Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  CHRISTCHURCH

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Christchurch - Hitta husbilen för er!

  Auto Europe är den perfekta platsen för er som önskar att hyra husbil i Christchurch. Ni kan enkelt surfa runt på våran sida för att kolla på vilka husbilar som finns tillgängliga och välj den som passar er bäst. Med vår oerhört långa erfarenhet i branschen så kan vi erbjuda er marknadens bästa priser med ett kanon utbud att välja mellan. Tryck på boka nu för att skicka in er förfrågan om er önskade husbil eller om ring till våra husbils specialister som mer än gärna svara på alla era frågor och hjälper er igenom hela boknings processen.

  Christchurch i Nya Zeeland har kommit mycket långt sen sin början som ett bonde samhälle. Staden har nu växt till att vara den tredje största staden i landet med sina runt 396 000 invånare. Staden som är placerad på landets södra ö är designad med ett väl genomtänkt rutnät. Christchurch är utbrett över ett stort område, hela 1400 kilometer med ytterligare 600 kilometer förorter.

  Det är relativt enkelt att köra runt i staden , med alla dess monument och kända landmärken att utforska. Norrut och västerut hittar ni ett överflöd av böljande gröna fält och jämna slätter tillsammans med en flod. Kollar man närmare kommer ni att upptäcka att det är fullt med enastående vandringsvägar och cykelleder. Beger ni er söderut kommer att hitta vad Nya Zeeland är känt för - iögonfallande berg och mörkblåa vikar.

  Campingplatser i och runtom Christchurch

  Om ni är ute efter att hyra husbil i Christchurch är det viktigt att planera i förväg och boka tidigt. Detta för att se till att eran resa blir så lätthanterlig som möjlig. Här nedan listar vi fyra av alla de camping platser som ni kan hitta runt staden. Det är värt att notera att alla regioner i Nya Zeeland har sina egna camping regler. I Christchurch gäller det att alla som har en certifierad självständigt fordon kan campa lagligt upp till två nätter på många offentliga platser inom staden.Och om ni reser till Auckland så har de helt andra regler som gäller. Dessa uppdateras ofta, så var noga med att vara pålyst om vad som gäller i den region ni befinner er i och de ni har tänkt er att resa till.

  Christchurch Kiwi Holiday Park Denna 4-stjärniga semester park hittar ni österut om staden och är den bästa platsen för de som önskar att campa i närheten av Christchurch. Parken stoltserar med att kunna erbjuda gratis Wi-Fi, gratis parkering, en badbassäng , grillområde under tak, lekplats för barn och många andra gemensamma resurser. Med dess närhet till staden, endast 3.4 kilometer, blir det enkelt att spendera en eller två dagar att utforska vad staden har att erbjuda. Det är väl värt att nämna att i parkens närhet finns där ett överflöd av turist sevärdheter och aktiviteter. Ni kan hitta allt från gondoler, stränder till Ferrymead Heritage Park.
  South Brighton Motor Camp Denna förträffliga camping plats ligger inte mindre än 350 meter från stranden. Vill man koppla av och vara nära till en mysig strand och havet är detta den perfekta platsen att campa på. Skulle man känna för att göra en dags tur till själva centrala delarna av Christchurch så finns där en bus som avgår varje halvtimme. På plats kan ni hitta bekvämligheter som gratis Wi-Fi, varm vatten duschar ( inkluderade utan en timer! ) , tvätt och tork tumlare och all tänkbar köks utrustning.
  Alpine View Holiday Park Denna vänliga och familjeägda camping plats är endast en kvart körning västerut från Christchurch. På plats hittar ni stugor, camping platser med och utan el. Ni kommer att hitta ett väl underhållet gemensamt kök med grill möjligheter, tvätt faciliteter samt lounge, toaletter och duschar som ni kan använda. Förutom möjligheten att uppleva staden så finns där en hel del sevärdheter runtom camping platsen också. Passa på att njuta av Wigram Airforce Museum, Antarctic Centre, och många olika barer och restauranger. Är ni i behov av att shoppa eller bara vill kolla vad som finns så är ett besök till Hornby Shopping Mall att rekommendera. Tar endast fem minuters promenerande att ta sig hit.
  North South Holiday Park North South Holiday Park med alla dess bekvämligheter kommer utan tvekan under er vistelse att hålla er avslappnad, väl underhållen samt glad. Denna camping plats är idealisk för de som anländer med flyg, eftersom den är endast 5 minuters körväg från flygplatsen. Här hittar ni en lekplats för de små, en utomhus simbassäng, ett DVD bibliotek och även ett enorm Jenga pussel som kommer att erbjuda timmar av underhållning. Med tanke på att den är styrd av en familj så kan ni räkna med en mer personlig service. Ni kommer även här att hitta ett gemensamt kök och tvätt möjligheter, duschar, toaletter, gratis Wi-Fi och ett gemensamt grill område.

  Tillgängliga husbilar i Christchurch

  Här nedan lista vi några av de exempel som finns tillgängliga om ni önskar att hyra husbil i Christchurch. Om ni är endast ett par ute på ett äventyr tillsammans så är den 4.5 meter långa Dream Sleeper den rätta husbilen för er. Den kommer med kök och sovplats utrustning med möjligheten att lägga till extra. Den något större med plats för upp till 3 sovplatser, Venturer Plus kommer med automatisk växel och drivs med diesel och har samma utrustning som den lite mindre Dream Sleeper. Våran Double Down husbil har sovplats för upp till 4 personer och har ett större innanmäte på 5.4 meter. Om ni är en stor familj eller ett större sällskap på 6 personer , då rekommenderar vi starkt våran 7.6 meter långa Herciles RV husbil. Som kommer med en automatisk växel, diesel motor och standard utrustning inkluderad, denna husbil är den perfekta temporära hemmet för ett sightseeing äventyr.

  Dream Sleeper Venturer Plus

  Dream Sleeper

  Sovplatser: 2
  Kategori: Sleepervan
  Längd: 4.5 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Venturer Plus

  Sovplatser: 3
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Double Down Hercules RV

  Double Down

  Sovplatser: 4
  Kategori: Hi Top
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Hercules RV

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Mer information om Christchurch

  Christchurch är även känt som "Trädgårds staten" i Nya Zeeland, mycket tack vare alla dess trädgårdag, parker och trädkantade vägar. Det är lätt att förstå varför staden har fått detta smeknamnet när man har besökt den 30 hektar stora Botaniska trädgården som blomstrar i centrala delen av staden. Staden är innästlad i södra delen av Pegasus vik med Avon och Heathcote flod bäddarna tätt intill. Tråkigt nog är där några områden som är avstängda och aldrig kommer att återbyggas som följd av jordbävningar. Andra delar är under konstant uppbyggnad och många förstörda byggnader är under rekonstruktion.

  Om ni campar på några av de ställen som är nära staden , är det väl värt er tid att ta en av de guidade turerna runt staden och kolla in många av de intressanta historiska event som här hänt här. Ett besök till Canterbury museum och Quake City är något som ni inte kommer att ångra, detta besök kommer garanterat att ge er en tankeställare på det som händer under jordbävningarna. Om ni är ute efter lite mer speciell underhållning än stadens barer, nattklubbar, restauranger och biografer, överväg då en resa till Isaac Theatre Royal, Maori Kultur Ko Tane Centre eller The Court Theatre.

  Sedan får vi inte glömma att påpeka med tanke på stadens ypperliga läge så kan ni njuta av mängdvis av vatten aktiviteter och sport, vandrings och cykel leder, stränder och även nio håls golf bana.

  Husbils recension

  Husbils recensionIvar med Apollo NZ
  26 Sep 2018
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "Det har fungerat bra från att jag bokade husbilen till att jag lämnade tillbaka den I Auckland en fantaskisk resa. Hälsningar Ivar"