Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  LONDON

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil London - Auto Europe

  Är du sugen på att hyra husbil i London och upptäcka den livliga brittiska huvudstaden? Vi på Auto Europe kan, tack vare vår mångåriga erfarenhet av förmedling av hyrbilar, erbjuda dig ett varierande utbud av hyrbilar och lyxiga premium fordon till låga priser. Idag kan du som vill upptäcka mer på semestern men inte vill förlora komforten eller göra hål i plånboken även boka förmånliga husbilar runt om i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av husbilar runt om i Storbritannien och vad är väl bättre än att börja med metropolen London. Härifrån kan du sedan bege dig ut på ett härligt roadtrip äventyr ändå upp till Skottland och den skotska huvudstaden Edinburgh. För mer information eller hjälp med bokning av husbil kan du nå vårt kompetenta husbilsteam per telefon eller e-post.

  Campingplatser i och runt London

  Med ett så brett val av tillgängliga campingplatser i London-området kommer det inte bli lätt att välja ett alternativ. Vi har därför plockat ut några campingar som kan tänkas paassa till din husbilsresa.

  Abbey Wood Caravan Club Site Abbey Wood camping ligger belägen cirka 40 mins tågresa från centrala London, i utmärkt miljö , inbäddad i en grön oas. Hållplatsen ligger bara några minuter promenadväg från campinganläggningen. Förutom en resa in till Londons centrala delar är även närbelägna Greenwich att rekommendera med flera intressant sevärdheter. Bland dessa hittar du det berömda observatoriet och National Maritime Museum. Det går även flodkryssningar från den närliggande Abbey Wood Club Site till Greenwich, Tower Bridge, Westminster, Kew, Richmond och Hampton Court. Campingen har öppet året runt och är mycket populär bland europeiska besökare.
  Lee Valley Camping & Caravan Park Denna camping ligger ungefär 30-min resa från centrum med tåg och erbjuder många sport- och underhållningsaktiviteter i det gröna. Ett prisbelönt sportcenter ger idrottare på alla nivåer möjligheten att träna här. Till och med guldmedaljören Greg Rutherfood har tränat här.
  Crystal Palace Caravan Club Site Perfekt camping för besökare som vill ta del av Londons nattliv till fullo. Nära campingplatsen hittar du en busshållplats för buss nummer 3 som tar dig över Brixton, Lambeth Bridge, Trafalgar Square, Piccadilly Circus och Oxford Street hela natten. På så sätt slipper teater och nattklubbsbesökare betala dyra taxiresor.
  Theobals Park Theobals park hittar du norr om huvudstaden i grevskapet Hertfordshire, cirka 70 min med tåg bort och inbäddad i en skog. Tack vare campingens direkta anslutning till M25 får du både snabb förbindelse in till London samtidigt som du kan njuta av det det gröna och avskilda skogslandskapet. Anläggningen är utrustad med toaletter, duschar, familjeduschar, lekplats och trådlöst internet

  Tillgängliga husbilar i London

  Har du bestämt dig för att hyra hyrbil i London, bestämt din reserutt men ännu inte hittat ett passande fordon? Under presenterar vi fyra husbilsmodeller från vårt breda utbud av tillgängliga husbilar, varav en kanske kan passa för din resa. Modellen Roadie är perfekt för två personer. Fordonet är utrustat med kök, vattentank och dubbelsäng. Även barnstolar kan monteras. För fyra passagerare är 4 Berth U-lounge med fyra sängplatser det rätta valet. Det 7,3 meter långa fordonet är lätt att manövrera med hjälp av backkamera. För en grupp på fyra passar även modellen Escape G med dieselmotor och två väggfasta enkelsängar såväl som en matplast som kan göras om till en dubbelsäng. Komfort erbjuder Grande med plats för 6 personer. Sängplatserna består av fyra fasta platser i form av våningssängar och en dubbelsäng i alkoven. Ett fullt utrustat kök med spig, ugn, kyl, frys, diskbänk och köksutrustning gör resan extra bekväm.

  Roadie 4 Berth U-Lounge

  Roadie Camper

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  4 Berth U-Lounge

  Sängplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.3 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Diesel
  Family Standard Grande

  Family Standard

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Class C Grande

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.47 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om London

  London är definitivt en stad som är väl värt ett besök. Vare sig du planerar en kortare eller längre paus i världsmetropolen bör du åtminstone försöka åsidosätta minst 2 dagar för att upptäcka staden och dess fantastiska sevärdheter och attraktioner. Om du tänkt köra inne i London bör du uppmärksamma att centrum är en så kallad miljözon (Low Emission Zone) och att oregistrerade fordon inte får köra in i staden och att du måste betala trängselskatt från Hyde park till Tower Bridge. Detta område bör dock generellt undvikas med motordrivna fordon. Här är det enklare och skönare att promenera själv i sin egen takt samt att använda sig av kollektivtrafiken. I zoner där trängselskatt tillämpas hittar du skyltar med två röda C:n och markeringar på gatan. Att hitta parkering i storstäder som denna brukar ofta vara mycket svårt men i London är det relativt lätt. Kanske för att de över lag är dyrare än vanligt.

  Om du valt att utforska Storbritannien genom att börja med att hyra husbil i London, är staden enklast att utforska till fots. För den som vill få en helhetsbild av staden är även de så kallade Hop-on/off-bussarna ett smart alternativ. Du som inte lider av höjdskräck bör även passa på att åka upp i London Eye, varifrån du på 135 meters höjd får ett vackert panorama över staden. För att fylla på med energi på eftermiddagen hittar du flertalet restauranger längs gatan Shad Thames vid Tower Bridge med utmärkt blick över floden och bron. På Tower of London i närheten kan du beundra kronjuvelerna. Guidade turer erbjuds var 30:e min. På kvällen är ett besök på en teater eller dansshow ett perfekt avslut. I Covent Garden kan du promenera runt och titta i fönstren till ett hav av butiker. Här hittar du även skickliga gatuartister och mysiga caféer och restauranger. För den som gillar att åka båt är de olika tema-turerna på Themsen värt att nämnas. Glöm dock inte att boka i förväg. Även om turerna går dagligen blir de ofta uppbokade snabbt.

  För den som vill följa i Shakespeares fotspår är ett besök på the Globe Theatre en härlig dagsutflykt, följt av ett besök på intilliggande Tate Modenrn där du hittar modern och samtida konst. På British Museum hittar du flertalet intressanta utställningar. Däribland en om egyptiska mumier. För den som är ute efter en annorlunda shopping-upplevelse ska du bege dig till Camden Town och Camden Lock Market. Här hittar du kläder, smycken och hantverk. Kulinariska läckerheter råder det inte heller brist på. För den som vill njuta av en vacker utsikt över London är Primrose Hill ditt mål. Alla matälskare med en förkärlek till det indiska köket bör passa på att besöka Brick Lane där otaliga indiska restauranger med läckra rätter till förmånliga priser kan hittas.

  Du som efter ett par dagars utflykt tänkt packa in dig själv och familjen i bilen för att bege er vidare länga de engelska vägarna men behöver första fylla på med proviant bör satsa på att fylla upp lagret utanför London. Storstaden är dyr och du får mer för pengarna på någon av snabbköpskedjorna Tesco, Asta och Sainsburys i förorterna.


  Husbils recension

  Husbils recensionJoao Fernando med Bunk Campers
  26 Nov 2018
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  "Supertrevliga och hjälpsamma killar då vi hämtade och lämnade husbilen. Bilen funkade utan problem hela tiden så vi är helt nöjda. Anna, John, Annika och Ralf."