Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED CHEAPA CAMPA OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Cheapa Campa - Upptäck södra hemisfären!

  Hyr husbil med Cheapa CampaEn resa till Australien och Nya Zeeland ger minnen för livet; den vilda naturen, vackra stränder, långa kustlinjer, livliga städer och häpnadsväckande utsikter är bara en liten del av vad du kommer uppleva här. Du kommer bli förälskad i vad allt länderna har att erbjuda! Tyvärr kan en resa hit bli ganska dyrt dock, därför är alternativet att hyra husbil med Cheapa Campa den perfekta lösningen! På så sätt kan du utforska länderna på dina egna villkor samtidigt som du sparar pengar.

  Cheapa Campa specialiserar sig på billiga och prisvärda husbilar i Australien och Nya Zeeland. De är en del av Apollo Motorhome Holidays Group, som grundades 1985 och de har därför lång erfarenhet av marknaden. Alla fordon som är i Apollos flotta flyttas efter 2-3 år till Cheapa Campa. Detta gör att företaget kan erbjuda väldigt låga priser, vilket i sin tur gör dem till det bästa alternativet för budgetmedvetna resenärer. De har också ett stort utbud av fordon, allt från små och smidiga husbilar som man kan åka på en romantisk utflykt med, till stora husbilar med plats för upp till sex personer. Perfekt om hela familjen ska med på äventyr eller om man vill utforska länderna med en grupp vänner. Genom att hyra husbil med Cheapa Campa kan du alltid vara säker på att din husbil är säker och väl omhändertagen, alla fordon är nämligen regelbundet servade och underhållna.

  Försäkring

  Självriskbeloppet som kunden är ansvarig för vid en eventuell kollision eller olycka är AUD 3.500 (cirka 23.000 kr). Detta gäller alla husbilskategorier förutom 4 Berth och 6 Berth - på de kategorierna är självriskbeloppet AUD 5.000 (cirka 39.000 kr). Självriskbeloppet kommer behövas lämnas i form av en deposition vid upphämtningstillfället. Observera att depositionen måste lämnas på ett kreditkort (inte debit eller kontant) i huvudförarens namn. Om man vill minska självrisken kan man lägga till extra försäkring under bokningsprocesscen.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Alla Cheapa Campas husbilar kommer med köksutrustning (grytor, stekpanna, bestick ect), sängkläder och handdukar. Du kan också välja att lägga till extrautrustning mot en avgift. Du kan se hela listan med tillgänglig extrautrustning som går att boka till under bokningsprocessen. Om du planerar att resa med barn i Australien eller Nya Zeeland uppmärksamma att vissa restriktioner förekommer. Alla barn måste vara över sex månader för att få åka i Cheapa Campas fordon. Användbara riktlinjer finns också de tillgängliga under bokningsprocessen. Vi rekommenderar även att ladda ner leverantörens gratis app: ApolloConnect (finns att ladda ner på Google Play Store och Apple Store). Här kan du hitta värdefull information angående vägar, aktiviteter, campingplatser och resetips. Du kan också se filmklipp på din framtida hyrbil i appen.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Cheapa Campa

  Det är möjligt att köra i Australien och Nya Zeeland med ditt nationella körkort om det är skrivet på engelska. Om körkortet inte är på engelska kräver leverantören en ackrediterad engelsk översättning eller ett internationellt körkort. När du hämtar upp din husbil kommer du vara tvungen att visa upp både det nationella och internationella körkortet, om detta inte kan göras avbokas reservationen. För att köra Cheapa Campas fordon måste du vara över 21 år. I Australien är kunden själv ansvarig för att betala vägtullar. Tullavgifterna kan variera beroende på stat, de är dock vanliga i Queensland, Victoria och New South Wales. I Nya Zeeland finns det för tillfället endast tre tullvägar, de är; Nothern Gateway (norr om Auckland), Takitimu Drive och Tauranga Eastern som båda ligger i Tauranga. Vi rekommenderar att du söker upp information om vägarna du planerar att köra på för att se om de har tullavgift så att du kan vara förberedd.

  Cheapa Campas flotta

  Flottan består av fordon som har plats för upp till sex personer. Det finns allt från husbilar med tält på taket till klassiska husbilar för hela familjen. Din hyra inkluderar alltid:

  • Fria mil
  • Dygnet runt vägassistans
  • Gratis app (ApolloConnect) med kartor, camping guide och annan användbar information.

  Cheapa Vivid Camper

  Cheapa Vivid Camper
  Sovplatser: 4 personer
  Kategori: Roof Tent Camper
  Längd: 5.4 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Denna husbilen är relativt liten och har sovplats för upp till fyra personer. Den har två dubbelsängar (en i tältet ovanför taket och en inuti husvagnen). Ett standar kök finns i backre delen av fordonet.

  Cheapa Endeavour Camper

  Cheapa Endeavour Camper
  Sovplatser: 4 personer
  Kategori: Hi Top Camper
  Längd: 4.9 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Det perfekta valet för en liten familj med max två vuxna och två barn. Matplatsen kan förvandlas till en dubbel säng och i taktältet finns där ännu en dubbelsäng. Ett litet utrustat kök finns också.

  Cheapa Hitop

  Cheapa Hitop
  Sovplatser: 2 personer
  Kategori: Hi Top Camper
  Längd: 4.9 meter
  Växel: Automatisk eller Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Denna lättkörda och mysiga husbil är perfekt för par. Den har ett litet kök och middagsplats som kan förvandlas till en bubbelsäng.

  Cheapa 2-Berth

  Cheapa 2-Berth
  Sovplatser: 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 7.1 meter
  Växel: Automatisk or Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Perfekt för par eller två kompisar som vill ha lite mer utrymme. Denna husvagnen har både en dusch och en toalett, samt ett rejält kök.

  Cheapa 4-Berth

  Cheapa 4-Berth
  Sovplatser: 4 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Längd: 7.7 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Ett bra alternativ för din nästa kompis- eller familjesemester! Med två dubbelsängar, dusch och toalett är denna husbilen ett bra och prisvärt val.

  Cheapa 6-Berth

  Cheapa 6-Berth
  Sovplatser: 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Längd: 7.7 meter
  Växel: Automatisk or Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Den stösta husbilen som passar större kompisgäng eller en stor familj. Den har plats för upp till sex personer och innehåller allt du behöver för din nästa husbilssemester!

  Var kan ni hämta upp er husbil från Cheapa Campa?

  Om du planerar att hyra husbil med Cheapa Campa kan du välja mellan flera olika städer att hämta upp den i. Bland annat några av Australiens största städer Brisbane, Perth och Sydney. I Nya Zeeland finns det totalt två upphämtningsplatser, även de i stora städer - Auckland och Christchurch. Kontoren är öppna varje dag 08.00-16.00. Tänk på att hämta och lämna din husbil mellan dessa tider eftersom leverantören inte finns tillgänglig på kontoret för upphämtning och avhämtning utanför dessa tider.

  Cheapa Campas upphämtningplatser i Australien

  ALICE SPRINGS
  40 Stuart Highway,
  Alice Springs 0871
  BRISBANE
  733A Nudgee Road,
  Northgate (Brisbane) QLD 4013
  CAIRNS
  432-434 Sheridan Street
  Cairns QLD 4870
  MELBOURNE
  40/46 Hume Hwy
  Somerton (Melbourne) VIC 3062
  PERTH
  65 Worrell Avenue
  High Wycomb (Perth) WA 6057
  SYDNEY
  31 Bay Road,
  Taren Point (Sydney) NSW 2229

  Cheapa Campas upphämtningplatser i Nya Zeeland

  AUCKLAND
  9 Richard Pearse Drive,
  Auckland, Mangere, 2022
  CHRISTCHURCH
  24 Logistics Drive, Harewood,
  Christchurch, Canterbury, 8051

  Boka din nästa husbilsresa online redan idag! Det kan du göra här på vår hemsida, eller om du hellre vill göra det över telefon kan du ringa en av våra bokningsexperter på +49 89 4120 7298. Du kan också kontakta oss via mail: muccampers@autoeurope.de.