Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ FORT MYERS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Fort Myers flygplats – Boka och spara

  Med hyrbil från Fort Myers flygplats får du verkligen uppleva allt som soliga Florida har att erbjuda! På Auto Europe gör vi vårt bästa för att hitta ett perfekt fordon till just din resa och efter dina behov. Vi erbjuder inte bara ett brett utbud av fordon från lokala och globala leverantörer utan även de bästa priserna och toppen service. Boka bil idag och bege dig direkt till vita sandstränder på Fort Myers Beach eller läs våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Fort Myers.

  Flygplatsinformation

  Fort Myers Airport (RSW)
  Officiellt namn: Southwest Florida International Airport
  Adress: 1000 Terminal Access Rd, Fort Myers, FL 3391, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 28 km från centrala Fort Myers och cirka 22 mil från Tampa.
  Flygbolag på flygplatsen: airberlin, Air Canada, American Airlines, Delta Airliens, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Silver Airways, Southwest Airlines, Spirit Airlines, Sun Country, United Airlines och WestJet.

  Terminaler

  Flygplatsen har en terminalbyggnad med 3 olika gate-områden och är mycket lätt att navigera. Du hittar incheckningsdiskar belägna i huvudhallen såväl som uttagsautomater, valutaväxling, informationsdiskar och flertalet matställen och butiker.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  På Fort Myers flygplats hittar du hyrbilsleverantörernas faciliteter på hyrbilscentret belägen på parkeringsgaragets bottenvåning eller på separat belägna kontor dit du tar dig med hjälp av gratis skyttelservice. Du som ska hyra bil från Fort Myers flygplats leverantörer med diskar på flygplatsen ska så fort du upphämtat bagage bege dig tvärsöver gatan och upphämta fordon. Skyttelbussen kan hittas på östra sidan av parkeringsgaraget.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 24.00 till 1.00 och 4.30 till 24.00
  Avis 24.00 till 00.30 och 5.00 till 24.00
  Budget 24.00 till 00.30 och 5.00 till 24.00
  Dollar 4.00 till 24.00
  Hertz 24.00 till 00.30 och 4.30 till 24.00
  National 24.00 till 01.00 och 4.30 till 24.00
  Thrifty 24.00 till 00.30 och 4.30 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  Du som ska flyga från Fort Myers flygplats kan vara lugn över att hitta passande faciliteter för en avkopplande flygning. Här finns flertalet restauranger och matställen både före och efter säkerhetskontrollen såväl som ett par butiker för shopping såsom souvenirer eller sista minuten gåvor. För den som behöver uppkoppling till internet finns gratis wifi.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Du som upphämtar hyrbil på Fort Myers flygplats kan direkt efter upphämtning av fordon bege dig ut på på de amerikanska vägarna. Via I-75 N tar du dig in till centrala Fort Myers på cirka 30 min. Fortsätter du på samma väg tar du dig även till Tampa på lite över 2 timmar. Tänk dock på att många av vägarna i Florida har vägtullar. Du kan läsa mer om det här. För dig som tagit med familjen på din resa till Florida är även en tripp till Orlando och Disney World verkligen ett måste. Du når staden via US-17 N på lite över 3 timmar.

  Du som behöver ta dig in till centrala Fort Myers kan använda dig av busslinje 50 med LeeTran som erbjuder anslutning in till staden. Många hotell i det omkringliggande området erbjuder även gratis skyttelservice till hotellet och du hittar taxi utanför terminalen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har både lång- och korttidsparkering tillgänglig och de första 20 minuterna på korttidsparkeringen är gratis. Du som ska upphämta passagerare kan vänta på ett speciellt område 2 mins bilresa från terminalen för smidig och bekväm upphämtning.

  Inne i centrala Fort Myers hittar du lätt parkerings med flertalet parkeringsalternativ både i garage och på gatan och med varierande max längd. I så kallade Zip-Zones får du max parkera i 2 timmar men under vissa tider kan du parkera kostnadsfritt.

  Bra länkar

  Fort Myers flygplatsinformation


  Mer information om Fort Myers flygplats

  Fort Myers flygplats
  11000 Terminal Access Rd
  Fort Myers, USA, FL 33913

  IATA Code: RSW
  ICAO Code: KRSW
  Latitud: 26.536111
  Longitud: -81.755278

  Allmän information: Southwest Florida International Airport är en internationell flygplats i delstaten Florida i USA. Det är den tredje största flygplatsen i landet sett till land-storlek och hanterar 8 miljoner passagerare om året.