Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ RONNEBY FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Ronneby flygplats - Auto Europe

  Hitta ditt perfekta fordon och få en smidig och enkel hyrbilsupplevelse med Auto Europe. Vi kan tack vare våra långvariga samarbeten med hyrbilsleverantörer runt om i världen, erbjuda ett stort och brett utbud av fordon samtidigt som vi levererar förstklassig kundservice till alla våra kunder.

  Med hyrbil från Ronneby flygplats kan du bekvämt nå städer och områden i både Blekinge, Skåne och Småland på bara någon timme. För att se vad tidigare Auto Europe har att säga om sin hyrbilsupplevelse i staden så besök gärna vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil i Ronneby.

  Flygplatsinformation

  Ronneby Airport (RNB)
  Officiellt namn: Ronneby Airport
  Adress: Bredåkravägen 26, 372 50 Kallinge, Sverige
  Läge: Ronneby flygplats är en flygplats i Blekinge och ligger belägen i Kallinge, 8 km utanför centrala Ronneby.
  Flygbolag på flygplatsen: SAS och BRA med inrikesflyg till Stockholm.

  Terminaler

  Flygplatsen som både har en civil och militär del, består av en kompakt passagerarterminal som är lätt att navigera. Incheckning kan du göra vid incheckningsautomat eller vid disk.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hämta upp bil på flygplatsen är enkelt och bekvämt med diskar belägna inne på terminalen. Du som ska hyra bil på Ronneby flygplats ska vid upphämtningen uppvisa, körkort, din bokningsvoucher från Auto Europe, pass eller ID samt kreditkort i huvudförarens namn. Om problem skulle uppstå eller om du har generella frågor eller spörsmål om din bokning kan du ringa oss sju dagar i veckan eller prova att läsa våra FAQs.

  Företag Öppettider
  Budget Mån-fre 8.00 till 24.00
  Lör 10.00 till 14.30
  Sön 12.30 till 24.00
  Avis Mån-fre 8.00 till 24.00
  Lör 10.00 till 16.00
  Sön 12.30 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  Du som ska flyga inrikes till eller från den relativt lilla flygplatsen behöver inte oroa dig över hunger eller törst. Flygplatsens café, som du hittar innan säkerhetskontrollen kan erbjuda både fika och matiga rätter som surdegspizza och hemmagjorda pajer. Hela flygplatsen har även gratis tillgång till wifi så att du enkelt kan surfa för nöjes skull eller för att förbereda dig på jobb om så skulle önskas. Flygplatsen har även konferensfacilitet tillgängliga.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Via väg 27 tar du dig in till centrala Ronneby på under 15 min från flygplatsen. Du som upphämtar hyrbil på Ronneby flygplats har även fördelen att du kan nå Karlskrona, Karlshamn, Kalmar och Växjö på ungefär en timmes resa med bil. Tack vare sitt läge vid kusten och E22:an är flygplatsen även ett utmärkt läge för att starta en härlig roadtrip längs med kusten upp till Småland och vidare över till Öland med dess vackra natur och härliga stränder.

  Du som vill åka kollektivt kan använda dig av flygbussar till och från flygplatsen som utgår från Karlskrona stad. Tidtabellerna är anpassade efter flygens ankomst- och landningstider. Du kan även använda dig av taxi.

  Parkeringstips

  På Ronneby flygplats kan du parkera gratis på en av flygplatsens korttidsparkeringsplatser i upp till 90 min när du ska upphämta eller lämna av passagerare. Du hittar upphämtning och avlämning av hyrbilsfordon på parkering P2. Parkeringen är belägen utomhus på kort gångavstånd till den civila passagerarterminalen.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Ronneby