Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ HOUSTON FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Houston flygplats – Hitta din perfekta hyrbil

  Res runt den amerikanska delstaten Texas med en hyrbil från Houston flygplats enkelt och bekvämt idag. Med Auto Europe får du absolut bästa pris när du hyr bil och ett brett utbud av fordon att välja emellan till din resa. Vi hjälper dig hitta ditt perfekta fordon vare sig du ska resa i affärer, på roadtrip eller ta med dig familjen. Ring oss gratis och prata med våra kunniga reservationsagenter eller använd dig av vår smidiga bokningsmotor online.

  Eller varför inte passa på att ta med familjen på ett riktigt härligt camping-äventyr och hyra husbil?

  Flygplatsinformation

  Houston Airport (BLL)
  Officiellt namn: George Bush Intercontinental Airport
  Adress: 2800 N Terminal Rd, Houston, TX 77032
  Läge: belägen cirka 35 km norr om Houston centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Air China, Air New Zealand, British Airways, Emirates, KLM, Lufthansa, Korean Air, United Airlines och många fler internationella och regionala flygbolag.

  Terminaler

  Houston flygplats är en stor internationell flygplats bestående av 5 terminaler. Terminal A hanterar alla inrikes flygningar och flyg från Kanada, förutom flyg med United. På Terminal B hittar du de flesta av United Express inrikes flygningar och internationella avgångar. Terminal C som även är känd som Lewis W. Cutrer Terminal är bas till United Airlines inrikes flygningar medan Terminal D, som öppnande 1990 och då var känd som International Arrivals Building, hanterar alla internationella flygningar förutom med United. Terminal E är den nyaste terminalen av de fem.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  På flygplatsen hittar du alla biluthyrningsföretags diskar på ett separat hyrbilscenter på bekvämt avstånd från flygplatsens terminaler. Här sker all upphämtning och avlämning av fordon. Du som ska hyra bil på Houston flygplats måste således använda dig av skyttelbuss som går var femte min utanför bagageupphämtningen/ ankomstområdet på terminal A, B, C och E för att ta dig till centret. Följ skyltar mot Rental Car när du upphämtat ditt bagage och leta efter en blå och vit buss med texten Rental Car Shuttle.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 6.00 till 24.00
  Avis Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Dollar 24.00 till 1.30 och 5.00 till 24.00
  Hertz 24.00 till 2.00 och 5.00 till 24.00
  National Dygnet runt
  Thrifty 24.00 till 1.30 och 5.00 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  På Houston flygplats hittar du matalternativ för stora som små innan avfärd. Här finns allt ifrån barnvänliga restauranger till alternativ för dig som har särskilda dietrestriktioner såsom gluten. För dig som är vegan/vegetarian finns även flertalet olika faciliteter. För den som är sugen på att shoppa eller behöver köpa lite sista minuten varor och presenter finns ett mycket stort utbud av butiker inklusive kända designermärken. Du hittar även uttagsautomater på alla terminaler samt valutaväxling på terminal B, C, D och E. Hela flygplatsen inklusive parkeringsgarage erbjuder gratis wifi.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Från flygplatsen kan du enkelt ta dig in till centrala Houston med bil och även utforska hela delstaten Texas med storstäder som Dallas, Austin och San Antionio. Du som upphämtar hyrbil på Houston flygplats når centrum via Hardy Roll Road på 25 min. Observera att sträckan har tullavgifter. Eller via I-69 på cirka 40 min.

  Du som vill åka kollektivt in till centrum kan göra så med busslinje 102 som drivs av METRO. Du kan enbart betala med kontanter på bussen och fordonen har utrymmen för bagage. Du hittar hållplatsen för bussen utanför bagageupphämtningen på södra sidan av terminal C.

  Parkeringstips

  På flygplatsen hittar du parkeringsgarage på alla fem terminaler där du enkelt och bekvämt kan parkera fordon under längre eller kortare vistelser. Inne i de centrala delarna av Houston hittar du ofta säker och bekväm parkering till förmånliga priser på köpcentrum. Staden har även gatuparkering med solcellsdrivna p-automater där flertalet betalningsmetoder är möjliga att välja emellan. Var noga med att kontrollera skyltar i det område du parkerar då det råder parkeringsförbud på många ställen under rusningstid. Det är även bra att kolla med hotell om det erbjuder parkering om du ska parkera din bil över natten.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Houston