Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MONTREAL FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Montréal Flygplats med Auto Europe

  Den tredje mest trafikerade flygplatsen i Kanada är Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, som ligger på ön Montréal. Denna nyligen expanderade och moderna flygplats betjänar områdena Québec, östra Ontario, Atlantic Canada och norra New England, och tar över 13 miljoner passagerare varje år. Den ligger 20 kilometer från centrum och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att förbättra upplevelsen till resenärer från 130 olika internationella destinationer.

  För din bekvämlighet kan Auto Europe hjälpa dig att boka en hyrbil från Montréal flygplats med flera olika uthyrare ,samt ge dig de bästa erbjudandena från en stor katalog av fordon. Du är i goda händer när du hyr våra tjänster och drar nytta av vår lokala kompetens!

  Flygplatsinformation

  Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL)

  Officiellt namn: Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport
  Address: 975 Roméo-Vachon Blvd. N., Suite 317 Montréal, Québec, Kanada
  Plats: Flygplatsen ligger ca. 20 kilometer från centrala Montréal
  Flygbolag som trafikerar Montreal flygplats: Aer Lingus, Aeromexico, Air Algérie, Air Canada, Air Creebec, Air France, Air Inuit, Air Saint-Pierre, Air Transat, Alitalia, American Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Copa, Corsair, Cubana, Delta Airlines, Finnair, First Air, Iberia, Icelandair, KLM, Lufthansa, Miami Air, Middle East Airlines, Porter Airlines, Provincial Airlines, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, Sata Internacionale Airlines, Sunwing Airlines, Swiss, Tunisiair, Turkish Airlines, United Airlines, WOW Air och WestJet.

  Terminaler

  Montréal-Trudeau flygplatsen har en terminal på två plan och är organiserad i fyra olika områden: det offentliga området (uppdelat i avgångar och ankomster), den inhemska zonen, den internationella zonen och gränsöverskridande området.

  Terminalens första våning är avgångsområdet för flygplatsen. Ankomstområdet ligger på bottenvåningen, och ett antal tjänster tillhandahålls på denna våning, såsom invandringskontroll, bagageupphämtning, valutaväxling, biluthyrning och upphämtningsområden.

  Upphämtning och återlämning av hyrbil

  Biluthyrningsdiskarna ligger på bottenvåningen, vid korttidsparkeringen. Vid ankomsten till uthyrningendisken, kom ihåg att ha din voucher, giltigt körkort och ett internationellt kreditkort redo för hämtning. Be om en kopia av kontraktet på engelska, se till att hyresvillkoren och försäkringarna är enligt överenskommelse. Kontrollera hela fordonet för bucklor, repor och bränslenivån. Samma process kommer att utföras vid avlämningen.

  Montréal-Pierre flygplats arbetar med åtta olika uthyrningsföretag, och du kan räkna med Auto Europe för att ge dig det bästa erbjudandet för en hyrbil från Montréal flygplats

  Uthyrare Öppettider
  Alamo måndag till fredag: 06.00 till 23.59
  lördag & söndag: 07.00 till 23.59
  Avis & Budget måndag till lördag: 06.00 till 01.00
  söndag: 07.00 till 01.00
  Dollar måndag till söndag: 07.00 till 00.00
  Enterprise måndag till fredag: 06.00 till 23.59
  lördag & söndag: 07.00 till 23.59
  Hertz måndag till fredag: 06.00 till 00.30
  lördag & söndag: 07.00 till 00.30
  National måndag till fredag: 06.00 till 23.59
  lördag & söndag: 07.00 till 23.59
  Thrifty måndag till söndag: 07.00 till 00.00

  Flygplatsfaciliteter

  Det finns ingen brist på saker att göra och se inom terminalområdet. Flygplatsen är helt funktionell och innehåller mer än 85 restauranger, affärer och kommersiella tjänster. Passagerare kan ta fördelen med ett TV-nät, köpa souvenirer, koppla av i spaet, ta ett lugnt ögonblick av eftertanke på multi faith-bönrummet, njuta av konstutställningar, ha tillgång till Wi-Fi och lämna sitt bagage. Privata lounger erbjuder VIP-behandling för att förbättra passagerarupplevelsen och bankomater finns placerade över hela flygplatsen.

  Transport/hur man kommer till flygplatsen

  Med bil
  Se till att planera din färd i föväg när du ska hyra bil från Montreal flygplats. Highway 20 ger den största tillgången till Montréal-Trudeau flygplats. Om du kör från Toronto eller Ottawa, ta avfart 56 mot Autoroute 520 E/Avenue Dorval. För upphämtning eller avlämning är det möjligt att stanna framför terminalen på antingen avgångs- eller ankomstnivåerna - men observera att det inte är möjligt att parkera i dessa områden. Vår guide för körning i Kanada har massor användbara tips för förare!

  Med taxi
  Ett antal taxibilar finns tillgängliga på plats på ankomstnivån. De flesta förare accepterar kreditkort som betalning. Priserna är baserade på avstånd (per meter) för alla andra destinationer utom centrum är lägsta pris $ 17. Ubertjänsten finns även tillgänglig vid avgångsnivå, utanför dörr 6.

  Med buss
  Många alternativ är tillgängliga för bussar och shuttles. 747 busslinjen går mellan Montréal-Trudeau Flygplats och centrum Montréal varje dag, 24 timmar om dygnet. Ett dagligt pass kan köpas för $ 10, men för de som har CAM och TRAM-pass, och för dem med 1-dagars eller 3-dagars turistpass, är den gratis. En annan linje är busslinjen 209 (nattservice 378), vilken förbinder Roxboro-Pierrefonds tågstation till flygplatsen, prissatt till $ 3 och med flera avgångar hela dagen. Greyhound-bussen erbjuder en returbuss shuttleservice mellan Montréal-Trudeau och Ottawa och Gatineau, detaljerade scheman finns detaljerade på deras hemsida.

  Med tåg
  Även om det inte finns några tåg avgår direkt från flygplatsen, finns en gratis 24-timmars transfer mellan Montréal-Trudeau och järnvägsstationen, med dagliga tågavgångar till Ottawa och Kingston.

  Parkeringstips

  Det finns flera parkeringsmöjligheter på Montréal-Trudeau: ValetParc, som är en betjäntjänst, korttidsparkering ($ 6 för 20 minuter), parkeringsplatser på flera nivåer ($ 25/dag), EconoParc ($ 120/vecka), AeroParc och HotelParc (inomhusparkering). Ytterligare information kan finnas på deras officiella hemsida.

  Nyttiga länkar

  Montréal flygplats hemsida