Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I HUA HIN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Hua Hin – Garanterat bästa pris

  Hua Hin är en badort söder om Bangkok i Thailand. Hua Hin är thailändarnas egna favoritresmål och här turistar thailändare men givetvis också många utländska turister. Från Bangkok tar det drygt tre timmar till Hua Hin med hyrbil. Att resa i Thailand med hyrbil ger dig en enorm frihet och du kan ta dig till platser dit turistbussarna inte går. Tänk dock på att trafiken är betydligt tätare i Thailand än i Sverige. Dessutom har Thailand vänstertrafik. Det tar ett tag innan man vant sig vid att köra på vänster sida så ta det extra lungt i början. Vi rekommenderar att ni anmäler en extra förare när ni hyr bil då ni lättare kan turas om att köra.

  Hyr bil billigt i Hua Hin

  Hua hin är antagligen mest känt för sina vackra och vita stränder men för golfälskaren kan detta även vara ett paradis. Här kan du spela golf för en billig penning men få toppenkvalitet för pengarna. Den natur- och fågelintresserade styr hyrbilen mot nationalparken Roi Yot, ca. 6 mil söder om Hua Hin.

  Om du är en nattuggla kan du besöka den berömda nattmarknaden, där du kan äta gott och billigt och shoppa nattetid. Hyr bil i Hua Hun och kör ca. 6 mil väster om Hua Hin, där finns ett mycket vackert vattenfall som heter Pa la-u.I omgivningarna kan du också njuta av exotisk flora och fauna. Med biluthyrning kan du bestämma själv vad du vill se och på så sätt uppleva det mer genuina Thailand på din semester.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Hyr bil bekvämt och tryggt med oss på Auto Europe! Auto Europe har mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning och vi hjälper dig gärna att hitta en hyrbil som passar just din typ av semester. Vi finns representerade på över 24 000 resmål världen över och erbjuder hyrbilar i alla storleksklasser, lyxbilar och husbilar. Det är genom vårt unika samarbete med biluthyrare I hela världen som vi kan leverera så hög kvalitet till ett så lågt pris!