Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  ZIMBABWE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Zimbabwe - Boka och spara

  Auto Europe har sysslat med hyrbilar sedan 1954 och jobbar med de ledande leverantörerna i världen och vi erbjuder hyrbilar i över 180 länder. Vi har nyligen utökat vårt erbjudande och kan med glädje erbjuda er kunder moderna husbilar i ett stort antal länder världen runt. Med oss kan ni enkelt och bekvämt hyra husbil i Zimbabwe, Tanzania, Zambia, Moçambique , Sydafrika och andra länder på den lockande afrikanska kontinenten. Vi har ett stort antal av olika modeller så att oavsett era krav så har vi något som passar just er. Med oss som er tillförlitliga resepartner kan ni vara säkra på att ni får en resa som ni sent kommer att glömma. Allt fler börjar upptäcka fördelarna med att resa med en husbil, ni kommer bli mycket mer flexibla och endast en husbil ger er möjligheten att ha ett temporärt hem och övernatta vart man än önskar. Slut er till denna växande skara och ta ert resande till en helt ny lyxigare nivå och gör det bästa av er resa, för det är ni värda!

  Så om ni är i färd med att planera en dröm semester i Zimbabwe, så är Auto Europe det rätta valet för att göra er resa ännu bättre. Några punkter som kan vara bra att veta innan ni bestämmer er för vilken modell ni vill hyra och vilket paket som är bäst. Tänk på saker som hur många är det som reser, kommer ni ha barn med er, ungefär hur långt per dag tänker ni köra, är ni endast i behov av enkel övernattnings plats eller vill behöver ha en så bekväm modell som möjligt. Dessa är viktiga punkter att ha i åtanke, speciellt eftersom vi erbjuder många olika modeller och olika paketlösningar. Vi har modeller som är utmärkta för två personer och upp till 7 personer. Där är husbilar som är enbart för att kunna sova i, medans andra kommer fullt utrustade med kök, toalett och alla andra bekvämligheter man kan behöva. Det är mycket att tänka på och det kan vara svårt att veta allt, därför är våra husbils experter redo att hjälpa till. Oavsett om ni har en enkel fråga eller behöver hjälp med hela bokningen så är de där för er. Ni når dem enkelt genom att ringa på +49 89 412 072 98.

  Resa i Zimbabwe

  Med Auto Europe är det väldigt enkelt att hyra husbil i Zimbabwe och smidigt. Hitta rätt modell för era ändamål och påbörja er resa i Afrika och bege er ut på en unik upplevelse. Zimbabwe erbjuder en härlig blandning av afrikans kultur, tradition och andlighet och är mångas drömsemester. Här finns en myriad av upplevelser och aktiviteter som ni kan upptäcka enkelt med en husbil och räkna med att titt som tätt att stöta på de typiska afrikanska vilda djuren som lejon, tigrar, noshörningar, elefanter och mycket mer som är säreget till den afrikanska savannen.

  Ett av de mest spektakulära sevärdheterna och den mest ikoniska för landet och ett måste se är Victoriafallen. Oavsett om ni är på Zimbabwe eller Zambia sidan är detta ett mycket imponerande skådespel som ni inte hittar på någon annan plats i världen. Dessa kraftfulla vattenfall och dess välbärgade flora och fauna kommer att ge er många fina foto möjligheter och här finner ni många roliga aktiviteter som lätt kommer att höja er puls. När ni är här med en husbil, passa då på att verkligen utforska denna region till dess fullo och se på nära hands det vilda och härliga djurlivet i någon av de närliggande naturparker där djuren är välskyddade mot tjuvjägare och strövar runt fritt. Här kan ni skåda dessa makalösa djur i deras egna naturliga miljö.

  Resa till andra länder

  Med Auto Europe är det möjligt att göra sin resa ännu mer flexible genom att kunna hämta upp den hyrda husbilen på en plats, och sedan kunna återlämna den på en helt annan plats för att göra det så smidigt som möjligt för er. Det är även möjligt att resa över till något av de närliggande länderna som Zambia i norr, Moçambique österut och söderut till Sydafrika. För sådana här arrangemang behöver vi veta vid boknings tillfället så att vi kan kolla över möjligheterna med leverantörerna. Det är även möjligt med vissa destinationer att kunna hämta upp er husbil i ett land och återlämna den i ett annat land. Skulle ni vara osäkra, så är våra husbils experter alltid redo att stå till hands


  Favorit destinationer med husbil i Zimbabwe

  Hyra husbil i Harare
  Harare
  Hyra husbil i Victoriafallen
  Victoriafallen

  Uthyrare

  Vi jobbar med den ledande husbils leverantören i Zimbabwe, Bushlore Africa och de är specialiserade på fyrhjulsdrivna fordon. De har en mängd olika modeller så att ni enkelt kan hitta den som passar era ändamål och budget bäst. Med fyrhjulsdrivna fordon kommer ni enklare ta er fram även om terrängen är något besvärlig där normala husbilar inte skulle haft en chans. Så med en husbil från oss kan ni ta er till platser och verkligen uppleva Zimbabwe på riktigt nära håll.

  Tillgängliga modeller i Zimbabwe

  SC Nissan DC Nissan

  SC Nissan

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin

  DC Nissan

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.1 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Hilux Toyota Hilux 2.5 TD

  Toyota Hilux

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Hilux 2.5 TD

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Bushcamper Toyota Landcruiser

  Toyota Bushcamper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.56 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Landcruiser

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.92 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel