Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  ZAMBIA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Zambia med Auto Europe

  Upplev den ultimata friheten genom att hyra husbil i Zambia och tag er runt på ett flexibelt och bekvämt sätt med en husbil från Auto Europe. Vi har funnits i hyrbils branschen sedan 1953 och har nu tagit steget till att kunna erbjuda husbilar till er kunder. Med oss som er pålitliga resepartner kan ni vara säker på att hitta en husbil som passar just era ändamål, oavsett om vart ni önskar att hyra husbil. Med oss kan ni hitta husbil även i platser som Sydafrika, Moçambique, Zimbabwe , Tanzania och många fler populära resmål. Allt fler börjar uppleva lyxen med en husbil och hur mycket det förhöjer ens resa, samt är även oftast mer ekonomisk än dyra hotell. Tag stegen in till en helt annan värld att färdas på och njut av att ha ett rullande hem på semestern.

  Det kan verka komplicerat när man ser vårt enorma utbud av olika modeller och utrustning. Det finns vissa punkter man behöver ta hänsyn till för att göra sin resa så smidig som möjligt. Något som är värt att fundera på för att få den mest optimala lösningen, om ni reser med barn, hur långt har ni tänkt köra per dag, vill ni ha en fullt möblerad husbil. Detta eftersom vissa av våra paket innehåller begränsat antal kilometer, vissa husbilar är mer lämpade för barn, vissa kommer med mindre utrustning än andra så tänk igenom i förväg vad era behov är. Skulle allt detta kännas för mycket, eller om ni önskar hjälp att hitta rätt, så är våra husbils speciallister alltid redo att hjälpa till. Deras erfarenheter och kunskaper i detta område kan vara värdefullt och ni kan enkelt nå dem på telefon: +49 89 4120 7298 eller skicka oss ett e-post.

  Resa i Zambia

  Ni kommer snabbt att märka att Zambia är en rolig blandning av tradition, kultur och andlighet med natur och vildmark nära till hands. Mycket tack vare landets välutbyggda infrastruktur är det enkelt om ni har bestämt er för att hyra husbil i Zambia att ta sig runt alla sevärdheter och kommer göra hela resan till en unik upplevelse som ni sent kommer glömma. Zambia är ett dröm resmål för många, och erbjuder ett överflöd av upplevelser och sevärdheter att utforska. Tag er runt landets unika landskap och upplev på nära håll Afrikas vildmark och dess välkända djurarter som elefanter, lejon, leoparder, noshörningar och afrikansk buffel. Dessa unika djur som ni kan hitta här räknas till de fem stora och är en av de mest tjuvjagade djuren och bland de mest farliga. Ett måste när man är i Zambia är ett besök till det spektakulära Victoriafallen, som är på gränsen till Zimbabwe, som är ett spektakulär syn som ni inte hittar på någon annan plats.

  Runt om de mäktiga vattenfallen i regionen så kan ni enkelt med er husbil tar er runt och utforska hela regionen och uppleva äventyr som verkligen kickar igång er adrenalin produktion. Om ni vill öka på chansen att kunna se något av de djuren som tillhör de stora fem, så är det störst chans i någon av de tre nationalparkerna, Mosi-oa-Tunya, Victoriafallen och den största av dem Lower Zambezi National Park. Inom dessa parker så löper dessa djuren runt fritt och är skyddade från tjuvjakt. Ni kommer att bli smått förvånade över mängden av vilda djur ni kan stöta på med ett besök på en av dessa nationalparker.

  Resa till andra länder

  Inte nog med att Zambia har så mycket att erbjuda, utan med Auto Europe har ni även möjligheten att kunna korsa gränsen och se vad de närliggande länderna som Tanzania, Zimbabwe, Moçambique och mer har att erbjuda. När ni gör er bokning behöver ni nämna om ni önskar att resa till något annat land, så kollar våra speciallister upp vad som är tillåtet med de olika leverantörerna och återkommer vad som gäller och om där är en kostnad på det. Så passa på att ta chansen och upplev mer av denna del av Afrika och utnyttja er husbil till max. Utöver det så finns där även möjligheten att kunna hämta upp husbilen på en plats, och sedan återlämna den på den helt annan destination, för att göra er resa så smidig som möjligt. Våra experter är redo att hjälpa till om det är något som är oklart eller om ni behöver hjälp med något. Ni kan enkelt se vad som finns tillgängligt genom att använda våra snabba och tillförlitliga sökmotor.


  Favorit destinationer med husbil i Zambia

  Hyra husbil i Livingstone
  Livingstone
  Hyra husbil i Lusaka
  Lusaka

  Uthyrare

  Vår samarbetspartner i Zambia som vi jobbar med för att kunna erbjuda er det störta utbudet av husbilar är Bushlore Africa. De är landets största uthyrningsbolag och är specialiserade på fyrhjulsdrivna fordon. Med en husbil som är fyrhjulsdriven kan ni enkelt ta er till mer avlägsna områden där en vanlig husbil inte hade klarat av att köra, och verkligen ta del av allt vad Zambia har att erbjuda. Med en husbil från oss så har ni verkligen friheten att ta er vart ni önskar att åka, dessa är gjorda för att klara tuff terräng medans de erbjuder härlig komfort. Med Auto Europe kan ni lita på att ni får en tillförlitlig husbil och att vi gör allt vi kan för att göra er vistelse i Afrika till en oförglömlig upplevelse.

  Tillgängliga modeller i Zambia

  Med vår förträffliga och enormt snabba sökmotor hittar ni enkelt de husbils modeller som är tillgängliga på den plats och de datum som ni önskar att resa på. Med hjälp av sökmotorn kan ni ta del av hela vårt utbud av husbilar i Zambia. Här nedan listar vi de mest populära modellerna i Zambia så ni kan få en överblick vad som finns att välja mellan. Med oss kan ni vara säkra på att ni får ett fordon som är idealisk för er resa i Zambia.

  SC Nissan Petrol DC Nissan Diesel

  SC Nissan Petrol

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Bensin

  DC Nissan Diesel

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.1 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Hilux Diesel Nissan Navi

  Toyota Hilux Diesel

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Nissan Navi

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel
  Toyota Hilux 2.5 TD Toyota Lancruise

  Toyota Hilux 2.5 TD

  Sovplatser: 5
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.26 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Toyota Lancruise

  Sovplatser: 5
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.92 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel