Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ANTALYA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Antalya flygplats - Bra pris

  Med Auto Europe kan du bekvämt boka hyrbil till din nästa resa till Antalya och Turkiet. Vi har inte bara marknadens bästa priser utan även förstklassig service så att du kan vara säker på att få en bra hyrbilsupplevelse. Använd dig enkelt av vår bokningsmotor online eller ring och prata med vårt reservationsteam så hjälper dom dig boka din perfekta hyrbil på Antalya flygplats till bästa pris. Du kan även innan du beslutar dig för vilken bil du ska boka läsa våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Antalya som du hittar här.

  Flygplatsinformation

  Antalya Airport (AYT)
  Officiellt namn: Antalya Airport
  Adress: Antalya Havalimani 1. Dis Hatlar Terminali, 7230, Turkiet
  Läge: Flygplatsen ligger 13 km nord-öster om centrala Antalya
  Flygbolag på flygplatsen: Aegan Airlines, Adriga Airways, Condor, easyJet, Finnair, Germanwings, Lufthansa, Norwegian, Qatar, TUI och många fler.

  Terminaler

  Antalya flygplats har 3 terminaler, terminal1, terminal 2 och inrikes. Från och med oktober 2016 är dock terminal 2 stängd på grund utav renovering. Ankomster och bagageupphämtning sker på terminalernas bottenvåning medan incheckning hittas på första våningen och gater på andra på alla terminaler.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som ska hyra bil på Antalya flygplats hittar uthyrningsdiskar på bottenvåningen i närheten av bagageupphämtningen på alla terminaler. Kontroller din voucher för mer detaljerad info innan din resa. Kontrollera även diskarnas öppettider och glöm inte att ta med dig körkort, bokningsvoucher, ID eller pass samt kreditkort i huvudförarens namn till depositionen.

  Företag Öppettider
  Circular Dygnet runt
  Fox Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Alamo Dygnet runt
  Garenta Dygnet runt
  Europcar 24.00 till 1.00 och 6.00 till 24.00
  Interrent 7.00 till 23.00
  Avis Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  På Antalya flygplats hittar du ett brett utbud av matställen att stilla din hunger med allt ifrån snabbmat till caféer och restauranger. Du hittar även ett brett utbud av duty-free produkter med allt ifrån leksaker till kosmetika och souvenirer. Flygplatsen erbjuder även wifi-anslutning på ankomst- och avgångshallarna.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Antalya flygplats tar du dig in till centrum via D400 på cirka 20 min beroende på trafik. Med hyrbil kan du även enkelt ta dig till den närliggande och mycket populära turistdestinationen Alanya. Beger du dig ut på en roadtrip kan du även nå Ankara på ungefär 6 timmar.

  Flertalet bussbolag finns även tillgängliga på flygplatsen och som erbjuder anslutning till Antalya centrum och långdistans destinationer.

  Parkeringstips

  Parkering inne centrala delar av staden kan vara mycket svårt att hitta. Man använder dig inte av parkerings-automater för att betala parkering utan istället använder man sig av parkeringsvakter som du betalar till. Allra enklast är det om du parkerar på parkeringshus. Ditt fordon står då säker och du slipper oroa dig över böter. Något som dom annars är kvicka med att ge ut då det finns oändligt många regler om var man får och inte får parkera. För mer information om körning i Turkiet, läs vår guide.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Antalya