Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  SYDAFRIKA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil 4x4 i Sydafrika

  Upptäck denna fantastiska kontinent med att hyra husbil i Sydafrika eller en fyrhjulsdriven terrängbil från Auto Europe. Auto Europes ständiga stävan efter att fortsätta vara en av de främsta hyrbilsförmedlarna på den globala marknaden reflekteras i våra ansträngningar att hålla våra tjänster aktuella genom att följa de senaste trenderna. I detta avseende är vi nu stolta över att kunna erbjuda uthyrning av husbilar i Sydafrika för en skräddarsydd vildmarksexpedition.

  En självplanerad safaritur med din fyrhjulsdrivna bil ger dig den flexibilitet, bekvämlighet och säkerhet som du eftersträvar på din resa medan du fortfarande kommer otroligt nära inpå de afrikanska, vilda djuren och den hisnande naturen. Åk i den takt som passar er själva, stanna längre där ni känner för det och åk vidare från platser som inte riktigt faller er i smaken. När ni reser själva slipper ni ta hänsyn till andra, okända resenärer och hålla något speciellt schema annat än ert egna. Med Auto Europe har ni även möjlighet att hyra en husbil från andra Afrikanska länder som Moçambique, Tanzania och andra underbara länder som är väl värda att utforska närmare

  Att resa i Sydafrika

  Sydafrika kan beskrivas med endast två ord - mångfald och inspiration. Långt söderut, på spetsen av den afrikanska kontinenten, förblir Sydafrika en dröm för många resenärer som är ivriga att utforska alla världens hörn. Vad kan du förvänta dig när du sätter din fot på den afrikanska marken? Vissa menar på att när du reser runt i Sydafrika är det som att du utforskar hela världen i ett enda land. Det ikoniska landskapet innehåller några av de mest imponerande ravinerna, oländiga kusterna och torraste öknar i världen. De vida, obebodda områdena innehåller en mängd olika ekosystem och du kan se allt mellan pingviner och valar till afrikanska bufflar och leoparder på din resa, något som du helt enkelt inte får missa!

  När du och din familj reser till ert sydafrikanska äventyr är ett hett tips att åka på safari i ett eller flera av de många Sydafrikanska nationalparkerna, som garanterar att ni kommer i kontakt med vilda djur. Dessa områden är dessutom bevakade och det finns snabb hjälp att få om något oplanerat mot förmodan skulle inträffa. Är ni i Sydafrika mellan maj och november kan vi starkt rekommendera att ni också åker på valskådning. Roliga aktiviteter garanteras året runt i storstädernas blandade rytm av moderna metropoler och traditionell, afrikansk kultur. Oavsett vad ni gör och när ni gör det kommer det alltid finnas något häpnansväckande att uppleva i Sydafrika.


  Populära destinationer med husbil i Sydafrika

  Hyra husbil Kapstaden
  Kapstaden
  Hyra husbil Durban
  Durban
  Hyra husbil George
  George
  Hyra husbil Johannesburg
  Johannesburg
  Hyra husbil Nelspruit
  Nelspruit
  Hyra husbil Port Elizabeth
  Port Elizabeth

  Leverantörer

  Auto Europe samarbetar med uthyrarna Britz, KEA, Bobo, Maui och Bushlore Africa som levererar husbilar och hyrbilar med fyrhjulsdrift i Sydafrika. Genom att hyra husbil i Sydafrika tar du dig främst fram genom ett spektakulärt landskap i din egen takt, medan fyrhjulsdrivna terrängbilar är mer ämnade för att åka runt på egna safariturer och titta på det varierande djurlivet.

  Tillgängliga husbilar i Sydafrika

  Vanliga husbilar och 4x4 terrängbilar, idealiska för safariäventyr, finns tillgängliga för uthyrning i Sydafrika. Ha i åtanke att vissa platser endast kan nås med fyrhjulsdrift och att du endast kan komma riktigt nära djurlivet med en terrängbil när du ska boka ditt fordon, så att du är helt säker på att du får fram ditt bästa, möjliga alternativ för din planerade resa.

  Låt ljudet av vildmarken vagga dig sömns på de sköna, inbyggda madrasserna i de fullt utrustade fordonen, och vakna upp i gryningen för att observera när det omgivande djurriket möter morgonen.

  4x4 SC Nissan Diesel NAVI 4x4 Bushcamper

  Nissan Navi

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell 4X4
  Drivmedel: Diesel

  Bush Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.5 Meter
  Växel: Manuell 4WD
  Drivmedel: Diesel
  Ford Ranger 4x4 Luxury Family/Group Safari Luxury Safari Overlander

  Luxury Family

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell 4WD
  Drivmedel: Diesel

  Luxury Safari

  Sovplatser: 5
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell 4WD
  Drivmedel: Diesel
  Discoverer 6 4x4 Toyota Fortuner

  Discover 6

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Man./Aut.
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Fortuner

  Sittplatser: 7
  Kategori: SUV
  Längd: 5.0 Meter
  Växel: Automatisk 4WD
  Drivmedel: Bensin