Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BILLIG HUSBIL MED SPACESHIPS OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Spaceships – Fina erbjudanden

  Hyra husbil med Spaceships

  Auto Europe jobbar nära med stora välkända leverantörer runt om i hela världen som erbjuder fina och välskötta husbilar, så att ni kan få så brett utbud som möjligt. Detta breda utbud garanterar att ni i vår sökmotorn enkelt hittar en husbil som passar era krav. Med Auto Europe kan ni känna er säkra att ni kommer hitta något, och om det är något ni funderar på eller behöver hjälp med, så är våra husbils experter alltid redo att hjälpa till. En av de leverantörer vi jobbar nära till hands med är Spaceships. Att hyra husbil från Spaceships genom Auto Europa's snabba sökmotor är bekvämt, enkelt och framförallt det mest ekonomiska valet.

  Space Ships har mer än 10 års erfarenhet att ordna husbilar runt om hela världen. Som företag är husbilar deras stora passion och de ser det inte som ett jobb att ordna bästa husbilen för er, utan det är deras livsstil och något de verkligen brinner för. Med Spaceships kommer ni vara i goda händer och kan känna er trygga att med de moderna husbilarna och den support dem ger att ni verkligen kan njuta av er semester. Med en husbil från Spaceships är ni redo för att påbörja ert äventyr med ett hem på hjul.

  Försäkring

  Det är väldigt simpelt att hyra husbil med Spaceships och det gäller även när det kommer till försäkringar. Alla hyror med Spaceships kommer med en tredje part försäkring, obegränsat antal kilometer och road assistance som standard. Standard försäkringen som är inkluderad i hyran kommer med en självrisk mellan 1500 GBP till 2000 GBP beroende på vilken husbilskategori ni väljer. Självklart finns där tilläggs försäkringar man kan lägga till för att reducera eller helt och hållet eliminera självrisken om så önskas. Sådan extra försäkring kan läggas till på plats när man kommer för att hämta upp sin bokade husbil.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  All nödvändig utrustning är inkluderad i husbilen, som kastruller, pannor, bestick, spis, ugn och mera, men önskar man göra sin resa ännu mer bekväm finns där en gedigen lista över bekvämligheter ni kan lägga till er bokning. Ni kan välja att lägga till extra funktioner som GPS, bord, stolar och sängkläder. De har även lite mer udda utrustning för att ge er maximal komfort som en USB fläkt under sommaren och speciella vinterpaket för att hålla värmen uppe. De erbjuder även speciella laddare så ni enkelt kan ladda er teknisk utrustning, inte olikt vad man kan förvänta sig i sitt eget hem.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Spaceships

  • Ingen ung föraravgift - minimum åldern varier från 21 till 25 år beroende på vilken husbilskategori ni väljer
  • Körkort från hela världen accepteras. Folk från Storbritannien, Norge, EU, Schweiz, Australien, USA och många fler kan enkelt köra med sina körkort. Skulle ni ha ett körkort från ett land som inte är med på listan, betyder det inte att ni inte kan hyra. Utan bara att vi behöver dubbel kolla i förhand vad som är möjligt
  • Möjligt med upphämtning alla dagar i veckan, året runt
  • Även möjligt med obekväma tidpunkter för upphämtning och återlämning

  Spaceships's flotta

  Med Spaceship kan ni förvänta er väl underhållna moderna husbilar som håller den högsta standarden. Deras egna mekanieker ser till så att ni endast kommer få det bästa och väl fungerande husbilar. De har även en unik desing i några av deras husbilsmodeller som erbjuder en adaptbar sovdesign för att kunne erbjude svala nätter och bra luftfölde under sommaren och medans under vinter utstrålar den värme och hjälper till skydda mot kylan.

  VW husbil

  Spaceships - VW husbil
  Sovplatser: 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.5 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  En liten och mysig husbil utmärkt val för att ta sig runt de vägarna i Storbritannien.

  Delta

  Spaceships - Delta
  Sovplatser: 2 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.95 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Delta levereras med en extra stor dubbelsäng, gasol, kylskåp och markiser.

  Voyager

  Spaceships - Voyager
  Sovplatser: 4 personer
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.3 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Utmärkt val för den mindre familjen eller lilla gruppen av vänner.

  Lyx husbil

  Spaceships - Lyx husbil
  Sovplatser: 5 personer
  Kategori: B-Klass
  Längd: 6.9 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Res runt i ren och skär lyx med gott om utrymme för en familj.

  Familjehusbil

  Spaceships - Familjehusbil
  Sovplatser: 7 personer
  Kategori: C-Klass
  Längd: 6.99 meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Denna gigant kommer med all utrustning man kan förvänta sig av ett rullande hem.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Spaceships?

  Med Spaceships har ni möjlighet att kunna hämta upp en husbil på över 35 olika platser runtom i Europa. Deras tre största uthyrnings platser ligger i London, Edinburgh och Dublin. Men med Spaceships kan ni även njuta av en husbil på härliga destinationer som Paris, Barcelona, Rom, Hamburg och många fler. Det är även möjligt, mot en avgift, att ha en specialiserad upphämtnings och avlämnings plats runt om i Europa, vilket Spaceships är en av de få leverantörer som erbjuder en sådan tjänst.

  Populära upphämtnings platser med Spaceships

  Edinburgh
  East Mains Industrial Estate
  13 Tartraven Place - Broxburn
  EH52 5LT
  Från Edinburgh är det runt 40 minuter med buss till Spaceships upphämtnings plats, och från flygplatsen är det endast 15 minuter med buss nummer 21. Från här kan ni snabbt komma ut på vägen med er husbil och njuta av det skotska höglandet.
  London
  86 Welley Road
  Wraysbury - Staines
  TW19 5EP
  Denna upphämtnings plats är bekvämt belägen i Wraysbury som är idealiskt för de som önskar att undvika Londons mest hektiska trafik. Från centrala London tar ni er hit på runt en halvtimme med tåg, och från Heathrow flygplats tar ni er hit på runt 26 minuter med buss.

  Med Spaceships kommer ni att få fina och hög kvalitativa husbilar så ni kan skapa minnen för livet. Skulle det kännas övermäktigt att hitta rätt husbil utav de enorma utbud som erbjuds, kan ni kontakta oss på Auto Europe på + 49 89 412 072 98 eller via e-post, så kan vi hjälpa er med er bokning, så att ni får det bästa möjliga till det bästa tänkbara priset!