Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ANCONA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Ancona flygplats - Boka och spara

  Upptäck den pittoreska kuststaden och Marche-regionen med hyrbil från Ancona flygplats. Ancona är beläget vid den idylliska Adriatiska kusten och är känd för sin livliga hamn, historiska sevärdheter och omges av vita sandstränder. Även om det bara kan ha tagit nytta av turister, är Ancona full av italiensk kultur och dolda pärlor, vart du än tittar. Många bra aktiviteter och dagsutflykter ligger också inom köravstånd med din hyrbil, så var säker på att besöka Pescara eller Rom om tiden tillåter det.

  Auto Europe erbjuder förstklassig service och biluthyrning runt om i världen. Om du hämtar din hyrbil direkt från flygplatsen kommer du att kunna avgå på din semester så snart du anländer. Med ett urval av pålitliga leverantörer i Ancona kan vi erbjuda dig de bästa priserna, med fordon som passar alla semesterfirandes behov.

  Flygplatsinformation

  Anconas flygplats är en mindre flygplats med cirka en halv miljon passagerare årligen. De flesta flygningarna går inrikes med bolaget Alitalia men även Ryanair och Air Dolomiti har flygningar som går utrikes till bland annat München och London.

  Ancona Airport (AOI)
  Officiellt namn:
  Aeroporto delle Marche
  Adress: Piazzale Sandro Sordoni, 60015 Falconara Marittima AN, Italien
  Telefon: +39 071 28271
  Läge: Flygplatsen ligger cirka 18 kilometer väster om stadens centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Det finns sex flygbolag som erbjuder flyg till och från Ancona: Lufthansa, AirItalia, Ryanair, Volotea, Blu-Express och Vueling. Inga direkta flyg erbjuds från Sverige men de viktigaste destinationerna är: London, Bryssel, Barcelona och Catania

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på Ancona flygplats

  Hyrbilsleverantörernas diskar befinner sig i ankomsthallen och i huvudparkeringshuset mittemot terminalen. Så när ni önskar att hyra bil på Anconas flygplats hittar ni här nedan de leverantörer vi jobbar med och deras öppettider.

  Alamo hyrbil på Ancona flygplats Avis hyrbil på Ancona flygplats
  Ple Sordini,
  Falconara, Italien

  +39 07152 222
  Öppettider:
  Mån - fre: 08.30 till 20.30 Lör: 08.30 till 18.30 Sön: 09.00-11.00 till 15.00-19.00
  Hertz hyrbil på Ancona flygplats Hertz hyrbil på Ancona flygplats
  Ancona flygplats,
  Ancona, Italien

  +39 071 2073798
  Öppettider:
  Mån - fre: 08.30 till 22.00 Lör: 08.30 till 18.30 Sön: 08.30 till 12.30
  Europcar hyrbil på Ancona flygplats Europcar hyrbil på Ancona flygplats
  Ancona flygplats,
  Ancona, Italien

  +39 071 9162240
  Öppettider:
  Mån - fre: 08.30 till 19.00 Lör: 08.30 till 16.00 Sön: 08.30 till 12.30

  Terminaler

  Anconas flygplats har endast en passagerare terminal, så det är enkelt att hitta vägen runt. Terminalen är uppdelat i avgångar och ankomster. Det finns en informationsdisk i det offentliga området för terminalen. Förutom flygplatsinformation erbjuder de också turistrådgivning och kan hjälpa till med hotellbokningar. Disken är öppen dagligen mellan 0900-1700.

  Flygplatsfaciliteter

  Eftersom Ancona Airport är ganska liten har den bara ett begränsat utbud av faciliteter. Här hittar du bankomater, några restauranger, vinbutik, valutaväxling, informationsdisk och taxfree. Gratis allmän WiFi finns tillgänglig på denna flygplats.

  Hur man kan ta sig till och från Anconas flygplats

  Buss: Om du inte ska hämta upp din hyrbil på Ancona flygplats, men i centrala Ancona kan du gå ombord en av bussarna som avgår utanför terminalen. Conerobus kör den reguljära bussen som ansluter flygplatsen till Ancona och vice versa och tjänsterna ansluter till flygningar och avgångar.

  Tåg: Tåg går till Ancona från Castelferretti Station, som ligger direkt utanför flygplatsens terminal. Resetiden till staden är cirka tjugofem minuter.

  Taxi: Taxibilar är också tillgängliga men var medveten om att även om staden inte ligger för långt från flygplatsen, kan priserna vara ganska höga.

  Parkeringstips

  Håll koll på parkeringsplatser som är tillgängliga när du ska hyra bil på Anconas flygplats! Två typer av parkering finns på Ancona flygplats: en parkeringsplats "drop-minute" på gatan, 290 platser. De första 20 minuterna är gratis, räkna 3,50 euro i en timme, då sänks priset. och en parkeringsplats för de längsta perioderna. Dagen debiteras 17 €, veckan 82 €. Som i de flesta europeiska städer, kan det vara svårt att hitta gratis parkering i centrum av staden, men det finns flera parkeringsgarage tillgängliga.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Ancona


  Mer information om Ancona flygplats

  Ancona flygplats
  Piazzale Sandro Sordoni, Falconara Marittima ANAncona, Italien, 60015
  IATA Code: AOI
  ICAO Code: LIPY
  Wikipedia sida
  Latitude: 43°36′58″N
  Longitude: 013°21′44″E

  Allmän information: Flygplatsen ligger cirka 12 km väster om Ancona, i Falconara Marittima. Det var också känt som Raffaello Sanzio flygplats, uppkallad efter Raffaello Sanzio (1483-1520), den italienska målaren och arkitekten.