Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  JOHANNESBURG

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Johannesburg

  Även med en hyrbil är det en speciell upplevelse att utforska den största staden i Sydafrika på egen hand. Om du däremot väljer att hyra husbil i Johannesburg kommer du få en riktigt drömsemester som inte bara är flexibel och bekväm du kan även gestalta dina dagar efter humör. Bestäm själv vad du vill se och göra och var du kommer att övernatta. Kanske tar dig vägen till andra städer som Durban, Kapstaden eller varför inte Port Elizabeth. Auto Europe är inte bara tillförlitliga när det kommer till biluthyrning, vi har även ett brett utbud av tillgängliga husbilar till förmånliga priser. Ta dig en titt på våra attraktiva erbjudanden och boka redan idag en lämplig husbil till din resa. Reservera online eller ring och prata med våra husbilsspecialister.

  Campingplatser i och runt Johannesburg

  I området runt Johannesburg hittar du gott om campingplatser. De platser vi listat nedan ligger alla något utanför staden men erbjuder fantastiska utsikter över landskapet och regionen.

  Malonjeni Guest Farm Belägen cirka 60 kilometer från Johannesburg centrala delar erbjuder campingen fina ställplatser med faciliteter som kiosk, bar och pool.
  Soetdoring Vakansieplaas Ungefär en timmes färd från Johannesburg hittar du denna campingplats som ligger belägen söder om staden. De 60 ställplatserna som anläggningen erbjuder är alla utrustade med grillar och anslutning till el och vatten. Även badrum och duschar finns tillgängliga. Området är perfekt för dig som vill vandra eller cykla.
  Bloekompoort Caravan Park En timma från centrum hittar du även Bloekompoort Caravan Pak. De många olika trädarterna som växer runt om anläggningen gör att de flesta ställplatser vilar i en behaglig skugga. Strömanslutning och badrum finns tillgängliga. Förutom pool och biljardbord kan även grillplaster ute i det fria utnyttjas.
   
  Nkwe Pleasure Resort Nkwe Pleasure Resort ligger nord-öster om Johannesburg. Området imponerar med en stor pool i natursten med intilliggande vattenfall. Varje ställplats har strömanslutning. Sjukhus kan hittas 15 km bort från anläggningen. Perfekt utgångsläge för dig som planerar att resa till huvudstaden Pretoria på en dagsutflykt.
  Hennops Pride Caravan Park 50 min från Johannesburg och 40 min från Pretoria hittar du avkoppling till naturen men med storstaden på bekvämt reseavstånd. Ställplatserna för husbilar är gröna och befinner sig i skuggan. Elanslutning finns tillgängligt och du hittar badrum, frysar, kök och mikrovågsugn.

  Tillgängliga husbilar i Johannesburg

  Auto Europe erbjuder ett stort urval av tillgängliga husbilar att hämta upp i Johannesburg. Välj modellen 4z4 Discover Fun som är perfekt för 2 personer. Fordonet är utrustat med dubbelsäng, kök, toalett och tank för färskvatten och avloppsvatten. Längden är 5,6 meter. Den 5 meter långa 4x4 SC Nissan Diesel Trax är även den ett bra val för 2 resenärer. Modellen 6 STl däremot har plats för upp till 6 personer. Med nästan 7 meter i längd hittar du kök, dusch och toalett på fordonet såväl som tank för färsk- och spillvatten. Två dubbelsängar och sittplatser för 5 har den 4,6 meter långa Land Rover Defender 110. Sovplatserna är fördelade i fordonets tak-tält.

  Discoverer FunX2 4x4 4x4 SC Nissan Diesel TRAX

  Discover FunX2

  Sovplatser: 2
  Kategori: Husbil
  Längd: 5.6 Meter
  Växel: Manuell, 4WD
  Drivmedel: Diesel

  Nissan Diesel

  Sovplatser: 2
  Kategori: Truck
  Längd: 5.2 Meter
  Växel: Manuell, 4WD
  Drivmedel: Diesel
  6 STL Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  6Berth STL

  Sovplatser: 6
  Kategori: Class C
  Längd: 6.9 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Diesel

  Fortuner Camp

  Sovplatser: 2
  Kategori: Tak tält
  Längd: 4.7 Meter
  Växel: Automatisk, 4WD
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Johannesburg

  Välkommen till Johannesburg, Sydafrikas största stad. Även om mer än 4,4 miljoner människor bor i staden är det faktiskt staden Pretoria som ligger 50 km bort, som är huvudstad i landet. Johannesburg är även ekonomisk center i Sydafrika och är ett mycket populärt resmål på grund utav sina sevärdheter och sina parker i och utanför staden. Framförallt lockar Kruger nationalpark många turister. Området som är det största skyddade området i landet, ligger cirka 4 timmar bort och erbjuder safari med en unik inblick i Sydafrikas varierande naturliv. Ett annat alternativ att besöka är Pilanesberg nationalpark som ligger ungefär 3 och en halv timme bort. Även Marakele nationalpark och Golden Gate Highlands nationalpark bjuder på häftiga djur- och natur upplevelser.

  Innan du lämnar staden för den hisnande naturen finns det en hel del du bör se och göra innan. Väl värt ett besök är framförallt Apartheid Museum men även Lesedi Cultural Village där du kan lära dig mer om 5 olika afrikanska stammar. Även Sci-Bono Discovery Center är att rekommendera och omfattar många intressanta ämnen och delvis har interaktiva utställningar. Framförallt barn kommer att ha kul här. Temaparken Gold Reef City bjuder på många attraktioner och ett varierande program om guldruschen och fångar atmosfären perfekt. Förutom allt detta bjuder även staden på flertalet imponerande byggnader, varav några är det högsta i Afrika. Förundras över Carlton Centre, från vars utsiktsplats på 50:e våningen du kan njuta av en otrolig utsikt över Johannesburg.

  Naturligtvis är detta bara ett litet urval av allt du kan se och upptäcka i den fantastiska staden och den omgivande regionen. Oavsett hur du väljer att tillbringa din tid, att hyra husbil i Johannesburg ger dig friheten att upptäcka efter egen smak och intresse. Utforska så mycket du kan av staden innan du beger dig vidare ut på vägen och nya destinationer. De många campingplatserna runt om staden ger dig möjlighet att ta en paus och har ofta optimala lägen när du vill fortsätta att upptäcka. Med din husbils alla bekvämligheter kommer du att känna dig som hemma på vägen.