Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ STOCKHOLM BROMMA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Stockholm Bromma flygplats med Auto Europe

  När du skaffar hyrbil på Stockholm Bromma flygplats kan du enkelt och bekvämt utforska Stockholm och närliggande områden så fort du klivit av flygplanet. Perfekt för dig som är på affärsresa och behöver resa effektiv eller för dig som ska bege dig ut på resa och vill upptäcka Stockholm, Uppsala eller varför inte Västerås eller Norrköping.

  Auto Europe är ett internationellt hyrbilsföretag som just nu jobbar på över 24,000 stationer i 180 länder världen över. Vi är partners med både internationella och nationella uthyrare och kan erbjuda riktigt bra priser på den globala marknaden. Vi har ett stort utbud och de bästa priserna och ett bra val för dig som vill ha översikt över priser från alla uthyrare på en gång. Vi har funnits sedan 1954 och har sedan dess samlat på oss mängder av nöjda kunder, vill du läsa några av deras utvärderingar av hyrbil i Stockholm, kan du göra det via länken.

  Flygplatsinformation

  Bromma flygplats är Sveriges tredje största flygplats. Här erbjuds främst inrikesflygningar samt flyg till Bryssel och Helsingfors bland annat. Stockholm ligger bara 20 minuter bort med bil och det finns även bussförbindelser till olika städer i Sverige.

  Stockholm Bromma Airport (BMA)
  Adress: Ulvsundavägen, 168 67 Stockholm, Sverige
  Läge: ca. 9 km nord-väst om Stockholm city.
  Flygbolag på flygplatsen: 4 flygbolag trafikerar för tillfället flygplatsen däribland Finnair, British Airways och BRA med inrikes flyg till destinationer som Göteborg, Gotland, Malmö, Kalmar och Umeå bland annat, samt utrikes flyg till Bryssel och Helsingfors.
  Tel: +46 10 109 40 00

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Stockholm Bromma flygplats?

  Du kan enkelt och smidigt hämta upp hyrbil på Stockholm Bromma flygplats inne i terminalbyggnaden, i närheten av bagageutlämningen. Bilarna hämtas och lämnas på ett separat parkeringsområde om inte annat har angetts på din boknings-voucher. Ha med voucher, körkort, och kreditkort och eventuellt ett pass för en smidig upphämtning.

  Avis hyrbil på Bromma flygplats Avis hyrbil på Bromma flygplats
  Ulvsundavägen,
  Stockholm, Sverige 168 67

  + 46 104 948 080
  Öppettider:
  Mån - fre: 07.00 till 19.00
  Lör: 09.00 till 16.00
  Sön: 10.30 till 17.30
  Budget hyrbil på Bromma flygplats Budget hyrbil på Bromma flygplats
  Ulvsundavägen,
  Stockholm, Sverige 168 67

  + 46 770 11 0012
  Öppettider:
  Mån - fre: 07.00 till 17.00
  Lör: 09.00 till 16.00
  Sön: 10.30 till 17.30
  Europcar hyrbil på Bromma flygplats Europcar hyrbil på Bromma flygplats
  Ulvsundavägen,
  Stockholm, Sverige 168 67

  + 011 46 8 800 807
  Öppettider:
  Mån - fre: 07.00 till 22.00
  Lör: 09.00 till 14.00
  Sön: Stängt
  Hertz hyrbil på Bromma flygplats Hertz hyrbil på Bromma flygplats
  Ulvsundavägen,
  Stockholm, Sverige 168 67

  + 46 862 927 50
  Öppettider:
  Mån-fre: 06.00 till 22.00
  Lör: 07:30 till 16.30
  Sön: 10:30 till 22:00

  Terminaler

  Flygplatsen består av en huvudterminal med incheckning belägen mitt i byggnaden, i närheten av säkerhetskontrollen. Upphämtning av bagage sker i byggnadens östra del. Terminalen har öppet under följande tider: Måndag-fredag 05.00-22.00, Lördag 07.30-17.00, Söndag 10.30-22.00. Olika flygbolag har olika regler för när du senast måste checka in, kontrollera med ditt flygbolag innan din resa. Du måste vara beredd på att legitimera dig så ta med id-kort eller pass, beroende på vart du ska resa.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen kan erbjuda både resenärer och besökare ett litet utbud av restauranger, barer och caféer såväl som duty-free shoppping. Avgiftsfritt wifi finns att tillgå i 3 timmar och för den med VIP-kort till Malmö Aviation eller andra flygbolag kan du passa på att dra nytta av flygplatsen lounge som heter Yellow Room och ligger före säkerhetskontrollen på andra våningen i terminalbyggnaden. Uttagsautomat, post och förvaringsboxar finns även tillgängliga.

  Hur man kan ta sig till och från Stockholm Bromma flygplats?

  Att hyra bil från Bromma flygplats gör att du enkelt kan nå Stockholm centrum på 20-25 min beroende på trafik. Ska du hämta upp hyrbil på något av våra centrumkontor och vill åka kollektivt kan du med hjälp av bussbolaget Flygbussarna nå Stockholms cityterminal och även Stockholm Arlanda flygplats. Resan till cityterminalen tar cirka 20 min och alla avgångar är anpassade efter flygens tidtabell. Biljetter kan köpas på biljettautomat på flygplatsen såväl som på hemsidan, vid hållplatsen eller på Pressbyrån. Taxi finns tillgängligt utanför terminalen.

  Parkeringstips

  När ni väl har bestämt er för att  hyra bil på Stockholm Bromma flygplats, kan det vara värdefullt med lite parkeringstips. På flygplatsen erbjuds parkering i anslutning till terminalen på bekvämt gångavstånd. Parkeringen befinner sig utomhus men är kameraövervakad och här finns även laddplatser för den med elbil. Alla parkeringar och kundtjänst är öppna alla dagar, dygnet runt.

  Precis som många andra större europeiska storstäder kan gatuparkering vara svårt att hitta. De flesta parkeringsplatser på gatan är avgiftsbelagda och Stockholm stad har även områden där parkering bara är tillåten för boende och servicedagar/nätter då det är förbjudet att parkera på gatan. Kontrollera alltid skyltar noga för att att se vilka restriktioner som gäller.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Stockholm Bromma