Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SHANNON FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Shannon flygplats - garanterat bästa pris

  Auto Europe med sin långa erfarenhet och goda samarbete med alla de stora leverantörerna , erbjuder om ni vill hyra bil i Shannon flygplats marknadens bästa priser. På våran hemsida hittar ni ett enormt utbud av bilar att välja mellan. Så många att det kan vara svårt att hitta rätt, om så är fallet är våra hyrbils experter enkelt tillgängliga för er, och svara hjärtligt gärna på alla era frågor. Boka med oss för att ha mer över att spendera i Irland.

  Från Shannon flygplats tar ni er enkelt till centrala delen av Irland och Cliffs of Moher, som är Irlands mes igenkända landmärke. Flygplatsen serverar också städer som Galway, Ennis och Limerick.Bara runt själva flygplatsen är där en uppsjö av sevärdheter och aktiviteter som passa alla.Runt sju kilometer från flygplatsen hittar ni Bunratty Castle som är imponerande medeltids borg.Där ni kan njuta av medeltids mat och guidade turer som visar hur folk levde på den tiden och få se massa historia. Ett land som Irland som är fullspäckat med slott så är Bunratty ett av de som sticker ut.Eller om ni är golf entusiaster så runt 1 kilometer från flygplatsen hittar ni nog bland de vackraste golf banor någonsin. Så ut och njut av denna charmiga och gästvänliga plats.

  Flygplats information

  Räkna med en flygtid på runt 4 timmar från Stockholm. Själva flygplatsen är den tredje största flygplatsen i Irland med nästan 1 miljoner passagerare årligen.Från här kan ni enkelt flyga till många inhemska platser samt runt om i Europa.Detta är också den flygplats som var den första transatlantiska gaten från Irland till Nord Amerika.

  Shannon flygplats(SNN)
  Officiellt namn: Aefort na Sionainne
  Adress: Shannon, Co. Clare, Ireland
  Plats: Är lokaliserad i centrala Irland, runt 5 kilometer från Shannon centrum
  Flygbolag som flyger hit: Där går inga direkt flyg , med med Lufthansa och British Airway kan ni ta er hit med en mellan landning.

  Terminaler

  Den nya terminalen öppnades 2000 med både ankomst och avgångs hallarna i samma byggnad. Passagerare kan via olika dörrar komma direkt till ankomst och avgångs terminalerna.På första våningen hittar man bagage upphämtning , hyrbils diskarna och turist information. För avgång så hittar man check-in diskarna på första våningen , sedan får man bege sig upp till andra våningen där man hittar sina respektive gates. Även här hittar man tax free, restauranger och barer.

  Upphämtning och avlämning av hyrbilen

  När ni kommer för att hämta upp er hyrbil i Shannon flygplats är det enkelt, till höger direkt efter upphämtningen av ert bagage så hittar ni platsen där bil leverantörerna finns. Var noga med att läsa eran Auto Europe voucher för att se hos vem ni skall hämta upp bilen. Missa inte att ta er tiden att kolla igenom bilen för eventuella skador som inte är noterade i hyres kontraktet, för att undvika onödiga konflikter när ni lämnar tillbaka bilen. Se till att ni har alla nödvändiga dokument med er vid upphämtnings tillfället , så som pass, körkort, kreditkort i huvudförarens namn för depositionen. När ni kommer för att återlämna bilen, planera in lite extra tid så ni inte missar ert flyg.

  Uthyrare Öppettider
  Hertz Måndag - Söndag 06:00 - 23:30
  Thrifty Måndag - Söndag 06:00 - 23:30
  Avis Måndag - Söndag 06:00 - 23:30
  Alamo Måndag - Söndag 05:30 - 23:00
  Enterprise Måndag - Söndag 05:30 - 23:00
  National Måndag - Söndag 05:30 - 23:00


  Flygplats Faciliteter

  Denna kompakta flygplats har allt för att ni resenärer skall känna er bekväma, och det är välidgt kort gå avstånd till allting. Check- in är på första våningen medans påstignings sker på andra våningen, och här hittar man all tänkbar service som en resenär kan tänka sig.Förutom alla faciliteter som är tänkt att göra eran vistelse så smidig som möjligt, så kan man även njuta av gratis WiFi över hela flygplatsen.Reser ni med småttingar , kan det kännas skönt att i närheten där ni bordar så hittar ni lekplatser för barnen. Runt om på andra våningen hittar ni restauranger, barer, uttags automater och valutaomväxlings kontor.

  Hur man kommer till flygplatsen

  Med bil

  Med er hyrbil från Shannon flygplats tar ni er enkelt till flygplatsen från Shannon centrum. Via väg N19 som är den snabbaste vägen och har en beräknad körtid på 7 minuter. Denna väg tar er hela vägen fram till terminalerna.Kommer ni från orter som Cork eller Limerick så är det N20 som är snabbast. Kommer ni från Clare eller Galway har ni två alternativ , M18 och N18.

  Med buss

  Där finns en buss linje som trafikerar från flygplatsen till alla de större orterna runtomkring. Med över 135 avgångar kan ni enkelt ta er runt till er start punk med Bus Éireann. Denna buss linje startar från Cork och har slut destination Galway, och gör många stop där mellan , som Shannon flygplats, Limerick, Shannon city.Biljett kan köpas på bussen eller i biljett luckorna på flygplatsen.

  Parkerings tips

  Om ni kommer bara för att hämta upp eller släppa av någon är den Shannon Short Term parkeringen som ni måste välja och för de som behöver parkering upp till 24 timmar. De första 15 minuterna är gratis. Den är placerade mittemot terminalen.Önskar ni parkera bilen en längre stund så är det Shannon Long Term parkering som gäller, och den är runt 3 minuters gång avstånd från terminalen. Vill ni den billigaste och mest prisvärda parkeringen är det Shannon Park4less som är det självklara valet. Den är endast tillgänglig för förhandsbokningar gjorda online, och ligger runt 8 minuters promenad från terminalen.

  Nyttiga länkar

  Shannon flygplats