Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ÄNGELHOLM FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Ängelholm flygplats billigt

  Gör jobbresan lite lättare med en hyrbil från Ängelholm flygplats och du kan på allra smidigast sätt ta dig från ett möte till ett annat. Med Auto Europes hyrbilserbjudanden hyr du alltid bil till marknadens bästa pris och kan välja mellan ett brett utbud av fordon från våra globala och lokala leverantörer på en rad stationer och platser. Glöm inte heller att ta del av våra exklusiva erbjudanden och kampanjer när du bokar.

  När du bokar bil på Ängelholm-Helsingborg flygplats får du möjligheten att utforska hela sydvästra Sverige med destinationer som Malmö, Landskrona och Lund en kort resa bort. Perfekt för dig som vill ta med familjen på en härlig roadtrip längs Västkusten över ett par dagar.

  Flygplatsinformation

  Ängelholm Airport (AGH)
  Officiellt namn: Ängelholm-Helsingborg Airport
  Adress: Margretetorpsvägen 445, 262 91 Ängelholm
  Läge: cirka 5 km norr om Ängelholm och 34 km norr om Helsingborg hittar du den regionala flygplatsen.
  Flygbolag på flygplatsen: inrikes flyg med BRA och SAS samt charter med ett par bolag till destinationer i Turkiet och Portugal.

  Terminaler

  Flygplatsen som haft civil flygtrafik sen 1960, består för närvarande av en terminalbyggnad med alla faciliteter under ett och samma tak vilket gör din vistelse på flygplatsen mycket enkel.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Då flygplatsen är relativt liten är det mycket svårt att missa hyrbilsleverantörernas diskar inne på terminalen. Du som ska hyra bil på Ängelholm flygplats får således en mycket snabb och smidig upplevelse och sparar tid när du direkt kan bege dig ut på vägarna, vare sig du ska på ett viktigt affärsmöte eller åka på semester.

  Företag Öppettider
  Budget Mån-fre 7.00 till 17.00
  Lör-sön stängt
  Hertz Mån-fre 8.00 till 17.00
  Lör-sön stängt
  Avis Mån-fre 7.00 til 17.00
  Lör-sön stängt

  Flygplatsfaciliteter

  På passagerarterminalens café och restaurang kan du passa på att ta något att äta eller en kopp kaffe innan dit flyg. Efter säkerhetskontrollen hittar du en välsorterad taxfree butik med härliga erbjudanden och flygplatsen erbjuder även möjligheter att hyra rum för konferenser och möten.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Tack vare sitt läge kan du som upphämtat hyrbil på Ängelholm flygplats enkelt ta dig in till centrum och vidare till Helsingborg via E20 och E6 på cirka 30 min. Från Helsingborg kan resenärer som ska resa vidare till Danmark därefter ta sig vidare via färja till Helsingör. Resenärer som vill nyttja kollektiva trafikmedel för att ta sig vidare till sina slutdestinationer kan även ta flygbussen in till Ängelholms tågstation som sedan kan ta dig vidare med tåg både söder och norrut. Du hittar även taxi kan hittas utanför ankomsthallen på terminalen.

  Parkeringstips

  På Ängelholm-Helsingborg flygplats finns plats för 850 fordon att parkera. 600 av platserna befinner sig på inhägnad parkering på parkeringarna P2 och P3 och är avsedda för resenärer som vill parkera fordon långsiktigt. På P1 hittar du korttidsparkering precis utanför terminalbyggnaden. Ska du resa med charter får du 50% rabatt om du parkerar på lågprisparkeringen P3. Hyrbilsleverantörerna parkering hittas på en separat parkering brevid P1 och på bekvämt gångavstånd till flygplatsens terminal.

  Inne i centrala Ängelholm är det allra lättas att hitta parkering i utkanten av centrum. I närheten av gågatan i centrum hittar du även ett par mindre parkeringar men som ofta kan vara väldigt fulla på exempelvis helger.

  Bra länkar

  Ängelholm flygplatsinformation