Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  AUCKLAND

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Auckland till bra pris

  Utforska nyzeeländska metropoler som Christchurch och Auckland genom att hyra husbil i Auckland till förmånliga priser. Få obegränsad frihet att utforska samtidigt som du reser med maximal komfort under din resa. Vi på Auto Europe har med 60 år i branschen och har länge varit ledande inom hyrbilsförmedlingsindustrin. Iidag kan vi även erbjuda tjänster så som husbilsuthyrning samt vans och campervans till billiga priser. Våra hyrbilsspecialister hjälper dig att planera din husbilssemester på Nya Zeeland så att du kan få ut det mesta av din resa. Med en husbil kommer ni att skapa många oförglömliga minnen, där finns så mycket att se och uppleva på denna härliga ö. Om ni gillar trädgårdar och mysig natur , då är ett besök till Christchurch starkt rekommenderat.

  Campingplatser i och runt Auckland

  Du som ska hyra husbil i Auckland kommer naturligtvis även behöva information om var du kan övernatta och passa på att ladda batterierna på din resa. Vi har därför ställt samman en kompakt guide med ett par campingplatser. För mer information kan du besöka respektive campings hemsida. Tänk på att börja planera din resa i tid och att boka boende i förväg för att undvika stress.

  Takapuna Beach Holiday Park Njut av ett toppenläge vid stranden på Takapuna Beach. Här vaknar du upp med soluppgång över Rangitoto Island och panoramautsikt över den vackra Hauraki-golfen. På bara 15 min befinner du dig inne i Auckland City och på 45 min kan du nå Aucklands internationella flygplats. Campingen ligger bekvämt beläget nära Takapunas livliga centrum där du hittar gott om trendiga restauranger, kaféer, butiker och stormarknader.
  Remuera Motor Lodge Inner City Camping Ground Campingplatsen som ligger på en parkliknande tomt lämpar sig för både husbilar, husvagnar och tält. Anläggningen har en stor, välskött pool som erbjuder alla boende lite extra kyla under de varma sommarmånaderna. Pool-området har öppet 8.00 till 20.30. Dessutom hittar du en utmärkt lekplats för barnen mindre än en km bort (10 min promenad).
  Orua Bay Beach Motor Camp Campingplatsen ligger inbäddad på den lugna landsbygden på norra stranden av Awhitu-halvön och erbjuder panoramautsikt och fantastiska solnedgångar. Direkt tillgång till stranden utan stor turistmassor gör campingen perfekt för familjer med barn och alla som söker avkoppling.
  Auckland North Shore Holiday Park Om du letar efter den optimala platsen för att övernatta med husbil i Auckland så behöver du inte leta längre. Campingen befinner sig på Auckland North Shore, bara en kort bilresa från vackra stränder, topp kaféer, restauranger och ett av Aucklands stösta köpcentrum, Albany Mega center. En stressfri plats perfekt för din semester. Koppla av i spa:et, ta ett dopp i poolen eller njut av att grilla med familjen.
  Avondale Motor Park Ett perfekt val för familjer, par, grupper, ensamresande och långvariga hyror tillika. Här hittar du ett brett utbud av faciliteter och bekväm anslutning till kollektivtrafiken som bara ligger en kort promenad bort.

  Tillgängliga husbilar i Auckland

  Här under presenterar vi några exempel på tillgängliga husbilsmodeller i Auckland. Den 4,9 meter långa HiTop Camper erbjuder sovplats år 2 personer. Faciliteterna inkluderar kök, luftkonditionering och vattentank. Modellerna är upp till3 år gamla. Den exklusiva och 7,7 meter långa modellen Euro Star har plats för upp till 4 personer och är utrustad med 2 stycken dubbelsängar. Husbilen har även kök, dusch, toalett, vattentank, luftkonditionering samt värme. Modellen Beach som är något kortare med 7,1 meter har samma utrustning och erbjuder även den sovplats för 4 personer. Den största modellen är River som erbjuder plats för 6 personer med sovplatser fördelade på 3 stycken dubbelsängar. Här infår kök, dushc, WC, vattentank, avfallsvattentank, luftkonditionering och värme. Barnstolar kan även monteras. Du kan även välja att lägga till och förboka extra utrustning som campingbord och stolar när du bokar husbil med oss.

  Apollo-Hitop Euro Star

  Hitop

  Sovplatser: 2
  Kategori: Hi Top
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin

  EuroStar

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.7 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Diesel
  Beach Motorhome River Motorhome

  Beach

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.2 - 7.6 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Diesel

  River

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.2 - 7.6 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Auckland

  I Auckland hittar du alltid något spännande att se eller göra. Här finns allt ifrån stora idrottsevenemang, konserter och festivaler, till outdoor-äventyr, shopping och förstklassigt mat och vin att uppleva. Utforska staden på Coast to Coast leden som startar i Viaduct Harbour och tar dig genom urbana landskap, vackra parkera och vilande vulkaner kommer tillslut att leda dig till hamnen i Manukau cirka 16 km till fots. Med de två kusterna så nära kan du ta dig ett morgonbad på östkusten för att sedan ta din surfbräda och bege dig ut i vågorna på västkusten på eftermiddagen.

  Utforska mer än 1000 Taonga (skatter) på Auckland Museum, som har den största samlingen i Nya Zeeland och världen. Här får du en fascinerande inblick i den tidiga Maori-kulturen och du hittar alltifrån små värdefulla artefakter från ett Marae (ett sammanträdeshus) och en waka (kanot) i originalstorlek. Auckland har även den största polynesiska befolkningen i världen och på den årliga Pasifika festivalen kan du upptäcka mat, konst, live-musik och dans från olika ö-nationer.

  Allt som allt har Nya Zeeeland 48 vulkaner som legat vilande i mer än 600 år. De utgör de mest utmärkande dragen av öns landskap och erbjuder vackra grönområden, vandringsleder, rastplatser och fantastiska vyer över regionen. På den 77 km lånha Hillary Trails Waitakere Ranges kan du släppa lös din inre äventyrare. Gå eller cykla genom orörd urskog och upptäck gamla Kauri träd och vattenfall.


  Husbils recension

  Husbils recensionLeif med Maui
  01 Februari 2020
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "Det gick fort att checka in och ut. Expressvarianten helt ok. Låt det bli utbyggt! Med andra ord låt det ingå som standard."