Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ HONOLULU FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Honolulu flygplats - Hyr på Hawaii

  Utforska fantastiska Honolulu, ögruppen Hawaiis huvudstad i Stilla havet och njut av sol, bad och fantastisk natur och kultur. Med en hyrbil från Honolulu flygplats kan du enkelt och bekvämt utforska allt som den vackra ön har att erbjuda i din egen takt. När du bokar hyrbil med Auto Europe kan du vara säker på att du får marknaden bästa pris och förstklassig service. Läs själv våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Honolulu för att se vad de har att säga om vår service och tjänst.

  Flygplatsinformation

  Honolulu Airport (HNL)
  Officiellt namn: Honolulu International Airport
  Adress: 300 Rodgers Blvd, Honolulu, HI 96819, USA
  Läge:Flygplatsen ligger 5 km nord-väster om Honolulus centrala affärsdistrikt.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Canada, Air China, Air New Zeeland, American Airlines, Delta, Hawaiian Airlines, Island Air, Qantas, Virgin America och många fler.

  Terminaler

  Honolulu flygplats består av 3 terminaler med skyttel-busservice mellan terminalernas incheckningsdiskar. Alla gaterna på området är ansluta efter säkerhetskontrollen. Internationella avgångar och ankomster hanteras främst av den så kallade Overseas Terminal belägen i gate-området med gaterna 6-34.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som vill hyra bil på Honolulu flygplats har ett brett utbud av leverantörer att välja emellan med diskar både inne på flygplatsen och med kontor en kort skyttelbussfärd bort. Diskarna inne på terminalen kan hittas i närheten av bagageupphämtningen.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 5.00 till 24.00
  Avis 24.00 till 1.00 och 5.00 till 24.00
  Budget 24.00 till 1.00 och 4.30 till 24.00
  Dollar 4.30 till 24.00
  Hertz 4.30 till 24.00
  National 5.30 till 24.00
  Thrifty 5.00 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  En mängd restaurang- och shopping alternativ finns att tillgå på Honolulu flygplats. Faciliteternas öppettider är baserat på flygplatsen flygschema. För den som är hungrig eller vill koppla av med en öl eller något annat att dricka innan avfärd finns ett varierat och brett utbud av restauranger, snackbarer, caféer, barer och snabbmatställen spridda över alla terminalerna. Wifi finns att tillgå i flygplatsens lounger och terminalerna här även ett par stationära stationer för dig som behöver använda internet. Valutaväxlingskontor och uttagsautomater finns även de spridda över hela flygplatsen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Honolulu flygplats når du de centrala delarna av staden på cirka 15 min via I-H-1 E. För dig som behöver ta dig vidare in till centrum eller andra delar av ön tjänas flygplatsen av 3 busslinjer, nummer 19, 20 och 31. De två förstnämnda har båda två hållplatser inne i centrala Honolulu. Bussarna avgår cirka var 30:e min. Speedishuttle kan även organisera dörr till dörr service till ditt hotell från flygplatsen. Du hittar mer information och priser på flygplatsen egna hemsida. Även taxi finns självklart tillgängligt.

  Parkeringstips

  För dig som behöver parkera på flygplatsen finns kort- och långtidsparkeringsalternativ att välja emellan. De första 15 min är gratis och alla parkeringar ligger på bekvämt avstånd till terminalerna.

  Inne i centrala Honolulu kan ledig parkering vara svårt att hitta. Gatuparkering är möjligt men kontrollera alltid noga vilka restriktioner och regler som gäller på parkeringsskyltar runt dig. För dig som använder dig av elektrisk bil finns även ett par parkeringar som erbjuder laddningsstationer.

  För mer information om trafikregler och körning i USA, klicka här.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Honolulu