Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BODRUM FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Bodrum flygplats till bra pris

  Upptäck Turkiets västkust med en hyrbil från Bodrum flygplats och spara med Auto Europe. Vi erbjuder förmånlig biluthyrning över hela världen och hjälper dig att hitta ditt perfekta fordon till din resa. Med en hyrbil i Bodrum kan du utforska staden och dess närliggande områden i din egen takt. Den före detta fiskebyn bjuder inte bara på härligt väder utan även en rik historia och fantastiska vyer och natur med många bukter och stränder.

  Flygplatsinformation

  Bodrum Airport (BJV)
  Officiellt namn: Milas Bodrum Airport
  Adress:Ekinanbari Mahallesi, Milas Bodrum Havaalani Girisi 48670, Turkiet
  Läge: 36 km nord-öster om Bodrum centrum och 16 km söder om Milas.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Moldova, Austrian Airlines, easyJet, Eurowings, Jet2.com, Lufthansa, Luxair, Transavia, Turkish Airlines och många fler flygbolag.

  Terminaler

  Bodrum flygplats består av två terminalbyggnader som ligger belägna brevid varandra. Terminalen för inrikes flyg byggdes år 2000 och hanterade från början internationella flygningar. Idag har flygplatsen en ny terminal för internationella avgångar och ankomster som stod färdig 2012. Du hittar incheckningsdiskar på respektive terminal.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som väljer att hyra bil på Bodrum flygplats hittar uthyrningsdiskar på den internationella terminalen såväl som uthyrare på inrikesterminalen. Du hittar all information om din hyra och dess upphämtningsprocedur på din bokningsvoucher när du genomfört din bokning. Glöm inte att ha med dig körkort, pass, voucher samt kreditkort för depositionen när du upphämtar hyrbilen.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Avis 7.30 till 23.00
  Budget 8.00 till 23.00
  Cicular Dygnet runt
  Europcar 7.00 till 23.00
  Garenta 7.00 till 22.30
  Goldcar 7.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  På Bodrum flygplats behöver du som ska flyga inte gå hungrig eller törstig vare sig du ska flyga internationellt eller inrikes. Ett digert utbud med mat och dryck kan hittas spridda över flygplatsen. För den som vill handla presenter eller gåvor finns taxfree tillgängligt. Du hittar även uttagsautomater och valutaväxling till ditt förfogande. Tyvärr finns inte tillgång till wifi förutom på flygplatsen lounger.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Bodrum flygplats tar du dig in till centrala Bodrum via D330 på 35 min beroende på det aktuella trafikläget. Du som ska vidare till andra turkiska städer kan bland annat nå Izmir på cirka 3 timmar, Antalya på 5 och Alanya på 6+ timmar.

  För den som vill läsa mer om bilkörning med generell info om trafikregler och restriktioner kan ta del av vår körguide för Turkiet.

  Du som planerar att ta dig in till de centrala delarna av staden med kollektivtrafiken kan göra detta med hjälp av busstransfer från Havac Shuttles in till den centrala busstationen. Restiden är cirka 45 min. Du hittar även taxi på flygplatsen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen erbjuder bekväm parkering i anslutning till passagerarterminalen till förmånliga priser. Inne i centrala Bodrum är det att rekommenderat att du försöker hitta parkering i p-hus eller i utkanten av stadskärnan då bostadsområdena har p-förbud förutom för boende. Dubbelkolla med ditt hotell om de erbjuder parkering för gäster. Läs alltid skyltar noggrant och lämna inga värdesaker i fordonet. Betalning av gatuparkering eller allmän parkering sker inte med p-automat och biljett utan här använder man sig av parkeringsvakter.

  Bra länkar

  Bodrum flygplatsinformation