Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ AUCKLAND FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Auckland flygplats med Auto Europe

  Medan Wellington är Nya Zeelands huvudstad finns det ett flertal skäl att besöka landets kustområdes mest befolkade stad, Auckland. Om du ska hyra bil från Auckland flygplats är du på rätt plats!På motsvarande sätt är Auckland flygplats den mest trafikerade i landet, vilket gör staden till en inkörsport för besökare från hela Asien och resten av världen. Det är en otroligt öppen och tolerant plats, antagligen med hjälp av det faktum att invånarna har en så bra livskvalitet rankas staden som den tredje bästa platsen i världen att bo på. Det här är utan tvekan på grund av det stora utbudet av utomhusaktiviteter och den vackra naturen som finns till hands - det är trots allt platsen som visas i Peter Jacksons Sagan om ringen-trilogi. Närheten till en sådan fantastisk, robust natur betyder att du kan besöka vulkaniska bergskedjor, kajaak nedför floder eller vandra genom djungeln under samma dag, för att sedan återvända till staden för en drink vid solnedgången. Själva staden är mångfacetterad, med en mängd olika områden som kan passa allas behov och många starka kulturella scener som blommar hela tiden. En särskild höjdpunkt är Karangahape Road, tidigare stadens Red-light district och LGBTQ-distriktet. Nuförtiden har gentrifikation medfört en tillströmning av hippa barer, affärer och restauranger, men områdets gamla anda förblir och området är väl värt ett besök.

  Auckland är ett populärt resmål för surfare, med stränder som är kända för sina stora vågor som fylls upp och nerför kusten. Resenärer väljer ofta att ta en hyrbil från Auckland flygplats, eftersom det ger friheten att kunna resa runt staden, längs kusten eller kanske så långt söderut som till Wellington och Christchurch. Auto Europe har varit i biluthyrningsverksamheten sedan 1954 och har byggt starka band med de bästa uthyrarna. Det innebär att vi kan erbjuda dig de lägsta priserna på marknaden och vi är stolta över att ha hjälpt människor att resa världen i egen takt under alla dessa år!

  Flygplatsinformation

  Auckland Airport (AKL)
  Address: Ray Emery Dr, Auckland Airport, Auckland 2022, Nya Zeeland
  Telefon: +1 619 400 2404
  Plats: Flygplatsen ligger 22 kilometer söder om Auckland, på andra sidan Mangere River.
  Flygbolag som är verksamma på Aucklands flygplats: Air New Zealand Jetstar Airways, Virgin Australia

  Terminaler

  Auckland Airport har både en internationell terminal och en internt terminal. En gratis transferbuss mellan terminalerna körs var 15: e minut mellan 5:00 och 10:30, men för dem som behöver flytta mellan terminaler utanför dessa timmar är det bara 10 minuters promenad eller en kort taxitur. Internationella incheckningsdisken finns på östra sidan av terminalen på bottenvåningen. Inhemska check-in-skrivbord ligger på västsidan av den inhemska terminalen.

  Upphämtning och återlämning av hyrbil

  Auto Europe arbetar med de bästa uthyrarna för en hyrbil från Auckland Airport, inklusive Enterprise, Europcar, Hertz och Thrifty. Uthyrningsdiskarna finns i hela den internationella terminalen och på bottenvåningen i parkeringshuset mittemot den inhemska terminalen. Det är viktigt att du kommer ihåg att ta med ditt giltiga körkort, kreditkortet du använde när du gjorde din bokning och 2 bevis på adress eller så kan uthyraren vägra din biluthyrning. Läs försäkringspolicyn noggrant så att du vet vad du är täckt av och innan du tar ditt fordon bör du kolla eventuella repor eller skador för att undvika att debiteras för dem när du lämnar tillbaka ditt fordon.

  Öppettider uthyrare

  Uthyrare Öppettider
  Enterprise 05.00 - 02.00
  Europcar 05.00 - 01.30
  Hertz 05.00 - 02.00
  Thrifty 05.00 - 02.30

  Destinationer

  Auckland Airport erbjuder flyg till över 70 destinationer. Direktflygningar är tillgängliga för nästan alla större flygplatser i Oceanien och till ett stort antal asiatiska länder som Indonesien, Malaysia, Vietnam, Kina och Japan. Flyg till USA inkluderar Vancouver, Santiago, San Francisco, Houston, Honolulu och Los Angeles. Afrika kan nås via Nkolo.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen är en modern byggnad med alla bekvämligheter som man kan förvänta sig och mer. Gratis WiFi finns på hotspots över hela flygplatsen, tillgängligt i 45 minuter. Det finns olika informationsdiskar över varje terminal förutom de "gästfrihetsambassadörer" som står till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem. Det finns en röksalong i den internationella terminalen på nivå 2. Duschanläggningar är också tillgängliga för alla kunder utan kostnad, vilket kommer att bli en lättnad för trötta långdistansresenärer. Det finns ett bönrum tillgängligt i båda terminalerna.

  Om du behöver speciell assistans, kolla in den officiella hemsidan för fler detaljer.

  Transpor/Hur man kommer till flygplatsen

  Med bil
  Aucklands flygplats ligger bara 25 minuters bilresa från stadens centrum via motorväg 1 och motorväg 20. Men under rusningstid kan trafiken tung, vilket kan göra resan så lång som en timme. Det är viktigt att ha detta i åtanke när du återlämnar din hyrbil från Auckland Airport under rusningstid. Det finns flera bensinstationer nära flygplatsen - Z finns i början av Highway 20 och en annan i Mangere som drivs av Mobil. För mer information om körning i Nya Zeeland, besök vår sida om körinformation här.

  Med buss och taxi
  Skybus kör 24/7 till och från Auckland centrum och tar ungefär 40 minuter och kostar runt 20 dollar. Biljetter kan köpas vid busshållplatserna eller kontant med föraren. När det gäller kollektivtrafik, arbetar 380-bussen varje kvart och kopplar Mangere till flygplatsen. För att nå Mangere från stadens centrum måste du ta buss 31 och byta till 380 för flygplatsen.

  Det finns taxi tillgängligt utanför flygplatsen dygnet runt. Många av de stora företagen som Alert, Auckland Co-op och Cheap Cabs erbjuder fast pris till Central Business District, som sträcker sig från cirka $ 40-80, med avgifter för flygplatstaxa och hämtning som ingår i priset.

  Parkingeringstips

  Auckland Airport har en mängd olika parkeringsmöjligheter. Prisskillnaderna i varje alternativ beräknas i huvudsak för avstånd från flygplatsen. Ekonomivalet erbjuder en park&ride-service, där man sedan tar en buss som tar 10 minuter. I den andra änden av skalan finns så kallad executive-parkering som ger en snabb tillgänglighet till terminalen.

  Nyttiga länkar

  Auckland flygplats hemsida