Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ DÜSSELDORF FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Düsseldorf flygplats - Boka och spara

  Med en hyrbil på Düsseldorf flygplats är hela Rhen-Ruhr-området lätt att nå. Düsseldorf flygplats tillhandahåller huvudsakligen staden med samma namn, Düsseldorf, huvudstaden i Nordrhein-Westfalen. Avståndet till andra viktiga städer i regionen, till exempel Duisburg eller Wuppertal, är dock relativt kort. Efter Frankfurt och München är Düsseldorf flygplats den tredje största av alla tyska flygplatser. Nordrhein-Westfalen delstats huvudstad har något speciellt för alla - oavsett kultur, shopping, konst, historia, musik eller natur. Promenera, besök ett av de många museerna, gå genom det japanska kvarteret "Lilla Tokyo", ta en båttur på Rhen, njut av den mångsidiga och smakfulla gastronomin - i Düsseldorf kan du uppleva allt detta och mer, Börja därför din planering för din resa till Düsseldorf och Tyskland omedelbart!

  Alla vet att de smidigaste resorna gör man när man är autonom med egen bil. Självklart är det då bäst att hyra en bil så man kan åka var man vill, när man vill. Auto Europe erbjuder ett stort urval av hyrbilar på Düsseldorf flygplats till attraktiva priser. Med oss kan du hyra bil på över 24 000 stationer i 180 länder till det bästa priset och de bästa förhållandena, eftersom vi har många års partnerskap med många kända internationella och lokala biluthyrningsföretag. Därmed kan du njuta av din semester i Düsseldorf bekymmersfri och kostnadseffektiv med Auto Europe!

  Läs gärna om tidigare kunder upplevelser på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Düsseldorf.

  Flygplatsinformation

  Dusseldorf flygplats, som öppnades 1927, ligger cirka 6 km norr om Dusseldorf och 4 km sydväst om Ratingen. Med mer än 24 miljoner passagerare under 2018 är det den tredje största flygplatsen i Tyskland, vilket innebär att endast flygplatserna i Frankfurt och München ligger framför Düsseldorf flygplats. Flygplatsen är ansluten till cirka 200 destinationer i 50 länder av 70 flygbolag. Flygplatsen kan nås via motorvägsringen A44.

  Düsseldorf Airport (DUS)
  Telefon +49 211 4210
  Adress: Flughafenstraße 120, 40474 , Düsseldorf
  Läge: Belägen i Düsseldorf-Lohausen, cirka 6 km norr om Düsseldorfs centrum och cirka 19 km från Essen.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen är nav till Air Berlin och Germanwings och tjänas av de flesta stora flygbolagen.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Düsseldorf flygplats

  Vi har all info till dig som ska hyra bil på Düsseldorfs flygplats. De flesta av uthyrarnas diskar ligger belägna i ankomsthallen. Se till att köra till biluthyrningscentret när du återlämnar bilen. När du kör upp på motorvägen, följ skyltar för "Abflug", det vill säga avgångar och följ därefter skyltarna som pekar på "Mietwagen" (hyrbilar). Det finns en bensinstation på flygplatsen mellan P5 parkeringen och biluthyrningcentret, i fall du behöver fylla upp tanken innan du returnerar bilen (kontrollera vilka villkor och regler gällande bränslepolicy som gäller din hyra på din bokningsvoucher).

  Avis hyrbil på Düsseldorf flygplats Avis hyrbil på Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße,
  Düsseldorf, Tyskland 40474

  +49 211 421674748
  Öppettider:
  Måndag-fredag 06:15 till 23:30
  Lördag-söndag 06:30 till 23:00
  Budget hyrbil på Düsseldorf flygplats Budget hyrbil på Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße,
  Düsseldorf, Tyskland 40474

  +49 211 421674748
  Öppettider:
  Måndag-fredag 06:15 till 23:30
  Lördag-söndag 06:30 till 23:00
  Europcar hyrbil på Düsseldorf flygplats Europcar hyrbil på Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße,
  Düsseldorf, Tyskland 40474

  +49 211 942380
  Öppettider:
  06:15 till 23:30
  Dollar hyrbil på Düsseldorf flygplats Dollar hyrbil på Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße,
  Düsseldorf, Tyskland 40474

  +49 180 6333535
  Öppettider:
  06:15 till 23:30
  Alamo hyrbil på Düsseldorf flygplats Alamo hyrbil på Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße,
  Düsseldorf, Tyskland 40474

  +49 211 9843000
  Öppettider:
  06:00 till 23:00

  Terminaler

  Det finns tre terminaler på flygplatsen i Düsseldorf: A, B och C. Terminal A är huvudsakligen reserverad för Lufthansa och Germanwings flygningar, liksom deras partnerbolag. Terminal B tjänar mestadels flygningar inom Tyskland och EU med Air Berlin, liksom flygbolagsmedlemmar av Oneworld. Den minsta av de tre, Terminal C tjänar icke-Schengen och långdistansflygningar.

  Ankomsthallen ligger på bottenvåningen av flygplatsen, med flera bagageutlämningskaruseller på säkerhetsområdet efter att man har lämnat gaterna. Avgångshallen kan hittas på första våningen, med incheckningsdiskar, inklusive självbetjäningsautomater, spridda över hela avgångshallen. Det finns också informationspunkter både ankomst-och avgångsområdet.

  Flygplatsfaciliteter

  Valutaväxling erbjuds på första våningen inom säkerhetsområdet och på bottenvåningen i ankomstområdet, där du också hittar en bank. Det finns också två uttagsautomater på varje våning. För tillgång till Internet kan du använda en av terminalerna som finns på hela flygplatsen; det finns tre på bottenvåningen och fyra på första våningen. Du kan också njuta av ett varierade utbud av mat som serveras på åtta kaféer, två bagerier, 13 bistroer och barer och sju restauranger, samt göra inköp på över 60 butiker. De flesta av restaurangerna och butikerna ligger på flygsidan efter att du har gått igenom säkerhetskontrollen i avgångsområdet.

  Hur man kan ta sig till och från Düsseldorf flygplats

  Hela Rhen-Ruhr-området är mycket väl anslutet via ett stort antal motorvägar, och det är lätt att ta sig från en stad till en annan. För att komma till centrala Düsseldorf från flygplatsen, kör längs Danziger Str., som tar dig till centrum på bara 10-15 minuter. Essen kan nås via A52 på en halvtimme, och även Köln är knappt en timmes bilresa bort via A3. Mer tips om att köra bil i Tyskland kan hittas här.

  Om du inte ska hämta upp din hyrbil på Düsseldorfs flygplats utan istället från centrum, kan du lätt ta dig dit med tåg. Det finns två järnvägsstationer på flygplatsen. En av dem tjänar pendeltågsnätverket (S11 linje slutar här), och är bekvämt beläget under terminalbyggnaden. Den andra järnvägsstationen har regionala-och fjärrtåg, och är ca 1,5 km från flygplatsen, men kan lätt nås med Skytrain, som är en hängande monorail. Det finns också busslinjer från flygplatsen till Düsseldorf och flera andra destinationer.

  Parkeringstips

  Håll koll på parkeringsreglerna när du ska hyra bil på Düsseldorfs flygplats! Gatuparkering är avgiftsbelagd i Düsseldorf från måndag till fredag från 08:00 till 18:00, och på lördagar från 08:00 till 16:00. Det finns även 41 olika parkeringar i staden, och gratis parkeringsplats på en av dem är lätt att hitta eftersom 112 elektroniska skyltar runt om i staden visar dig tillgången på parkeringsplatser, samt vägbeskrivning till närmaste parkering Om du vill att utforska området kring gamla stan, till exempel kan du lämna din bil i närheten av Am Ratinger Tor eller Kunsthalle parkeringen. Alternativt erbjuds Park & Ride parkring längre från centrum. Om du kör mot Düsseldorf från flygplatsen, finns det en P + R station vid S-Bahn (pendeltåg) stationen Rath som nås på cirka 10 minuter via Theodorstraße.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Düsseldorf


  Mer information om Düsseldorf flygplats

  Düsseldorf flygplats
  Flughafenstraße 120
  Düsseldorf, Tyskland, 40474

  IATA Code: DUS
  ICAO Code: EDDL
  Wikipedia sida
  Latitud: 51.289722
  Longitud: 6.7675

  Allmän information: Düsseldorfs internationella flygplats ligger belägen cirka 6km från centrum och kan lätt nås med kollektiva medel eller hyrbil. Flygplatsen är nav till flygbolagen Air Berlin och Germanwings flotta.