Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MAUI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Maui flygplats – Boka och spara

  Upplev den populära paradisön Maui, tillhörande ögruppen Hawaii och få en oförglömlig semester med underbart natursköna vyer. Med en hyrbil från Maui flygplats kan du i ditt eget tempo och efter eget tycke och smak utforska den fantastiska ö-pärlan. Boka med Auto Europe online med vår smidiga bokningsmotor eller ring våra kunniga reservationsagenter och få råd och tips om hur du får ut det mesta av din hyrbilsupplevelse.

  Flygplatsinformation

  Maui Airport (OGG)
  Officiellt namn:Kahului Airport
  Adress: Keolani Pl, Kahului, USA
  Läge: Belägen på ön Maui, tillhörande ögruppen Hawaii.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Canada, American Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin America.

  Terminaler

  Flygplatsen har en terminalbyggnad med ankomster och bagageupphämtning på våning 1. Incheckning och säkerhetskontrollen hittar du även de på terminalens bottenvåning. På våning 2 av huvudterminalen hittar du alla gate-områden.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Biluthyrningsbyggnaden kan hittas ett kort avstånd bort från bagageupphämtningen. Du som ska hyra bil på Maui flygplats kan således lätt upphämta fordon och bege dig iväg på ditt Hawaii-äventyr så fort du stigit av planet. En del av av leverantörernas fordon ligger på separat parkering och måste därför nås med gratis skyttelservice som kan hittas bakom hyrbilsbyggnaden.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 5.00 till 23.00
  Avis 5.30 till 23.30
  Budget Mån-fre 5.20 till 23.00
  Lör-sön 5.30 till 23.00
  Dollar 5.00 till 22.30
  Hertz 5.00 till 23.30
  National 5.00 till 23.30

  Flygplatsfaciliteter

  Maui flygplats erbjuder ett trevligt utbud av restauranger och caféer samt ett par butiker för shopping. Ingen wifi finns tillgängligt men du hittar datorer med internet anslutning mot betalning på ett par stationer som är spridda över flygplatsen. Uttagsatomer kan hittas i närheten av bagageupphämtningen för dig som behöver kontanter till din resa. Flygplatsen kan även ordna med ett traditionell hawaiiskt välkomnande med lei-blomkransar för dig som vill få en riktigt hjärtligt välkomnande när du stigit av planet.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Maui flygplats tar du dig enkelt runt den vackra ön belägen i Stilla havet och kan besöka och utforska allt i från nationalparker till stränder. Du kan även välja att använda dig av Maui Bus för att ta dig runt till flertalet destinationer på ön från flygplatsen. Alla rutter tjänas alla dagar i veckan, även under helgdagar. Du hittar även privat transfer och taxi från terminalen.

  Parkeringstips

  Du som ska upphämta passagerare på flygplatsen kan smidigt använda dig av ett speciellt parkeringsområde gratis i upp till en timma. Du hittar även vanlig avgiftsbelagd parkering med maximal avgift på 13 UDS per dygn. Runt om ön är det lätt att hitta kostnadsfri parkering i mindre städer på landsbygden Inne i de mer turisttäta områdena kan det däremot vara svårt att hitta gratis parkering. Vi rekommenderar dig att använda dig av större köpcentrum, avgiftsbelagda parkeringsgarage eller att höra med ditt hotell/boende.

  Om du vill ha mer information om parkering och generella körregler för USA, klicka här.

  Bra länkar

  Maui flygplatsinformation