Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ SARAJEVO FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Sarajevo flygplats – Garanterat bästa pris

  Upptäck Bosnien-Hercegovina och dess huvudstad med en hyrbil från Sarajevo flygplats idag och spara. Börja planera din resa till Sarajevo som är omgiven av de Dinariska alperna på Balkanhalvön.

  Med en billig hyrbil med Auto Europe kan du inte bara utforska områdena kring Sarajevo i din egen takt utan även upptäcka närliggande länder som Serbien, Montenegro och Kroatien, med den vackra kuststaden Dubrovnik enbart 4 timmars resa bort.

  Flygplatsinformation

  Sarajevo Airport (SJJ)
  Officiellt namn: Sarajevo International Airport.
  Adress: Kurta Schorka 36, Sarajevo 71210, Bosnien-Hercegovina
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 6 km syd-väster om centrala Sarajevo.
  Flygbolag på flygplatsen: Adria Airways, Air Arabia, Air Serbia, Austrian Airlines, Croatia Airlines, Eurowings, flydubai, Lufthansa, Mistral Air, Norwegian, Turkish Airlines, Wizz Air.

  Terminaler

  Sarajevo flygplats består av en terminalbyggnad med ankomster och bagageupphämtning beläget på bottenvåningen i anslutning till den centrala huvudhallen där du även hittar flygplatsens informationsdisk. Avgångsområdet och alla gater hittar du på första våningen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som ska hyra bil på Sarajevo flygplats ska antingen hämta upp hyrbil från våra leverantörer inne på terminalen eller ta skyttelservice för att komma till leverantörens kontor 2 km bort. Kontrollera noga din bokningsvoucher innan upphämtning för att se vad som gäller för din hyra.

  Uthyrare Öppettider
  Hertz 8.00 till 22.00
  Eurorent 9.00 till 24.00
  Artic 6.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  För dig som vill ta en bit att äta och dricka innan avfärd kan flygplatsen erbjuda 4 stycken barer och restauranger. För den som vill passa på att shoppa duty-free produkter, har flygplatsen ett 300 kvadratmeter stort område dedikerat för just tax-free-produkter. Du hittar även flertalet uttagsautomater spridda över terminalen samt ett växlingskontor.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Du som upphämtar hyrbil på Sarajevo flygplats kan enkelt och bekvämt nå de centrala delarna av Sarajevo via M18 på cirka 25 min beroende på trafik. Om du istället väljer att stanna på motorvägen norrut kan du nå staden Tuzla på cirka 2 och en halv timme. Du som istället vill använda dig av kollektiva färdmedel för att ta dig in till Sarajevo kan Centrotrans Eurolines busslinje. Du hittar hållplatsen precis utanför huvudterminalen. Wifi finns tillgängligt ombord.

  Parkeringstips

  På Sarajevo flygplats kan du parkera ditt fordon för 3 KM per timme eller 15KM per dag, om du ska parkera i fler än 24 timmar.

  Det är riskabelt att parkera på obelysta gator och du bör definitivt vara säker på att inte lämna några värdesaker i bilen när du parkerar i Sarajevo centrum. Parkering i "Parkering förbjuden" zoner kommer att mötas med böter och din bil kan även bogseras. Priset för parkering varierar vanligtvis från 2,00 till 2,50 km i timmen. Vi rekommenderar dig att parkera på bevakade parkeringar eller parkeringsgarage.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Sarajevo