Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KENYA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Kenya - garanterat bästa pris

  Att åka till Kenya passar perfekt för dig som är ute efter naturupplevelser. Den faschinerande naturen och de många djurarter som finns här imponerar de flesta. Hyrbil i Kenya ger dig chans att upptäcka landet. Många gånger känner man sig tryggare med en personlig guide - eftersom många vägar är i dåligt skick och vissa områden bör undvikas. Kör med försiktighet!

  Många reser till Kenya för att sola och bada i någon turistort längs med kusten. Mombasa är ett populärt resmål och även landets näst största stad. Nairobi är Kenyas huvudstad med hela 583 000 invånare. Här pratas det både engelska och swahili. Längs med kusten hittar du vackra, bländvita stränder och många turistorter. Hyr bil i Kenya och upplev detta vackra och exotiska land. Läs vår körguide för att lära dig mer om att köra bil i Kenya.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Kenya genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatserna eller på ett citykontor. Vi erbjuder även bland annat hyrbil i Namibia och biluthyrning i Sydafrika.

  Bra länkar

  Turistinformation Kenya

  Flottguide i Kenya

  Körinformation i Kenya