Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Våra 5 favoritresmål i påsk!

  Från exklusiv choklad till påskparader, snöiga bergstoppa och sandstränder - det finns något för alla. Svårast för dig är att välja.

  Vårsol i Påsk

  I södra Portugal är klimatet milt året om. Påsken är en utmärkt tid att åka om du vill undvika trängseln under sommarsäsongen. Faro har en medeltida stadsmur, en katedral, flera museer och monument. Med hyrbil tar du dig till Faros vackra sandstränder och till förorter med ännu fler vackra kyrkor och romerska ruiner. Biluthyrning i Faro finns från både Faro airport och på stadskontor runt om i staden.

  För kulturälskaren

  Zürich och Mendrisio (Schweiz). Hitta en billig flygbiljett till Zürich och njut av detta blomstrande centrum för gallerier och museum. Kunsthaus räknas till ett av Europas främsta konstmuseer. Vill du uppleva ett litet annorlunda påskfirande är det värt att ta hyrbilen till Mendrisio i södra Schweiz. Med hyrbil ifrån Zürich tar färden knappt 3 timmar. Här firas långfredagen på samma sätt sedan år 1600. Precessionen passerar genom gamla stan ackompanjerad av sorglig musik och tusentals ljuslyktor. Hyra bil i Zürich kan du göra direkt på flygplatsen.

  För sportälskaren

  Franska påsken börjar flera veckor i förväg när konditorier och chocolaterier runt om i landet fyller sina skyltfönster med fantastiska chokladdelikatesser. Varför inte kombinera alla sötsaker med frisk luft och skidåkning i franska alperna. En hyrbil i Frankrike ger dig chans att prova flera franska skidorter som Val d´Isère, Chamonix och Val Thorens på samma resa.

  Kändisspana på solkusten

  Även i Malaga firas påskveckan, eller som den kallas på spanska Semana Santa, i religös anda. En imponerande procession vandrar genom stan till stora torget Plaza De Constitución. Malaga-födda skådespelaren Antonio Banderas deltar i processionen precis som han gjorde när han var ett litet barn. Försök att få en glimt av filmstjärnan medan du njuter av en cocktail på 5-stjärninga hotellet Larios och den fantastiska utsikten mot stadens katedral.

  Matälskaren

  Flyg till Sicilien och Palermo eller Catania. Njut av denna gröna ö medan den blommar. Res runt med hyrbil mellan olika fiskebyar och prova lokala maträtter. Stanna på restauranger och kafeer så ofta du kan och njut av det Italien kan allra bäst: God mat och vin. Boka hyrbil hos oss säkert och gör drömmen verklighet. Om du ändrar dina planer kan du alltid avboka 48 timmar före upphämtning.

  Bloggsökning


  Kategorier