Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ DUBAI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Dubai flygplats - med Auto Europe

  Med Auto Europe kan ni vara säkra på att ni kan hitta en hyrbil på Dubai flygplats som passar era ändamål. Med hjälp av den ultra snabba sökmotorn får ni upp en bra överblick på de olika fordonskategorier som Auto Europe erbjuder och de många leverantörer som erbjuds, endast för att ni som kund har ett gott utbud att välja mellan. Auto Europe har sysslat med hyrbilar i mer än 60 år och har under alla dessa åren byggt upp goda relationer med världskända leverantörer världen runt. Ni kan hitta en hyrbil i över 180 länder med Auto Europe och till marknadens lägsta priser. Utöver att kunna erbjuda er de bästa priserna, erbjuds även en oslagbar prisbelönad kundservice som har er som fokus. Oavsett om ni vill boka, vill ha hjälp eller har funderingar, finns dessa hyrbilsexperter plats alla dagar i veckan för att stå er till förfogande.

  Glitter och glamour väntar er så fort ni stiger av planet i Dubai. Staden är välkänt för sin överdådig livsstil och är en perfekt året-runt destination med garanterat varmt väder. För de som gillar ord som högst, dyrast, störst eller lyxigast är detta verkligen platsen för er. Ingen annan stans slår så många rekord som Dubai och det börjas konstant nya storslagna byggprojekt hela tiden. Njut av världens mest populära resmål där ni kan njuta av 25°C under vintern och upp till 35°C på sommaren och dess härligt fantastiska stränder och se många imponerande och innovativa byggnadsprojekt som världens största konstgjorda ö och mycket mer. Landets växande affärs- och turist-resande bekräftar även flygplatsen som en av de mest trafikerade i världen. Låt Auto Europe hjälpa er att ordna prisvärd biluthyrning från Dubai flygplats och upptäck Dubai och Förenade Arabemiraten på det bästa och snabbaste sättet.

  Vill du läsa tidigare kunders recensioner? Gå in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Dubai.

  Flygplatsinformation

  Hyra bil på Dubai flygplats är enkelt och billigt med Auto Europe och det smarta valet för det som vill utforska vad Dubai har att erbjuda. Dubai flygplats med sina 88 miljoner passagerare årligen klassas som den tredje mest trafikerade flygplatsen i världen och är den flygplats som har högst genomsnitt av passagerare per flyg som anländer. Flygplatsen är under ständig utbyggnad för att klara av det konstanta ökade turist trycket. Dubai flygplats är huvudportalen in till Förenade Arabemiraten och står för mer än en fjärdedel av stadens inkomst.

  Dubai flygplats (DXB)
  Officiellt namn: Dubai International Airport
  Adress: Dubai, Förenade Arabemiraten
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 5 km öster om flygplatsen.
  Flygbolag på flygplatsen: Som en av världens mest trafikerade flygplatser, sett till passagerare antal, tjänas flygplatsen av otaliga internationella flygbolag inkluderande Emirates, Qantas, Wizz Air, Qatar Airways, Gulf Air, såväl som många lågprisbolag.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Dubai flygplats?

  Det finns för närvarande ett stort utbud av företag som erbjuder dig att hyra bil på Dubai flygplats. Biluthyrningsdiskarna hittar du i ankomstområdet på terminal 1 och 2. Du hittar Europcar, Fast Rent A Car, Hertz, Dollar, Pay4less och Sixt på terminal 1. Dollar, Hertz och Payless har även diskar på terminal 2. Läs alltid din voucher noga för att se var din leverantörs disk befinner sig. Om du är osäker eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

  Avis hyrbil på Dubai flygplats Avis hyrbil på Dubai flygplats
  Ankomsthallen terminal 1,
  Dubai, Förenade Arabemiraten

  + 971 42 203 800
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Dollar hyrbil på Dubai flygplats Dollar hyrbil på Dubai flygplats
  Ankomsthallen terminal 1,
  Dubai, Förenade Arabemiraten

  + 971 422 448 55
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Europcar hyrbil på Dubai flygplats Europcar hyrbil på Dubai flygplats
  Ankomsthallen terminal 1,
  Dubai, Förenade Arabemiraten

  + 971 4 2245240
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Hertz hyrbil på Dubai flygplats Hertz hyrbil på Dubai flygplats
  Ankomsthallen terminal 1,
  Dubai, Förenade Arabemiraten

  + 9714 224 5222
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt

  Terminaler

  Dubai flygplats är över 3000 hektar land stort och består av 3 stycken passagerarterminaler, en lastterminal och en GAT terminal belägen precis utanför flygplatsområdet. Terminal 1 och 3 är direkt anslutna med varandra. Passagerare är välkomna att använda transfer i form av buss, metro-trafik och mer med stop på terminal 1 och 3.

  Som man kan förvänta sig är Dubai flygplats en glänsande super polerad, state of the art byggnad som definitivt inte saknar shopping eller matutbud. Med tanke på dess storlek och utbud, anses det som världens största försäljningsoutlet någonsin. Terminal 1 har en häpnadsväckande kapacitet på 15 miljoner passagerare och anses vara den viktigaste terminalen för internationella- och långdistansflygningar. Terminalen huserar business och förstaklass-lounger. Terminal 2 trafikeras av charter, regional och lågbudgetflygningar. Terminal 3 är reserverad för Emirates. Trots att terminal 1 anses viktigare är terminal 3 lyxigare och huserar alla flygningar med Emirates.

  Flygplatsfaciliteter

  Dubai är verkligen toppen för att uppleva riktigt bra shopping. Skulle du ha råkat få för lite tid inne i staden kan du passa på och använda väntetiden på flygplatsen till att smaka på ett digert shoppingutbud. Med en uppsjö av butiker och många av dem öppna dygnet runt, är Dubai flygplats ett riktigt shopping-paradis.

  Förutom shopping har Dubai flygplats även ett brett utbud av restauranger och kaféer, en vårdcentral som är öppen dygnet runt, ett avslappningscentrum med pooler och massage, lekområden för barn och flera bönerum.

  Hur man kan ta sig till och från Dubai flygplats?

  Om du satsar på hyrbil från Dubai flygplats in till centrala Dubai kommer du att vara fri och flexibel på din resa. Plocka upp hyrbilen hos några av leverantörernas hyrbils diskar på Garhoud Bridge eller Sheiikh Rashid Road och kör sydöst på väg E11 och ta sedan avfart 50B. Observera att vägen har vägtullar. Läs mer om att köra i landet här.

  Buss
  Bussar ansluter terminalerna 1, 2 och 3 med centrum. Busshållplatser kan hittas mittemot terminalbyggnaderna. För att kunna använda busservicen måste du ha ett giltigt så kallat Nol Card med pengar på. Biljetter kan inte köpas på plats av chauffören med kontanter.

  Tunnelbana
  Två metro linjer gör det även mycket lätt att ta sig från flygplatsen och runt staden. Du kan köpa biljetter vid någon av biljettautomaterna på flygplatsen. Priset beror på hur många zoner som du kommer resa i. Du kan även använda Nol Card vilket ger dig tillgång till metron till rabatterade priser. Varje metrotåg har även en första klass kupé som även kallas Gold class, där du kan njuta av utsikten genom framrutan som kör utan förare. Det är tillåtet att ha med sig 2 stycken resväskor på metro-tågen, ett av dem som handbagage. Det är även goda bussförbindelser från metro-stationerna till andra delar av staden.

  Parkeringstips

  Flygplatsen erbjuder kort- och långtidsparkeringsmöjligheter med transfer buss mellan långtidsplatserna och terminalerna. Parkering inne i centrum är ofta avgiftsbelagd. Du hittar lediga platser på köpcentrens stora parkeringsgarage. Var dock noga med att anteckna var du parkerat så att du hittar fordonet igen.

  Ett nytt parkeringssystem trädde i kraft i staden under 2016 och omfattar nya parkeringsavgifter och tariffer beroende på stadsområden. Parkering är gratis på de flesta ställen över natt, på fredagar och allmänna helgdagar. Registrera dig med mParking och betala parkeringsavgifter med mobiltelefonen genom att skicka ett textmeddelande. Du får då ett virtuellt tillstånd/biljett för den efterfrågade zonen som även automatiskt förlängs om fordonet står parkerat längre än väntat.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Dubai