Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LUQA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Luqa med Auto Europe

  Hämta en hyrbil i Luqa på flygplatsen och upptäck Maltas gömda skatter. Luqa ligger på södra Malta. Luqa är en liten mysig och gammal by som ligger i utkanten av huvudstaden Valetta. Hit kommer många på grund av att Malta flygplats är belägen just här. Flyg till Malta och Luqa airport. Kör till grannbyn Hamrun eller leta upp en egen strand utmed kusten. Allt är möjligt med biluthyrning på Malta. Här är det dessutom mycket billigt att hyra bil - så du får valuta för pengarna och din semester kan enkelt formas som du själv vill. Kör till Mdina, Maltas gamla huvudstad som kan bjuda på många sevärdheter. Men tänk på att parkera utanför staden eftersom biltrafik är förbjuden här i den "tysta staden".

  Luqa med biluthyrning

  Med biluthyrning i Luqa är du fri att på egen hand upptäcka Malta. Att köra bil på Malta och särskilt hyrbil i Luqa kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lugnt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Luqa krävs att du haft körkort i minst 2 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt i Luqa på Malta

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Europcar och Sixt.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer +46 10 888 66 52.