Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Konstiga spa-upplevelser

  På vintern riktigt skriker vi efter värme och massor av hemtrevnad. Iskalla dagar är den perfekta tidpunkten för ett efterlängtat spa-besök. För att krydda upp saker och ting lite extra kan du göra ditt besök extra speciellt genom att prova något ovanligt och nytt. Med en uppsjö av spa-alternativ där ute, har vi sammanställt en kort lista med några speciella och konstiga spa-upplevelser som du definitivt inte kommer att glömma.

  Öl-spa  i Prag

  Om alkohol håller dig varm eller inte kan diskuteras men ett 37 graders öl-bad håller dig definitivt varm. Öl sägs vara jätte hälsosamt tack vare sin höga halt B-vitamin som är en riktigt booster för ditt humör och även har en avslappnande inverkan På din resa till Prag är ett besök på öl-spa ett absolut måste!Medan du läppjar på öl i obegränsade mängder, njut i ett bubbelbadkar med öl och koppla sedan av på en säng gjord av halm intill en romantisk eldstad. Låt din hud få i sig alla naturliga näringsämnen som kommer från humle, malt och jäst och som har en föryngrande och lugnande effekt. Var försiktig med drickandet dock eftersom det inte har riktigt samma effekt när du är berusad.

  Sake och Ramen nudel-spa  i Japan

  Utan avsikt att uppmuntra dryckesvanor, måste vi rekommendera Sake Spa i Japan, ett av de mest konstiga spa-upplevelser och ovanliga spabehandlingar vi har hittat. Ett kontinuerligt flöde av sake ner i ett badkar säkerställer att kroppen får en hög koncentration av aminosyror. Något som länge prisats av geishor som använt sake i hudkräm och som säger att det är en fantastisk produkt direkt från naturen.När du ändå befinner dig i Japan måste du passa på att prova Yunessan Spa House i syd-östra japan (spaet ligger beläget på en nöjespark med tema spa) och deras Ramen-nudel spa. Att sitta i en gigantisk skål full med buljong och nudlar kanske verkar knäppt men det ska ha fantastiska hälsoförmåner. Soppan ska stimulera ökad metabolism och den fläsk-baserade buljongen ska ge din hud hälsosam lyster och hjälpa huden bevara och kapsla in fukt. Som tur var har Japanska myndigheter förbjudit att ätbara nudlar används så istället används syntetiska nudlar.

  Olivolja-resort

  Fördelarna med olivolja har länge varit kända och behöver således ingen egen introduktion. Med fantastiska anti-aging egenskaper, linolsyror och massor av vitaminer för att ge dig perfekt hy, finns det knappast någon bättre källa för hudvård än olivolja.Skäm bort dig själv på ett av de autentiska spa:en i södra Frankrike eller i Brindisi, Italien, med rika olivolja-behandlingar, aromamassage och behandlingar med havssalt. Några av dessa platser har även egna olivlundar och tillverkar sin egen olja så att du kan få en fullständigt hemgjord behandling.

  Kryoterapi i Slovakien

  Du kanske tänker på kryoterapi som en modefluga men det är en unik och, så att säga, kylig upplevelse med -120 ° C. Om du är äventyrlig och modig nog och ganska okänslig för kyla ska du besöka det berömda slovakiska spa:et och ha lite extra (kall) tid för dig själv. Behandlingen har många medicinska fördelar. Blodkroppar kommer att krympas under påverkan av kylan, bara för att expandera igen omedelbart när du blir fysiskt aktiv. Detta kommer att stärka blodcirkulationen och förbättra eliminering av gifter från blodet. Det är en riktigt hardcore behandling som inte lämpar sig för den med svagt i hjärtat (i bokstavlig bemärkelse).

  Chokladspa

  Njut av den bästa njutningen i världen utan dåligt samvete! Spaet med chokladmärket Hershey-tema i Pennsylvania är känd för alla saker choklad; en tre våningar stor hälso-resort kommer att förtrolla dig med alla typer av skönhetsbehandlingar baserade på choklad. Få dekadenta kroppsinpackningar med kakao eller ansiktsbehandlingar medan du smuttar på varm choklad (naturligtvis!) och mini sötsaker.

  Sound Bath i Kalifornien

  Nu till något helt annat! Byggt på en mycket speciell plats i hjärtat av Mojaveöknen - Integrations. Integratons unika läge är mötesplatsen för två mycket starka geomagnetiska krafter. Träkupolen som utformats som Moses Tabernaklet, används som en generator för elektrostatiska, försök till tidsresor och är en energikälla för holistisk föryngring. Kupolen historia och filosofin bakom den är starkt beroende av UFO teorier.Varför ska du besöka Integraton och boka deras specialitet, sound bath? Tja, förutom att vara en unik och konstig spa-upplevelse kan du dra nytta av en 25-minuter lång sonic session, där du kommer att lyssna till ljudet av kristallskålar gjorda av kvarts i en resonans musikkammare. Varje skåls ljud riktas mot en av chakran, där ljud tros vara djupt inflytelserik och även näringsrik för människans nervsystem. Hela erfarenheten ska resultera i en överväldigande avslappning av både kroppen och sinnet.

  Bloggsökning


  Kategorier