Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SYDNEY FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Sydney flygplats – Boka och spara

  Efter att du flugit runt halv jorden, kan du njuta av din tid i Australien med en hyrbil från Sydney flygplats direkt efter att du kommit av planet. Auto Europe erbjuder bekväma upphämtningsstationer med internationellt välkända hyrbilsbolag såväl som lokala bolag till marknadens bästa priser. Boka din hyrbil på vår hemsida online eller ring och få hjälp av våra agenter som finns tillgängliga sju dagar i veckan.

  Flygplatsinformation

  Sydney Airport (SYD)
  Officiellt namn: Sydney Kingsford Airport
  Adress: irport Dr, Sydney NSW 2020, Australien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 8 km söder om Sydney centrum i förorten Mascot.
  Flygbolag på flygplatsen: Mer än 43 internationella och 46 stycken regionala bolag flyger till Sydney flygplats. Dessa inkluderat bland annat British Airways, Virgin Atlantic, KLM, Lufthansa, Iberia och Air France.

  Terminaler

  Flygplatsen består av tre terminaler som ligger belägna brevid varandra. Terminal 1 är den internationella terminalen medan 2 och 3 hanterar inrikesflyg. Ankomsthallen och bagageupphämtningen hittas på bottenvåningen medan incheckningsdiskar och säkerhetskontrollen ligger på första våningen. Gater ligger belägna på båda våningar.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Sydney flygplats är super enkelt! Uthyrningsdiskarna ligger belägna inne på terminalernas ankomstområde. När du bokar din hyrbil är det viktigt att du noterar var din uthyrare befinner sig. Du hittar information om din hyra på bokningsvouchern under villkor och regler.

  Uthyrare Öppettider
  Avis 5.00 till 23.59
  Budget 6.00 till 23.00
  Europcar 6.00 till 23.00
  Hertz 6.00 till 23.00
  Redspot 6.00 till 23.00
  Thrifty 6.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Sydney flygplats har gott om goda faciliteter för shopping och mat och dryck i väntan på ditt flyg. Flygplatsen erbjuder gratis wifi genom hela byggnaden om du skulle behöva jobba lite innan avfärden. Utav shoppingfaciliteterna hittar du flera butiker på bottenvåningen och merparten av flygplatsen restauranger hittas på ett område innan säkerhetskontrollen. För dig som behöver fräscha upp dig i väntan på flyg finns även duschfaciliteter belägna på den internationella terminalen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Om du ska bege dig direkt in till centrala Sydney efter att du hämtat din hyrbil på Sydney flygplats, når du staden enkelt genom att följa M1 i cirka 20 min. För den som har siktet inställt på Melbourne, kommer det ta dig cirka 11 timmar att nå staden via Hume Highwway och Hume Freeway. Mer information om att köra bil i Australien hittar du här.

  Det finns ett par sätt att ta sig in till Sydney med hjälp av kollektivtrafiken från flygplatsen. Du kan resa med buss tack vare linje 400 som har hållplatser utanför alla terminalerna. Hållplatserna är tydligt märkta. Du kan även välja att åka tåg från Sydney flygplats. En resa på cirka 13 min och du hittar tågstationen bekvämt belägen på den internationella terminalens norra del, vilken kan nås från ankomsthallen. Tågstationen på inrikesterminalerna T2 och T3 ligger belägen mittemellan de båda terminalerna och kan kan även den nås från ankomsthallen. Tågen går cirka var 10 minut. Flygplats linjen ansluter dig med City Circle linjen, vilken i sin tur ansluter dig med de flesta stadsdestinationer. Flygplatsen kan även erbjuda dig som vill använda dig av miljövänligare alternativ, möjlighet att cykla in till centrum.

  Parkeringstips

  Sydney erbjuder dig två centrala parkeringar i Sydney och Kings Cross. Du hittar även gatuparkeringsmöjligheter runt om i centrum. Ungefär en fjärdedel av all gatuparkering är parkering med parkeringsmätare. En del tar kreditkort och mobil betalning men det är alltid bra att ha mynt tillgängliga i fordonet i fall att. Kostnaden varierar beroende på hur länge du parkerar och i vilket område, samt om det är på dag eller nattetid.

  Bra länkar

  Sydney flygplatsinformation