Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I HAMRUN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Hamrun - Boka och spara

  Med en hyrbil i Hamrun har Malta mycket att erbjudal. Malta är en stad med drygt 10600 invånare som ligger på Malta. Staden Hamrun har skapats genom att flera mindre byar har vuxit samman med varandra. I denna livfulla shoppingstad finns mycket att göra. Hyr bil i Hamrun och kör runt hamnen ut till Maltas huvudstad Valetta. Njut av sol och bad och lyxen att kunna stanna till var du vill.

  Biluthyrning i Hamrun

  Biluthyrning genom Auto Europe är enkelt. Bokar du hyrbil hos oss kan du hämta upp den direkt på Hamruns flygplats Falconara. Försäkra dig redan vid bokning vilka regler som finns angående ålder på chaufför och om det eventuellt kostar extra om fler än en person vill kunna köra. Malta är ett enkelt land att ta sig runt i med hyrbil. Tempot i trafiken kan dock upplevas högt på vissa ställen, särskilt i de större städerna. Var extra uppmärksam i början tills du vant dig att att köra hyrbil i Hamrun.

  Auto Europe erbjuder billig bilhyra

  Auto Europe har mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning och förmedlar hyrbilar över hela världen. Vi kan arrangera en hyrbik åt dig på inte mindre 24.000 olika destinationer i över 180 länder. Bolaget vi samarbetar med som levererar bilen åt dig är bland de största i branschen, som Europcar, Hertz, Sixt och Avis.

  Bra länkar

  Turistinformation

  Flygplatsens officiella hemsida - Malta International Airport