Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ZADAR FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Zadar flygplats med Auto Europe

  Auto Europe har i över 60 år förmedlat hyrbilar världen över till nöjda återkommande kunder. Ingen annan kan erbjuda sådana förmåner som ni får med Auto Europe. Om ni vill ha en hyrbil på Zadar flygplats till de lägsta priserna utan att tumma på kvalitén är det med Auto Europe ni behöver göra er bokning. Ni kan välja mellan att boka online med hjälp av den smarta boknings motorn som ger en bra överblick på de alternativ som finns tillgänglig för er med alla de välkända leverantörerna som Auto Europe samarbetar med. Utöver det härligt låga priset får ni fina fördelar som möjligheten att bli fullt återbetald om ni avbokad 48 timmar innan bokad upphämtnings tid samt tillgången till en kundtjänst som år efter år blir vald till den bästa utav dem alla.

  På runt 20 minuter kan ni ta er från flygplatsen med bil till Zadar som är en populär semesterort vid den kroatiska kusten. Den välbesökta staden är omgiven av nationalparker, fina lockande sandstränder och många öar som väntar på att utforskas. Med hjälp av er hyrbil kan ni beundra de många landmärkena som St. Donatus kyrkan, stadens underbara marknad fylld av färska lokala råvaror och de vackra omgivningarna längs med Makarskas Rivieran.

  Här kan du läsa tidigare kunders recensioner av hyrbil i Zadar.

  Flygplatsinformation

  Zadars internationella flygplats ligger inom ett stenkast från själva staden och om ni väljer att hyra bil från Zadar flygplats kan ni snabbt befinna er i Zadar för att påbörja er semester. Skulle ni välja att använda kollektivtrafik för att ta er in till staden, finns där möjligheter att kunna hyra fordon inne i staden också. Roligt med flygplatsen är att under drygt 40 år, fram till 2010, var det en av ytters få flygplatser i världen där en trafikerad bilväg korsade flygplatsområdet vilket innebar att flygplan var tvungen att passera en bilväg med bommar i väntan för att vägen blev fri från trafik.

  Zadar flygplats (ZAD)
  Officiellt namn: Zračna luka Zadar
  Adress: Ulica I / 2A, 23222, Zemunik Donji, Kroatien
  Läge: Flygplatsen ligger 8 kilometer öster om centrala Zadar.
  Flygbolag på flygplatsen: De flesta flygningar till Zadar sker på en säsongbasis med bolag som Croatia Air, easyJet, Eurowing, Lufthansa, Ryanair, Vueling och LOT.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Zadar flygplats?

  Med tanke på flygplatsens närhet till Zadar är det en bra idé att hyra bil från Zadar flygplats för att få en så smidigt och bekväm start på er vistelse i Kroatien och andra populära destinationer som Rijeka och Split. När ni bokar med Auto Europe har ni tillgång att välja mellan många olika leverantörer. De flesta leverantörerna finns i en speciell byggnad utanför terminalen, endast en kort gångväg från ankomsthallen. I er voucher finns det detaljerad information om vart ni behöver bege er för att hämta upp er hyrbil.

  Active hyrbil på Zadar flygplats Active hyrbil på Zadar flygplats
  Ulica I/2A,
  Zemunik Donji, Kroatien 23222

  + 385 99 6076 292
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 08:00-21:00
  Alamo hyrbil på Zadar flygplats Alamo hyrbil på Zadar flygplats
  Ulica I/2A,
  Zemunik Donji, Kroatien 23222

  + 385 993 149 635
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-23:00
  Carwiz hyrbil på Zadar flygplats Carwiz hyrbil på Zadar flygplats
  Ulica I/2A 2,
  Zemunik Donji, Kroatien 23222

  + 385 23 648 631
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Oryx hyrbil på Zadar flygplats Oryx hyrbil på Zadar flygplats
  Ulica I/2A,
  Zemunik Donji, Kroatien 23222

  + 385 996 349 327
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt

  Terminaler

  Zadar flygplats är en relativt liten flygplats med en terminalbyggnad som består av endast en våning. När ni anländer kommer ni att finna incheckningen direkt innanför huvudingången. Avgångshallen hittar ni i mitten av byggnaden och i den västra delen finner ni ankomsthallen samt bagage upphämtning. Tack vare flygplatsen storlek är det enkelt att navigera sig runt terminalen. Lite mer än 600 000 passagerare anländer årligen till flygplatsen från man kan flyga till 16 olika destinationer i världen som Sverige.

  Flygplatsfaciliteter

  Bekvämligheterna som de resenärer som anländer till flygplatsen kan njuta av är begränsat till två lunch barer, en restaurang och en tullfri butik inom byggnaden. För alla som är på flygplatsen är det möjligt att koppla upp sig till flygplatsen Wifi nätverk gratis. Andra möjligheter som man kan använda är som på de flesta moderna flygplatser möjligheten att till växla pengar i ett av de två valutaväxel kontoren, samt en hel del bankomater. Om ni önskar mer information om vad ni kan göra i Zadar och Kroatien så finns där en turistinformation inte långt från huvudingången.

  Hur man kan ta sig till och från Zadar flygplats?

  Om ni letar efter andra alternativ än en hyrbil från Zadar flygplats, så finns där två alternativ att välja mellan. Det dyraste av alternative är att åka till centrala delarna med taxi som finns tillgängliga alla timmar på dygnet från en taxistation som ligger strax utanför terminalen. Det billigare alternativet är att åka med den direktbuss som på runt en halvtimme tar er till Zadar. Bussen går under dagtid med en timmes mellanrum, på morgonen och kvällen så går det mindre frekvent och har slut destination gamla stan i Zadar med ett stopp på huvudstationen.

  För att ta er tillbaka till flygplatsen från Zadar behöver ni från centrala delen följa väg 8 söderut och svänga vänster mot väg 424. Fortsätt längs med väg 424 tills ni ser skyltarna för flygplats vägen 502, som tar er direkt till framsidan av terminal byggnaden.

  Parkeringstips

  Om ni letar efter en parkeringsplats på själva flygplatsen så finns där en öppen parkerings område, mittemot ingången till terminalen, som har plats för 591 fordon. Om ni anländer till flygplatsen endast för att släppa av eller hämta upp någon så kan ni stanna de första tio minuterna kostnadsfritt, efter det så kostar det 20,00 HRK per timme.

  När ni letar efter parkering inne i Zadar, var då uppmärksamma på parkeringsskyltarna som meddelar vilken zon det är ni parkerar och hur länge ni kan stanna där. De flesta parkeringarna behöver man betala för men längs med stadsmurarna kan man hitta gatuparkerings som man inte behöver betala för, men räkna med att det kommer vara svårt att hitta en ledig plats bland dessa.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Zadar