Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ CHARLEROIS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Charleroi flygplats - boka och spara

  Mellan Bryssel och Luxemburg, har flygplatsen i Charleroi en betydande strategisk position. Passagerare som reser till Belgien, Frankrike eller västra delen av Tyskland kan dra nytta av en billig hyrbil från Charleroi Flygplats och bekvämt anlända till deras destination efter en kort bilresa. Besökare till Charleroi är välkomna att besöka det största fotografiemuseet i Europa, historiska byggnader omgivna av vackra trädgårdar eller rådhuset där du kan lyssna på 47 klockor som spelar en ode till Charleroi varje timme. Bekanta dig med erbjudanden från Auto Europe för en hyrbil från Charleroi flygplats och se varför vi är stolta över vår prisbelönta kundservice och långa erfarenhet av biluthyrningsverksamheten.

  Flygplatsinformation

  Charleroi Airport (CRL)
  Officiellt namn: Brussels South Charleroi Airport, även kallad Charleroi eller Gosselies flygplats
  Address: Rue des Frères Wright 8, 6041 Charleroi, Belgien
  Location: Flygplatsen ligger 45 kilometer söder om Bryssel.
  Flygbolag som flyger till och från flygplatsen i Charleroi är Pegasus Airlines, Ryanair, Wizzair, Jetairfly och Thomas Cook.

  Terminaler

  Trots sin blygsamma storlek är flygplatsen i Charleroi fortfarande den näst största flygplatsen i Belgien. På grund av ökat intresse och antal resenärer har flygplatsen renoverats och en terminal har öppnats nyligen. Flygplatsen är kompakt och mycket bekväm och lätt att navigera.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Ledande biluthyrningsleverantörer har sina diskar på flygplatsen i Charleroi. Observera att öppettiderna i tabellen endast gäller på vardagar och kan komma att ändras. Var noga med att kolla öppettiderna och din uthyrare när du ska hyra bil från Charleroi flygplats.

  Öppettider uthyrare

  Uthyrare Öppettider
  Hertz 8:00 - 23:00
  Thrifty 8:00 - 23:00
  Avis 8:00 - 23:30
  Europcar 8:00 - 23:30
  Budget 8:30 - 23:30

  Flygplatsfaciliteter

  På grund av flygplatsens kompakta storlek, är hallarna för ankomster och avgångar väldigt nära varandra. Flera caféer och kiosker säljer buss- och tågbiljetter som finns i ankomsthallen. Om du går vidare till avgångarna kommer du att se två entréer, 12 incheckningsställen, ett valutaväxlingskontor och en tax free-butik. Passagerare som reser genom Charleroi flygplats kommer bara att ha gratis Wi-Fi för att surfa på flygplatsen angående transportinformtioner. För att kunna se andra webbplatser eller använda internetkiosker måste du betala en avgift. När det gäller shopping, kommer du att ha flera butiker till ditt förfogande, en av dem är en känd belgisk chokladtillverkare, där du kan få en söt godis för dig själv eller en sista minuten-gåva för familj och vänner. När du hämtar din hyrbil, kan du stanna vid självbetjäningens bensinstation och en biltvätt vid själva avfarten från flygplatsen. Öppettiderna är från 05-23.

  Transport/Hur man kommer till flygplatsen

  Beroende på tid på dagen, kan Bryssel nås på en timme med bil från Charleroi. Kör på A54 / E420 från N568 och kör tills du kommer till Rue de la Bienvenue / Verwelkomingststraat och E19 i Anderlecht. Ta avfart 17 från E19. Härifrån tar du N266 och Avenue Fonsny / N265 till Boulevard Anspach i Bryssel. Följ skyltarna för att komma till centrum av Bryssel.

  Parkeringstips

  På flygplatsen hittar du en mängd olika parkeringsplatser för varje budget och vistelselängd. Alla parkeringsplatser ligger i närheten av terminalen och det tar dig cirka två minuter till fots eller med hjälp av transferservice för att nå någon av dem. När det gäller parkering i centrum av Bryssel, kan du inte hitta tillgängliga platser mycket enkelt, särskilt om du letar under rusningstid. Du är välkommen att parkera din hyrbil från Charleroi flygplats i utkanten av staden och använda Park & Ride-ordningen för att komma till centrum snabbt och enkelt.

  Nyttiga länkar

  Charleroi Flygplats hemsida