Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SEATTLE FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Seattle flygplats – Garanterat bästa pris

  Hitta din perfekta hyrbil på Seattle flygplats i USA och bege dig ut på ett makalöst äventyr på de amerikanska och kanadensiska vägarna med en roadtrip från Seattle till Vancouver ochCalgaryi Kanada.

  Med Auto Europe får du inte bara absolut bästa pris på marknaden när du hyr bil men även högkvalitativ service och kundtjänst av vårt team. Ring oss 7 dagar i veckan, vi hjälper dig att hitta en hyrbil för alla dina behov. Du kan också ta del av tidigare kunders recensioner på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Seattle.

  Flygplatsinformation

  Seattle Airport (SEA)
  Officiellt namn:Seattle-Tacoma International Airport, även känd som Sea-Tac Airport.
  Adress: 17801 International Blvd, Seattle, WA 98158, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 20 km norr om Seattle centrum.
  Flygbolag på flygplatsen:: lygplatsen betjänas av ett stort antal stora flygbolag inklusive Air Canada, British Airways, Condor, Delta, Emirates, Icelanddiar, Korean Air, Lufthansa, United Airlines och Virgin America.

  Terminaler

  Flygplatsen har en central terminalbyggnad som renoverade och expanderade 2003 med 4 vingar uppdelade i A, B, C och D gater. Terminalen har även två satellitbyggnader North och South som huserar N och S gater.. Mellan de olika gate-områdena kan du antingen gå till fots eller använda dig av flygplatsens skytteltåg-service.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Alla hyrbilsleverantörer är gemensamt samlade på ett separat hyrbilscenter i närheten av flygplatsen med dedikerad skyttelbuss-service från och till centret dygnet runt. För dig som ska hyra bil på Seattle flygplats finns två upphämtningsområden för passagerare belägna utanför bagageområdet vid den norra och södra änden av terminalbyggnaden.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  På Seattle flygplats hittar du ett digert utbud av mat och dryck, med allt i från sushi till italienska pastarätter och skaldjur och fisk till mysiga caféer och vinbarer. För den som gillar shopping finns även ett stort utbud av strosa runt i medan ni väntar på ert flyg. Du hittar uttagsautomater för dig som behöver kontanter på samtliga gate-områden och växlingskontor på gate-områdena A och S. För dig som vill passa på att slappna av lite extra innan avfärden, erbjuder gate-område N även en massage-bar. På flygplatsen hittar du även ett stort konferenscenter och flygplatsen erbjuder även live-musik runt om terminalbyggnaden från måndag till söndag.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  För dig som upphämtar hyrbil på Seattle flygplats, är centrala Seattleenbart en cirka 15 min lång bilresa bort via WA-99 S och WA-509 S. För dig som behöver använda kollektiva färdmedel in till staden finns tåg och buss att tillgå.

  Link Right Rail avgår från fjärde våningen på flygplatsens parkeringsgarage varje 6-15 min och har flertalet stopp inne i centrum. Tågen går mellan 5.00 och 1.00 mån-lör och 6.00 till 12.00 på söndagar. I närheten av tågstationen går även bussar med King Country Metro Transit. Taxi finns tillgängligt på tredje våningen på flygplatsen parkeringsgarage inklusive större bilar/minibussar för 8-10 passagerare.

  Parkeringstips

  På Seattle flygplats kan du enkelt och bekvämt parkera i flygplatsen parkeringsgarage på 6 våningar. Att hitta lediga gatuparkeringsplatser inne i centrala Seattle kan däremot ofta vara ganska svårt. Staden har även ett stort utbud av parkeringsgarage och parkeringar tillgängliga. På stadens Seattles hemsidahittar du all info om parkering.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Seattle