Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ATLANTA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Atlanta flygplats till de bästa priserna

  En hyrbil från Atlanta flygplats gör att din resa i delstaten Georgia får en perfekt start. Se till att du får en problemfri biluthyrning i Georgias ekonomiska och kulturella center genom att boka en hyrbil med Auto Europe idag. Vi erbjuder dig några av marknaden bästa priser och ger dig ett brett utbud av fordon att välja emellan från internationella och lokala leverantörer. Bege dig ut på din resa i USA och börja planera äventyret med att läsa våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Atlanta här.

  Flygplatsinformation

  Atlanta Airport (ATL)
  Officiellt namn: Hartsfield - Jackson Atlanta International Airport, även kallad Atlanta Airport, Hartsfield, eller Hartsfield-Jackson..
  Adress: 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA
  Läge: Du hittar flygplatsen cirka 11 km söder om Atlantas affärscentrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen är knutpunkt åt Delta Airlines och Delta Connections. Flygplatsen tjänas även av flertalet andra bolag inkl. Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airlines, United Express, US Airways, Frontier Airlines, Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, American Eagle. European airlines include: Air France, KLM, och Lufthansa

  Terminaler

  Atlanta flygplats är hem till 2017 inrikes och internationella gater. Flygplatsen har två terminalbyggnader, varav inrikes terminalen på den västra sida och den så kallade Maynard H. Jackson Jr. International Terminal på den östra sidan. Båda terminalerna är indelade i områden som tjänar individuella flygbolag. På flygplatsen ska du följa skyltar mot ditt flygbolags gate-område.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som ska hyra bil på Atlanta flygplats hittar hyrbilsleverantörernas diskar på Rental Car Center (RCC), som är ett separat hyrbilscenter där all upphämtning och avlämning av fordon hanteras. Passagerare som anlänt till den internationella terminalen kan ta sig till centret med hjälp av den internationella skyttelservicen på cirka 15 min. Passagerare på inrikesterminalen ska använda sig av ATL Sky Train som går var 3:e min.

  För att upphämta ditt fordon måste du uppvisa körkort, kreditkort och din bokningsvoucher från Auto Europe. Kom ihåg att noggrant kontrollera fordonet för existerande skador och att lämna tillbaka fordonet med tom eller full tank beroende på vilken bränslepolicy du valt.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Europcar 5.00 till 24.00
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Som en av världens mest trafikerade flygplatser kan Atlanta flygplats erbjuda dig allt du kan tänkas behöva inför din resa. Shopping och matställen hittar du spridda över båda terminalerna. En uttagsautomat hittar du på banken som ligger belägen entréhallen. Du hittar även valutaväxling här samt på gate-område E och T. Gratis wifi låter dig surfa hur mycket du vill under ditt besök. Du som reser med husdjur hittar även en hundpark utanför området för transport på inrikesterminalen såväl som på den internationella terminalen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Via I-85 N kan du med hyrbil från Atlanta flygplats nå centrum på 25 min. Känner du dig osäker på trafikregler i USA kan du passa på att läsa vår informativa guide. Om du är ett fan av att åka på roadtrip är en resa från Atlanta till Savannah ett perfekt val längs den atlantiska kusten. För barnfamiljen är även en resa till Orlando, Florida och Disneyworld ett utmärkt val.

  Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority, även förkortat MARTA har en lokal anslutning med sin södra linje till stadskärnan från inrikesterminalen. Det lokala bussbolaget Greyhound har även anslutning till Atlanta centrum, såväl som andra städer i närliggande områden. Bussarna avgår från nedre våningen på inrikesterminalens norra del.

  Parkeringstips

  Terminalerna erbjuder båda kort- och långtidsparkering för dig som behöver parkera fordon på flygplatsen. Inne i centrala Atlanta finns över 2.500 gatuparkeringsplatser. Använd betalmätare eller parkeringsautomat för att betala för din parkering. Mätare och automater tar mynt, kontanter och kreditkort. Var alltid noga med att kontrollera parkeringsrestriktioner. Alternativt finns det flertalet avgiftsbelagda parkeringar runt om i staden.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Atlanta