Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  MOÇAMBIQUE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Moçambique till de bästa priserna

  Funderar ni på en resa till södra Afrika, då är Moçambique ett utmärkt ställe att börja från. Med Auto Europe har det inte varit enklare att hyra husbil. Oavsett om ni funderar på att hyra husbil i Moçambique, Tanzania, Sydafrika, Zimbabwe eller något av de andra angränsade länderna så har vi något för er. Vi har funnits i hyrbils branschen i över 60 år och kan nu också erbjuda er lyxigheten att kunna hyra husbil. Om man ändå reser så långt så är det lika bra att göra det bästa av resan och resa lyxigt med en husbil. Med vår suveräna bokningsmotor hittar ni snabbt och enkelt de husbil som finns tillgängliga eller så kan ni ringa våra husbils experter på +49 89 412 072 98 som mer än gärna hjälper er.

  Moçambique med alla dess fantastiska platser, fascinerande landskap och det enorma antalet djurarter gör att det är fortfarande en av de mest attraktiva och exotiska resmålen i Afrika. Intresset för natur resor, så kallat ekoturism, ökar lavinartat längs med den afrikanska kusten, så nu är den perfekta tidpunkten att hyra en husbil till makalösa priser med Auto Europe, och upplev Moçambique härliga natur på förstahand. Landet hushåller några av världens absolut finaste stränder, som Tofo Beach i Inhambane, enastående öar och nationalparker. Föreställ er lyxen att kunna parkera sin husbil vid någon av dessa enastående stränder och vakna upp till en sådan syn, inget hotell i världen kan slå det.

  Resa i Moçambique

  Med ett sådant vackert land som Moçambique så finns där mycket att se och uppleva. En av de mest överlägset vackraste platserna vid kusten är Bazaruto skärgården. Den består av sex öar som lockar många turister, denna pärla till skärgård har gott om korallrev och ett marina liv. Detta är ett paradis för er som är ute efter en bra plats att dyka på, alla öarna utgör en perfekt plattform för snorkling och dykare. Här kan man om man har lite tur med sig få se de skygga dugonger som tillhör siren släktet och andra sjökor. Detta är en mycket unik skärgård och är något helt annorlunda än vad ni tidigare har upplevt.

  Vill ni uppleva lite safari natur, så är det till Gorongosa nationalpark ni bör bege er. Den är beläget i hjärtat av Moçambique och är hem för över 400 fågelarter, 100 olika däggdjursarter och runt 40 amfibier. Här kan ni få se djur som lejon, antiloper, flodhästar och andra fina exemplar av vilda djur.

  Om ni letar efter stadsliv, så i södra delen av landet hittar ni en pulserande stad, Maputo som är landets huvudstad. Staden ligger direkt intill Atlantkusten och är influerad av portugisiska och bantu kulturen. Denna influens bidrar till stadens kosmopolitiska stil coh har gott om restauranger och ett bra nattliv. Staden är också anknuten till en internationell flygplats.

  Resa till andra länder

  Även om ni har valt att hyra husbil i Moçambique så är det möjligt att resa till andra länder om man så önskar. Skulle ni önska korsa gränsen till något av de angränsande länderna som Sydafrika, Malawi, Tanzania , Zambia eller Zimbabwe så behöver ni uppge det när ni bokar husbilen, så att vi kan kolla vilka leverantörer som tillåter en resa till ert önskade land. Så med en husbil kan ni göra ännu mer av er resa och se det bästa som Afrika har att erbjuda. Det är även möjligt att hämta upp er husbil på ett ställe och sedan återlämna den på ett annat. Dock behöver man ha i åtanke att om man vill utnyttja envägs möjligheten så brukar det alltid tillkomma en kostnad för det. Om ni undrar vad som är möjligt, är det bara att kontakta våra experter som kommer göra sitt bästa för att er dröm resa skall bli så bra som möjligt.


  Favorit destinationer med husbil i Moçambique

  Hyra husbil i Maputo
  Maputo
  Hyra husbil i Pemba
  Pemba
  Hyra husbil i Vilanculos
  Vilanculos

  Uthyrare

  Britz och Bushlore Africa är de två kända leverantörerna som vi arbetar med i Moçambique. De har båda ett stort utbud av husbilar att välja mellan och de är alla moderna och fullt utrustade med bekvämligheter som man förväntar sig i en husbil. När ni använder vår sökmotor så listar den upp de tillgängliga husbilarna på de datum och på den plats som ni har angivit så att ni kan välja den modell som passar bäst till era semesterplaner.

  Tillgängliga modeller i Moçambique

  Här nedan listar vi några av de mest populära husbilarna som finns tillgängligt i Moçambique med våra samarbetspartners. Jämför de olika fordonens specifikationer och välj en som passar era behov. Skulle ni behöva hjälp med att hitta en husbil som passar era resebehov bäst är våra experter redo att hjälpa till.

  Nissan Navi husbil Bush Camper husbil

  Nissan Navi

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Bush Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.56 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota LC husbil 4X4 SC Nissan

  Toyota LC

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  4X4 SC Nissan

  Sittplatser: 2
  Kategori: SUV
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Nissan XTrail Toyota Fortuner

  Nissan XTrail

  Sittplatser: 5
  Kategori: SUV
  Längd: 4.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin

  Toyota Fortuner

  Sittplatser: 7
  Kategori: SUV
  Längd: 5 Meter
  Växel: Automatisk, 4x4
  Drivmedel: Bensin