Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats

  Ska du på affärsresa, behöver en bil över dagen eller ska du på semester? Börja din semester enkelt och bekvämt genom att hämta upp hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats. Upptäck Sveriges huvudstad eller varför inte passa på att utforska universitetsstaden Uppsala.

  Auto Europe erbjuder fantastiska priser på hyrbilar på Stockholm Arlanda flygplats. Vi använder ledande biluthyrningsföretag för att säkerställa att vi förser dig med det bästa marknaden har att erbjuda. Boka och spara idag! Du kan nå oss varje dag i veckan: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Vill du höra vad våra tidigare kunder säger kan du läsa deras recensioner om att hyra bil i Stockholm här.

  Flygplatsinformation

  Arlanda ligger nära både Stockholm och Uppsala och är Sveriges största flygplats. Avgångar går till ungefär 164 olika destinationer i världen. Totalt har flygplatsen 4 terminaler där Terminal 2 och 4 är till för inrikesflyg och 5 för utrikesflyg. Har ni valt att hyra bil i Stockholm Arlanda flygplats tar ni er enkelt till era valda destinationer..

  Stockholm Arlanda Airport (ARN)
  Adress: 190 45 Stockholm-Arlanda, Sverige
  Läge: Belägen cirka 40 km norr om stadskärnan.
  Flygbolag på flygplatsen: Mer än 50 olika bolag för både inrikes och utrikes flygningar till över 164 destinationer över hela världen.
  Tel: 010-109 10 00

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats?

  Tack vare vårt samarbete med Stockholm Arlanda Airport kan vi erbjuda en mängd olika leverantörer när du ska hyra bil på Stockholm Arlanda flygplats. Vi har här nedan samlat alla öppettider som gäller för uthyrningsföretagen. Uthyrningsdiskarna kan hittas på Arlandas hyrbilsområde förutom Alamo, Enterprise och National som alla har diskar inne på terminal 2. För att nå Avis, Budget Europcar, Thrifty och Hertz på hyrbilsområdet finns gratis transferbussar att tillgå utanför terminalerna 2,4 och 5.

  Avis hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats Avis hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats
  Arlanda rent a car center,
  Stockholm, Sverige 190 45

  + 468 797 997 0
  Öppettider:
  Mån till fre: 06.00 till 24.00
  Lör: 07.00 till 22.00
  Sön: 07.00 till 24.00
  Budget hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats Budget hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats
  Arlanda rent a car center,
  Stockholm, Sverige 190 45

  + 46 10 494 84 00
  Öppettider:
  Mån till fre: 06.00 till 24.00
  Lör: 07.00 till 22.00
  Sön: 07.00 till 24.00
  Europcar hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats Europcar hyrbil på Stockholm Arlanda flygplats
  Arlanda rent a car center,
  Stockholm, Sverige 190 45

  + 46 8 55598400
  Öppettider:
  Mån till fre: 06.00 till 24.00
  Lör: 07.00 till 22.00
  Sön: 07.00 till 24.00

  Terminaler

  Stockholm Arlanda flygplats består av 4 terminaler, Terminal 2,3,4 och 5. Terminal 2 och 5 används för närvarande främst till utrikesflygningar, där terminal 5 tjänar utrikestrafik med flygbolag som ingår i Star Allicance och terminal 2 främst tjänar lågprisflygbolag såsom EasyJet, RyanAir, Wizz Air och Transavia. Terminal 3 och 4 använda båda för inrikestrafik.

  Du kan lätt röra dig emellan de olika terminaler då de alla ligger inom gångavstånd och under samma tak. För den som har mycket bagage erbjuds transferbussar mellan terminalerna och Arlanda Express tar även passagerare kostnadsfritt med tåg mellan terminal 2 och 5.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen har ett stort utbud av restauranger, butiker och servicefaciliteter. På SkyCity som ligger mitt på Arlanda hittar du en mängd restauranger, caféer och butiker men även spa, blomsterbutik, hotell, skräddare och gym. Här finns till och med en kemtvätt och en frisör för den som behöver snygga till sig lite.

  För den som har ett extra tidigt flyg eller vill kunna njuta lite extra innan avfärd finns även fem hotell att välja emellan på Arlanda flygplats, samt även ett utbud av hotell med transferservice till och från flygplatsen. Kostnadsfritt Wifi finns att tillgå på hela flygplatsen och valutaväxling och uttagsautomater finns utspridda över alla terminalerna.För dig med funktionsnedsättning kan gratis ledsagning bokas i samband med din flygresa minst 48 timmar i förväg.

  Hur man kan ta sig till och från Stockholm Arlanda flygplats?

  Bil
  Med hyrbil kan du nå Stockholm City genom att följa E4 söderut. Resan tar cirka 35 min beroende på rusningstrafik. I Stockholms innerstad tas så kallad trängselskatt ut med undantag för vissa tidsperioder och med flesta leverantörerna är avgiften inkluderad i din prisuppgift men var noga att kontrollera vad som gäller för just din hyra.

  Tåg
  Med Arlanda Express kan du enkelt och bekvämt nå Stockholm central på 20 min. Biljetter finns att köpa vid informationsdiskarna eller i automater precis vid nedgångarna till tåget. Tåget kan nås från samtliga terminaler och går mellan 05.00 och 01.00.

  Mitt på SkyCity hittar du även Arlanda Centralstation, där du hittar pendeltåg till Stockholm och Uppsala samt fjärrtåg till destinationer över hela Sverige. Biljetter till pendeltåget kan förköpas på SL:s eller UL:s hemsidan eller direkt på Arlanda centralstation. Resan tar cirka 38 min in till City, respektive 18 min till Uppsala.

  Buss
  Flygplatsen är även ansluten med Stockholm City via flygbussar som går dygnet runt, cirka var tionde min. Bussarna gör stopp längs med motorvägen och S:t Eriksplan och biljetter finns att köpa i automater på terminalerna och vid hållplatserna. Du hittar även flertalet bussfirmor som erbjuder anslutningar till andra destinationer i bland annat Västerås, Uppsala, Norrköping, Linköping, Kalmar med mera, såväl som regionalbussar till förorterna runt Stockholm.

  Taxi
  Alla taxibilar finns i direkt anslutning till alla terminaler på flygplatsen. Flygplatsen erbjuder nu även eltaxi-bilar.

  Parkeringstips

  Stockholm Arlanda flygplats erbjuder en mängd olika alternativ för den som behöver parkera bilen på flygplatsen. Här finns två långtidsparkeringar, Alfa och Beta, Express parkering, både inne och utomhus samt premiumparkering i ett varmgarage. Parkering kan även bokas i förväg för att garantera att du får en plats på det område du finner lämpligast.

  Det finns flera olika ställen där du kan parkera din hyrbil från Stockholm Arlanda flygplats. Stockholms innerstad kan erbjuda över 35000 gatuparkeringsplatser. Var alltid noga med att kontrollera skyltar för att se vad vilka regler som gäller och för att undvika onödiga böter.

  Var även noga med att kontrollera servicedagar/nätter, då det är förbjudet att parkera på gatan. Flertalet parkeringsbolag erbjuder även parkerings i garage och på utomhusparkeringar över hela Stockholms inner och ytterområden. På Stockholms stads hemsida hittar du mer information om parkering och restriktioner.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Stockholm Arlanda