Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL EGYPTEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Egypten

  Om du drömmer om en semester med långa soliga dagar, vackra stränder, klarblått vatten och fantastiska sevärdheter, är Egypten det rätta landet för dig! Det finns bara ett riktigt sätt att utforska landets kulturhistoria och attraktioner, och det är med en biluthyrning. Du kommer inte ångra din resa till Egypten för en sekund med en biluthyrning. Nedan hittar du en översikt över alla de bilkategorier våra uthyrare kan erbjuda i Egypten.

  Boka ekonomikategorin i Egypten

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är bäst för stadskörning i städer som Kairo, en av Afrikas största storstadsområden och huvudstaden i landet. Hämta en ekonomibil för en händelserik körning genom de livliga gatorna och enkel parkering. Bilar i denna kategori är idealiska för två resenärer med bagage, eller 4 resenärer utan så mycket bagage.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Logan eller liknande.

  Boka kompaktkategorin i Egypten

  Hyra kompaktkategoriMed mer kraftfulla motorer kan en kompaktbil ta dig enkelt genom staden och i de omgivande ökenområdena utan att förstöra din budget för bränslekostnader. Den kompakta kategorin ger plats för fem personer och bagageutrymme för två resväskor och en mindre väska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny eller liknande.

  Boka mellankategorin i Egypten

  Hyra mellankategoriDenna kategori innehåller större bilar där det finns tillräckligt med plats för fem personer, gott om benrum och ett rymligt bagageutrymme. Bilar i mellankategorin är en blandning av kompakta och stora bilar, vilket är en perfekt lösning för små familjer eller grupper av vänner.
  Populära modeller i mellankategorin: Kia Cerato eller liknande.

  Boka SUV i Egypten

  Lej en SUVDetta är en mycket populär kategori både bland besökare och lokalbefolkningen. Robusta SUV-fordon ger en oöverträffad körupplevelse och är ett naturligt val för resor till öknen som täcker det mesta av landet. Du kan köra ut och upplev de egyptiska pyramiderna helt själv i en SUV-bil. Dessa bilar rymmer upp till fem personer och tre stora väskor och två mindre.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga, Volvo XC 60 och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kolla i vür bokningamotor längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 52, 7 dagar i veckan. Vi hjälper dig mer än gärna.