Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED
  MOTORHOMES ITALY OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Husbil med Motorhomes Italy - Hitta de bästa priserna!

  Hyra husbil med Motorhomes ItalyAuto Europe är världsledande inom hyrbils branschen och nu är det även möjligt att hyra husbilar runt om i världen med olika leverantörer som Auto Europe samarbetar med. Med Auto Europe’s fina och välutvecklade sökmotor, får ni ultra snabbt upp resultat över de datum och platser ni sökt på, så att ni får en bra överblick på vad som finns tillgängligt.

  Om ni funderar på att resa till ett av Europas vackraste länder, Italien, kan ni via Auto Europe hyra husbil med Motorhomes Italy som är specialiserade på husbilar i Italien och med en hög professionalism kommer ni att få hög kvalitativ service och väl underhållna husbilar från ett dussintal olika uthyrningsplatser runt om hela Italien. Ni kan hitta Motorhomes Italy i städer som Milano, Rom, Venedig och många fler städer. De finns vid alla de större internationella italienska flygplatser.

  Motorhomes Italy har många år inom husbilsbranschen och jobbar hårt för att tillgodose även de mest krävande kunderna. Som kund kan ni förvänta er ett bra utbud av olika fordonstyper i olika storlekar för att säkerställa att ni kan hitta något som passar era behov, oavsett om ni reser som ett par eller med en större grupp. Enligt Motorhomes Italy, är en husbil det bästa sättet för att få den äkta frihetskänslan under sin semester och de är väldigt engagerade i att göra er tid i Italien till den bästa möjliga.

  Försäkring

  Något som är värt att ha i tanke om ni skall hyra husbil med Motorhomes Italy, är att med de försäkringar som ingår, är där en självrisk på 1 400 euro om något skulle hända med husbilen. Med de försäkringar som ingår när ni hyr en husbil via Auto Europe med Motorhomes Italy ingår där även en tredjeparts försäkring som har full täckning för skada på egendom och personer utanför husbilen. Inkluderat i er hyra utöver de obligatoriska och extra försäkringarna så ingår även en väghjälp tjänst samt internationella försäkringar för resa inom EU. Med standard försäkringarna bör man dock tänka på att där finns vissa delar av husbilen som inte är försäkrade som däck, glas, personliga egendom, tak och mer. Var noga med att läsa vad som är inkluderat och vad som inte är, och bestäm om ni behöver lägga till extra skydd eller inte.

  Vilken extra utrustning erbjuds

  Förutom utrustning som man kan förvänta sig i moderna husbilar så förser leverantören er med extra utrustning för att öka komforten och underlätta er semester i Italien. Några av de bekvämligheter som leverantören erbjuder är GPS, för att kunna navigera enklare, barnstolar, om ni reser med mindre barn, cyklar, de stunder när man vill ta sig runt på egen kraft i den Italienska naturen och mindre bekvämligheter som köksartiklar, campingbord med stolar och en hel del mera.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Motorhomes Italy

  Det är möjligt när ni bokar en husbil genom Auto Europe med Motorhomes Italy att ha en transfer tjänst, där personal från leverantören välkomnar er vid flygplatsen och tar er direkt till depån där de har sina husbilar. Om ni inte väljer detta tillägget när ni bokar, kan ni ta er till upphämtnings platsen på eget bevåg. Väl på plats kommer personal från Motorhomes Italy att visa er den husbilen ni har hyrt och ha en detaljerad genomgång om husbilen och dess funktioner. Personalen kommer hjälpa er, oavsett om ni är ny eller erfaren husbilsförare, att gå igenom alla aspekter gällande er husbil och de är även en utmärkt källa för tips och idéer.

  Motorhomes Italy flotta

  Motorhome Italy jobbar hårt för att se till att ni som kund får moderna och väl underhållna husbilar som håller det höga kravet som leverantören har på sina husbilar. För att klara av detta strikta krav från leverantören så förnyas alla fordon varje år för att ni som kund endast skall få det bästa möjliga. Med en husbil från Motorhome Italy ingår följande i er hyra:

  • Välutrustat kök med gasugn och vask
  • Toalett med dusch
  • Utökad rörlighet genom hela Europeiska unionen
  • En dygnet runt tjänst för mekaniskt haveri
  • Uppvärmning av husbilen

  Group A

  Motorhomes Italy flotta - Group A
  Sovplatser: upp till 4 personer
  Kategori: Klass B
  Längd:6.8 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Group A är ett utmärkt val för en mindre familj med ett eller två barn. Inne i husbilen hittar ni en skön dubbelsäng och en bäddsoffa, och bakom dubbelsängen finns det gott om förvarings utrymme för bagage och dylikt.

  Group B

  Motorhomes Italy flotta - Group B
  Sovplatser: upp till 5 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Detta är ett smart val för familj på 5 personer. I husbilen hittar ni en komfortabel hytt över en dubbelsäng och våningssäng i bakdelen av husbilen. I bakre delen finner ni även ett konvertibelt matbord. Group B tillhör en av de mest populära alternativen med tanke på den valutan man får för pengarna.

  Group C

  Motorhomes Italy flotta - Group C
  Sovplatser: upp till 6 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.0 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Ett utmärkt val för 4 vuxna och 2 barn med en hytt med två dubbelsängar och ett konvertibelt matbord. Under den bakre dubbelsängen finns där ett stort förvaringsfack, utmärkt för viktiga dokument och värdehandlingar.

  Group D

  Motorhomes Italy flotta - Group D
  Sovplatser: upp till 7 personer
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.0 meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Detta är den största modellen som Motorhomes Italy erbjuder, och det är ett utmärkt val för grupp av 5 vuxna som reser med ett barn. I den bekväma hytten finns där en dubbelsäng, och i bakdelen finns där våningssängar samt 2 konvertibla matbord, en dubbel och ett singel, som kan omvandlas till sängar.

  Vart kan ni hämta upp er husbil med Motorhomes Italy?

  Med Motorhome Italy kan ni åka till många av de bästa platserna i Italien. Platser som Venedig, Rom och många fler är det möjligt att hämta upp sin husbil från Motorhome Italy. De har sina depåer välplanerat nära de viktigaste flygplatserna i Italien. Under bokningen kan ni läsa mer om vart ni kan hämta upp er husbil, så att ni kan välja den plats som är närmast er.

  Populära upphämtnings platser i Italien

  MILANO
  Milan Malpensa
  Ferno,
  21010 Varese
  FLORENS
  Florence Pretola
  Via del Termine, 11,
  50127 Firenze
  ROM
  Rome Fiumicino
  Via dell' Aeroporto di Fiumicino,
  00054 Fiumicino (RM)
  VENEDIG
  Venice Marco Polo
  Viale Galileo Galilei, 30
  30173 Venedig

  För att boka er husbil direkt kan ni använda den mycket säkra och välutvecklade sökmotorn, eller så kan ni kontakta våra husbils specialister som via e-post muccampers@autoeurope.de eller via +49 89 4120 7298 kan hjälpa er att hitta den bästa husbilen för er. De kommer att guida er genom hela boknings processen och ge er råd och tips, samt svara på alla era frågor.