Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ KORFU FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Korfu flygplats med Auto Europe

  Packa väskorna och bege dig till den underbara grekiska ön Korfu i medelhavet för lite avkopplande sol och bad och äventyr. Med en hyrbil från Korfu flygplats kan du dig enkelt ta dig runt ön för spännande aktiviteter och får friheten att upptäcka på egen hand så fort du stigit av planet. Auto Europe kan erbjuda dig biluthyrning av hög kvalitet till marknadens bästa priser på över 24.000 stationer runt om i världen.

  Flygplatsinformation

  Corfu International Airport (CHQ)
  Officiellt namn: Corfu International Airport eller Ioannis Kapodistrias (Capodistrias) International Airport
  Adress: Corfu International Airport I. Kapodistrias, 491 008, Korfu, Grekland
  Läge: 2 km söder om Korfu stad och 1.5 km från Pontikonisi
  Flygbolag på flygplatsen: Många av flygbolagen som tjänar flygplatsen är säsongsbaserade bolag som trafikerar flygplatsen mellan april och oktober inklusive flyg med easyJet och Ryanair.

  Terminaler

  Terminalen har begränsad service och består av en terminalbyggnad, men du kan enkelt navigera byggnaden och hitta det du letar efter snabbt och smidigt.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Korfu flygplats är även det väldigt enkelt med hyrbilsdiskar belägna inne på terminalen. Allt på bekvämt gångavstånd så fort du stigit av planet och upphämtat ditt bagage. Glöm inte att läsa igenom din bokningsvoucher med hyresvillkoren innan upphämtning samt att ta med dig körkort, ID/pass, voucher samt kreditkort vid din upphämtning av fordon.

  Uthyrare Öppettider
  Avis 7.00 till 22.00
  Enterprise 7.30 till 21.00
  Hertz 8.00 till 21.00

  Flygplatsfaciliteter

  Du hittar bas-faciliteter på Korfus internationella flygplats med en restaurang som har öppet dygnet runt under sommarsäsongen. Det finns även fyra barer, en duty-free butik, bank och ett postkontor.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Flygplatsen ligger i direkt anslutning till väg nummer 25 som tar dig direkt in till Korfu stad. Med en hyrbil från Korfu flygplats kan du därför smidigt ta dig runt ön och besöka allt i från härliga stränder till restauranger och undangömda pärlor. För mer information om att köra bil i Grekland och trafikregler kan du läsa vår kör-guide.

  Om du ska ta bussen in till Korfu, stannar linje nummer 5 och 6 precis utanför terminalen och tar dig in till centrum på 10 min. Från staden kan du även ta andra bussar vidare till flertalet destinationer på ön. Du hittar även taxi utanför terminalbyggnaden.

  Parkeringstips

  Ungefär 400 parkeringsplatser finns tillgängliga på flygplatsens parkering mittemot terminalen.

  Inne i centrum hittar du gatuparkering men det är ofta svårt att hitta lediga platser. Den avgiftsbelagda parkeringen nära New Fortress är ett bra alternativ och ligger på bekvämt avstånd till Korfu gamla stan.

  Bra länkar

  Korfu flygplatsinformation