Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ CHRISTCHURCH FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Christchurch flygplats till de bästa priserna

  Auto Europe gör det till en barnlek att hitta rätt sorts hyrbil på Christchurch flygplats för ert äventyr i Nya Zeeland till oslagbara priser. Ingen annan aktör på marknaden kan ens komma i närheten till de makalöst låga priser ni kan njuta av när ni väljer Auto Europe som er mellanhand. Om ni vill ha tillgång till den bästa kundservicen som år efter år blir vald som den bästa inom hyrbils branschen och ha ett enormt utbud av olika leverantörer till marknadens lägsta priser, låt då Auto Europe vara er förmedlare. Varför betala mer när ni kan få det bästa till det lägsta priserna. Auto Europe är i den unika positionen att kunna erbjuda er så många fördelar, mycket på grund av årtals av hårt arbete att skapa fina band med väl etablerade leverantörer världen runt. I över 60 år har Auto Europe sysslat med att kunna erbjuda er hyrbilar världen runt till de bästa förmånerna. Numera är det möjligt att hitta en hyrbil med hjälp av Auto Europe i 24 000 destinationer i 180 länder!

  Christchurch flygplats är huvudportalen till Christchurch och Nya Zeelands Sydö och är en viktig knutpunkt för både internationella och regionala flyg. Flygplatsen ligger i natursköna Canterbury området, runt tolv kilometer från den största staden på ön, Christchurch. Området kring flygplatsen är mycket enastående, där den ligger mellan två stora golfbanor. Hit kommer många turister för att kunna blanda skidåkning med att simma med en av naturens mest fascinerande djur, delfiner. Med hjälp av er hyrbil, kan ni enkelt ta er runt och njuta av alla äventyr som Sydön har att erbjuda.

  Flygplatsinformation

  Med närmare sju miljoner passagerare årligen gör det Christchurch flygplats till den näst mest trafikerade flygplatsen i landet, strax efter Auckland flygplats. Trots att där finns fina alternativ för att ta sig ut till olika destinationer på Sydön väljer de flesta turister att hyra bil på Christchurch flygplats för att ha en mer flexibel tidstabell. Flygplatsen tar emot flyg från 22 olika destinationer och är Nya Zeelands viktigaste strategiska luftanslutning till världens handels- och turismmarknader.

  Christchurch flygplats (CHC)
  Officiellt namn: Christchurch Internationella flygplats
  Adress: 30 Durey Rd, Christchurch Airport, Christchurch 8053, Nya Zeeland
  Läge: 12 kilometer nordväst om Christchurch
  Flygbolag på flygplatsen: Air New Zealand, Jetstar, Air Chathams, SoundsAir, Cathay Pacific, China Southern Airlines, Emirates, Fiji Airways, Qantas, Singapore Airlines och Virgin Australia

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Christchurch flygplats?

  När ni använder Auto Europe hemsida för att hyra bil på Christchurch flygplats har ni möjligheten att välja mellan många olika internationella samt lokala leverantörer. De större leverantörerna hittar ni inom den internationella ankomsthallen, inte långt från bagage upphämtnings området. Var noga med att ha med er alla nödvändiga dokument som behövs för att ni skall kunna hämta upp er hyrbil. Glöm inte att huvudföraren måste ha ett kreditkort i sitt eget namn för att kunna lämna den obligatoriska säkerhets depositionen. Ni kan alltid kontakta Auto Europe om ni har funderingar eller behöver hjälp, alla dagar i veckan finns där någon som är tillgänglig att ge er kundstöd.

  Alamo hyrbil på Christchurch flygplats Alamo hyrbil på Christchurch flygplats
  30 Durey Rd,
  Christchurch, Nya Zeeland 8053

  +64 335 865 54
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 05:00-02:00
  Enterprise hyrbil på Christchurch flygplats Enterprise hyrbil på Christchurch flygplats
  30 Durey Rd,
  Christchurch, Nya Zeeland 8053

  +64 335 865 54
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 05:00-02:00
  Europcar hyrbil på Christchurch flygplats Europcar hyrbil på Christchurch flygplats
  30 Durey Rd,
  Christchurch, Nya Zeeland 8053

  +64 335 792 02
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:30-02:00
  Hertz hyrbil på Christchurch flygplats Hertz hyrbil på Christchurch flygplats
  30 Durey Rd,
  Christchurch, Nya Zeeland 8053

  +64 335 867 30
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 05:00-01:30

  Terminaler

  Christchurch flygplats består av två terminaler som är inhysande inuti en stor modern byggnad, vilket gör transfer mellan de olika terminalerna väldigt enkelt. Den internationella sektorn ligger i byggnadens nordöstra del medans terminalen för regional trafik ligger i den nordvästra delen och de binds samman av byggnadens centrala del. Byggnaden består av två våningar där ni kan hittar check-in, bagage upphämtning och ankomsthallen för internationella flyg på första våningen. Medans på den andra våningen hittar ni regionala ankomsthallen, avgångs hallar för både inhemska och internationella flyg samt områden för shopping och mat.

  Flygplatsfaciliteter

  Beläget inom flygplatsen finns allt som dagens vana resenärer förvänta sig att hitta inom en modern flygplats. Ni hittar gott om olika sorters butiker för all typ av handel, där finns även en stor taxfree butik för de som vill handla lite speciella varor till bra priser. Många turister väljer att anlända tidigt för att kunna ta sig tiden att njuta av en god bit mat från någon av de många olika restaurangerna som har olika mat teman. Om ni letar efter fler sätt att spendera er tid på flygplatsen utöver det som redan erbjuds, finns Antarctic Attraction alldeles utanför flygplatsen, som är ett utmärkt ställe för att döda lite tid medans ni lär er mer om Antarktis och dess pingviner.

  Hur man kan ta sig till och från Christchurch flygplats?

  För att ta er tillbaka till flygplatsen med er hyrbil från Christchurch flygplats från centrala delen av Christchurch behöver ni köra drygt 18 minuter. Från centrala delen av staden väljer ni Colobo Street och kör norrut på den tills ni kan svänga av till Bealey Avenue och Harper Avenue. Fortsätt västerut tills ni kan svänga höger till Fendalton Avenue. I slutet av Fendalton Avenue kommer Memorial Avenue, där ni kommer hitta flygplatsen i slutet av vägen. Om ni anländer till flygplatsen och har valt att hyra bil från en annan plats än på flygplatsen finns där olika bussar som tar er ut till olika destinationer på Sydön.

  Buss
  Räkna med längre restid för att ta er till Christchurch om ni väljer att åka med en av de regelbundna Metro Red bussarna. Där avgår två olika linjer som går via Christchurch centrum. Purple Line är en linje som går till Sumner via Avonhead och gör ett par stopp i Christchurch. Den andra linjen nummer 29 går från flygplatsen till Fendalton med flera stopp inne i centrala delarna av Christchurch. Biljett för båda bussarna köps av chauffören och de har fasta priser för biljetterna oavsett vilken linje ni väljer.

  Parkeringstips

  Christchurch flygplats består av ett antal olika parkerings alternativ inom bekvämt avstånd så att ni enkelt kan välja en plats för era parkerings behov. Med den nyligen nyöppnade byggnaden så finns där plats för 1 700 bilar. För de som letar efter en plats att parkera för att släppa av passagerare eller hämta upp en anländande resenärer kan välja en av två korttids parkerings möjligheterna som är inom ett par minuters gångavstånd från terminal byggnaden. I dessa är det tillåtet att stanna upp till två timmar, och de första tjugo minuterna är gratis.

  För de som behöver stanna ett par timmar eller dagar kan välja en av de olika alternativen för långtids parkering. Dessa alternativ är täckta och bevakade parkeringar och ligger en bit från flygplats byggnaden. Varje kvart avgår där en gratis skyttelbuss som kör mellan de olika parkeringsplatserna och flygplats byggnaden. Resan tar runt tio minuter.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Christchurch