerare en rad faciliteter för att göra resan så bekväm och smidig som möjligt. Flertalet matställen och caféer finns tillgängliga samt ett stort utbud av shopping inklusive spännande delikatesser och traditionella isländska hantverk. Flygplatsen har gratis Wifi och laddningsstationer tillgängliga för den som behöver jobba. För resenärer som behöver växla pengar eller uträtta bankärenden finns en bank tillgänglig på plats som har öppet dygnet runt.

  Hur man kan ta sig till och från Keflavik flygplats

  När ni har bestämt er för att hyra bil på Keflavik flygplats ni enkelt nå Reykjavik och närliggande områden på bara 40 min via rutt 41. Flygbussarna Airport Express och Flybus ansluter Reykjavik med flygplatsen, en resa på cirka 35-45 min. Bussarna avgår från ett avlämningsområde i närheten av biluthyrningsområdet, i närheten av P2 parkeringen och kan nås via gångväg från terminalen. Även den lokala busslinjen 55 ansluter flygplatsen med Reykjavik med avgångar 9 gånger om dagen in till Reykjaviks centrala bussterminal. Taxi finns tillgänglig utanför terminalbyggnaden, bredvid P2 parkeringen. Mer allmän körinformation för Island kan hittas här.

  Parkeringstips

  Keflavik flygplats erbjuder lång och korttidsparkering på bekvämt avstånd utanför huvudterminalen. Parkeringen kan betalas med kreditkort antingen vid in/utgången eller i automat inne på terminalen, samt med kontanter i biljettautomat. Har ni valt att hyra bil på Keflavik flygplats kan det vara bra att veta att inne i Reykjavik är parkering indelat i 4 zoner P1, P2, P3 och P4 och blir dyrare ju närmare centrum du parkerar. Ett tips är dock att parkera i utkanten av staden eftersom stadskärnan är relativt liten och lätt kan nås med en 3-5 minuters promenad till fots. All avgiftsbelagd parkering ska betalas i parkeringsautomat som tar isländska mynt och kreditkort.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Keflavik