Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ JEREZ FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Jerez flygplats - Hitta din perfekta hyrbil

  Auto Europe har ett brett urval av fordon så att det blir enkelt för er att hitta just det ni är ute efter. Oavsett om ni ute efter en hyrbil på Jerez flygplats, eller från platser som Sevilla, Cadiz och andra orter utöver hela Spanien. Vi erbjuder upphämtning i över 24 000 destinationer i över 180 olika länder. Med vårt goda samarbete med lokala och globala leverantörer, så kan vi erbjuda er de absolut bästa priserna på marknaden. Med oss så får ni över mer, som ni kan spendera på annat kul.

  Från Jerez flygplats kan ni med hjälp av en hyrbil få en utmärkt start på er semester i Andalusien. Njut av den lokala flamingo kulturen, besök sherry destillerier och beundra de makalösa hästarna, den äldsta och renaste av alla hästraser i Spanien. Tag er enkelt runt och se allt vad detta makalösa område har att erbjuda. Skulle det vara något ni undrar över så är våra prisbelönade hyrbils agenter redo att hjälpa till. De svarar på alla frågor som kan tänkas dyka upp och kan även hjälpa er med bokningen så den blir så bra som möjligt. Med oss kan ni vara säkra på att få det bästa vi har att erbjuda till lägsta tänkbara pris.

  Flygplatsinformation

  Jerez flygplats (XRY)
  Officiellt namn: Jerez airport, även känd som La Parra airport
  Adress: Carretera N-IV, km. 628.5, 11401 Jerez de la Frontera, Cádiz, Spanien
  Läge: Jerez är 8 kilometer nordost om staden, och tar runt 20 minuter att köra med ert fordon om ni har valt att hyra bil från Jerez flygplats.
  Flygbolag på flygplatsen: Finns inga direkt flyg från Sverige, det är minst en mellanlandning för att ta sig hit. På flygplatsen opererar bolag som: Airlines France, Austrian Airlines, Brussel Airlines, Condor, EasyJet, Eurowings, Finnair, Iberia, Icelandair, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook och Vueling Airlines.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Jerez flygplats?

  De leverantörer vi jobbar med har alla sina kontor i terminalen och ni hittar dem direkt efter ni har hämtat upp ert bagage. När ni skall hyra bil från Jerez flygplats kan ni använda vår säkra sökmotor för att se vilka bilar från de olika leverantörerna som är tillgängliga. När ni har gjort er bokning, kommer ni få en voucher från oss som innehåller all nödvändig information. Se till att läsa igenom den och ha med er den när ni kommer för att hämta upp er hyrbil. Här nedan listar vi öppettiderna med de leverantörer vi jobbar med på plats. Glöm inte körkort, pass och kreditkort, de är ytterst viktiga att ha med sig. Skulle något vara oklart eller ni behöver hjälp när ni är på plats för att hämta upp hyrbilen, kan ni alltid ringa oss, så hjälper vi till.

  Sixt hyrbil på Jerez flygplats Sixt hyrbil på Jerez flygplats
  Carretera N-IV, km. 628.5,
  Cádiz, Spanien 11401

  + 34-902-491616
  Öppettider:
  Måndag - Söndag : 08:00 - 23:00
  Hertz hyrbil på Jerez flygplats Hertz hyrbil på Jerez flygplats
  Carretera N-IV, km. 628.5,
  Cádiz, Spanien 11401

  +34 95 690 33 06
  Öppettider:
  Måndag - Lördag: 08:00 - 23:00
  Söndag: 09:00 - 14:00 och 17:00 - 20:00
  Avis hyrbil på Jerez flygplats Avis hyrbil på Jerez flygplats
  Carretera N-IV, km. 628.5,
  Cádiz, Spanien 11401

  + 34 902 103 638
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 08:00 - 23:00
  Budget hyrbil på Jerez flygplats Budget hyrbil på Jerez flygplats
  Carretera N-IV, km. 628.5,
  Cádiz, Spanien 11401

  + 34 95 615 00 0
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 08:00 - 22:00
  Keddy hyrbil på Jerez flygplats Keddy hyrbil på Jerez flygplats
  Carretera N-IV, km. 628.5,
  Cádiz, Spanien 11401

  + 34 956 150 098
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 08:00 - 22:00

  Terminaler

  Jerez flygplats är en liten kompakt och modern flygplats som ha en terminal byggnad med två våningar. Våningarna är designerade P0 och P1, och hanterar både inhemska och internationella flyg. Vid P0 finner ni ankomsthallen på den vänstra delen av terminalen, medans på högre del hittar ni säkerhetskontrollen och avgångarna sker på våning P1.

  Flygplatsfaciliteter

  Runtom hela flygplatsen kan ni njuta av gratis WiFi. Är ni i behov att ta ut pengar, hittar ni en uttagsautomat vid ankomst hallen, här hittar ni även ett café som säljer mackor och snacks. På avgångs sidan hittar ni en restaurang som server typisk Andalusisk mat. Såklart så finns här även en taxfree butik som ni även denna finner vid avgångs sidan och där hittar ni allt möjligt från gåvor, lokala matvaror till tidningar och böcker. För de som är vid ankomsthallen så finns där en vanlig butik om man vill shoppa lite.Utöver det så finns det ett förstahjälpen central och ett rum avsett för ombyte för nyfödda.

  Hur man kan ta sig till och från Jerez flygplats?

  Om ni utgår från centrala Jerez och vill ta er tillbaka och återlämna er hyrbil från Jerez flygplats är det en kort körtur. Den snabbaste och enklaste vägen är att bege sig nordost och följ A4, riktning mot Madrid. Följ denna väg i runt 7 kilometer och sedan är det så enkelt som att bara följa skyltarna till flygplatsen, vilket kommer att vara på höger sida av vägen.

  Med kollektivtrafiken så finns där ett par alternativ. Där går så många som 9 olika buss linjer som sammankopplar Jerez flygplats till självaste Jerez och många andra närliggande orter. Räkna med en restid från flygplatsen till Jerez på runt 30 minuter och ett pris på runt 1 Euro. Skulle ni välja att resa med taxi så finner ni dem på en parkering utanför terminalen, och tar runt 15 minuter mot en kostnad på runt 15 Euro. Det absolut snabbaste sättet med kollektivtrafik är med tåg. Det avgår 6 avgångar per dag och stationen finner ni på motsatt sida från P1 parkerings plats. Med tåg tar resa till Jerez endast 9 minuter och fortsätter sedan till Cadiz. Kostnaden för en enkel biljett för en vuxen är 2.40 Euro.

  Parkeringstips

  Där finns två typer av parkering vid flygplatsen, kort och långtidsparkering. P1 parkering är endast några få meter från terminalen och kan nås endast på en minut. Denna parkering är lämpligast för de som stannar mindre än 4 dagar eller är där för att hämta upp eller lämna passagerare. Medans parkeringsplatsen P2 är runt 50 meter från terminalen och är avsett för de som behöver en parkeringsplats en längre stund.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Jerez