Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  TANZANIA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Tanzania

  Auto Europe är rätta platsen för den billigaste biluthyrning runt om i världen. Vi har funnits i över 60 år och har den bästa servicen i alla biluthyrningsfrågor. Vi har nyligen utvidgat våra erbjudande som nu även omfattar husbilar. Om ni letar efter att hyra husbil i Tanzania har ni kommit till rätt plats!

  En resa i en husvagn betyder ultimat frihet och resande i din egen takt. Innan ni börjar med ert nästa äventyr med Auto Europe, var vänlig uppmärksamma flera viktiga faktorer. Vad tycker ni är viktigt på en semesterresa? Om det här är din första gång med en husbil, behöver ni utforska alla alternativ och möjligheter. Reser ni med barn? Planerar ni att förbereda era egna måltider? Hur många kilometer planerar ni att köra dagligen? Hur mycket bagage kommer ni att med er? Letar ni helt enkelt efter en sovplats eller ett bekvämare och lyxigare fordon? Det finns många punkter att överväga och ett stort antal alternativ att välja mellan. Vi rekommenderar konsultation med våra specialister för uthyrning av husbil i Tanzania. Eller om ni leter efter en husbil i ett av de närliggande länderna som Sydafrika, Moçambique, Zimbabwe så har vi lösningen för er.

  Resa i Tanzania

  En fantastisk semester är framför er, det kan vi lova! Tanzania har så mycket att erbjuda, att oavset hur många gånger nu har varit här förrut, så finns där något nytta att upptäcka och uppleva. Plocka upp din följeslagare och börja utforska Östafrika med sitt fantastiska landskap, varierad kultur och fascinerande historia. Beundra Kilimanjaros överväldigande skönhet, koppla av på sandstränderna i Zanzibar och åk runt kusten i Swahili för att lära känna mer om den rika kulturen i Massai.

  Resa till andra länder

  Kanske skulle ni vilja hämta husbilen på ett speciellt ställe och återlämna den någon annanstans inom Tanzania? Detta kan vara möjligt men är normalt föremål för ytterligare avgifter. Internationell engångsuthyrning är ofta inte tillåten, men det kan också vara undantag. Ring våra reservspecialister som ger dig det bästa rådet och låt oss ordna din oförglömliga husbiluthyrning i Tanzania ! Samma gäller om ni önskar att resa till något av de närliggande länderna, som Zambia, Moçambique eller andra länder, behöver ni låta oss veta vart ni vill resa så vi kan hitta en leverantör som tillåter detta. Oavsett om ni har funderingar, eller behöver hjälp för att göra er resa till ett underbart nöje, är våra experter redo att hjälpa till.


  Favorit destinationer med husbil i Tanzania

  Hyra husbil i Dar Es Salaam
  Dar Es Salaam

  Uthyrare

  Vår huvudpartner som kommer att ge er högkvalitativ hyra på husbil är Bushlore Africa, en av de mest kända husbilleverantörerna i branschen. Specialiserad på 4x4 fordon, Bushlore erbjuder dig pålitliga och robusta husbilar som lätt tar dig till era sevärdheter och de mest avlägsna delarna av landet. Våra kunder uppskattar denna flexibilitet och tillförlitlighet på sina resor, eftersom de kan resa till de vackraste regionerna i Tanzania.

  Tillgängliga modeller i Tanzania

  Om ni önskar att hyra husbil i Tanzania vänligen använd vår fina sökmotor för att se alla lediga husbilar på de önskade datumen i Tanzania. Detta leder er direkt till vår bokningsmotor. Fyll i fälten med önskat datum, plats och andra parametrar som är relevanta för er resa. I nästa steg ser ni alla modeller som finns tillgängliga på dessa datum i sökresultaten. När ni har gjort en bokningsförfrågan kommer vi att visa er det totala priset, tekniska specifikationer och andra viktiga bokningsuppgifter. Ta en titt på våra erbjudanden och gör er redo att skapa minnen som räcker för livet i Tanzania!

  Toyota Hilux 2.5TD 4x4 - HilC2 Toyota Hilux 2.5TD 4x4 - HilC4

  Toyota Hilux HilC2

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Hilux 2.5TD

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Bushcamper Toyota Hilux 3.0TD

  Bushcamper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.56 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Hilux 3.0TD

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Fortuner 3.0TD Camp Toyota Landcruiser 76/79 4x4

  Toyota Fortuner

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.7 Meter
  Växel: Automatisk 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Landcruiser

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.92 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel