Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  MADRID
  TILL BILLIGA PRISER

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Madrid - Auto Europe

  Planerar du en semester i Spanien? Starta din resa genom att hyra husbil i Madrid, landets huvudstad och åk på en riktigt upptäckarresa. I jämförelse med en hyrbil ger dig en husbil ännu mer frihet och fler möjligheter att resa och utforska bekvämt i ett. Efter att du upplevt den myllrande huvudstaden kan du även besöka och njuta av andra fantastiska spanska städer som Barcelona eller Malaga. Vi på Auto Europe är din pålitliga husbilspartner och hjälper dig med allt runt temat husbil och kan hitta dig en perfekt modell till din resa i Spanien. Boka enkelt online eller kontakta vårt team per telefon.

  Campingplatser i och runt Madrid

  Valet av campingplatser i och runt Madrid är stort. För att hjälpa dig på traven med ditt reseplanerande har vi satt samman några förslag som kan passa till dig och din husbilsresa. Alla anläggningar är lämpliga för längre fordon.

  Camping Osuna Denna camping har ett utmärkt läge med centrum cirka 20 min bort och till flygplatsen Madrid-Barajas är det endast 5 min. Här hittar du totalt 60 ställplatser med el och gratis WLAN. Bland de sanitära anläggningarna ingår även tvättmaskin som är tillgänglig för alla campare.
  Camping Madrid Arco Iris Cirka 25 min väster om centrum hittar du detta moderna komplex som erbjuder allt ditt campinghjärta kan tänkas sukta efter. Ställplatserna är rymliga och många är utrustade med toalett. Anslutning för vatten och el finns. Ytterligare faciliteter inkluderar två pooler, en kiosk, restaurang och trådlöst internet.
  Camping Internacional Aranjuez För att nå denna camping söder om Madrid måste du resa nästan 50 km. Men det är resan värd på grund utav det stora utbudet av fritidsaktiviteter. Tennisbana och bordtennis finns tillgängligt inne på campingområdet och du hittar en golfbana 2 km bort. Totalt har campingen 162 platser tillgängliga med elanslutning.
  Camping El Escorial Den perfekta anläggningen för dig som reser med barn. Cirka 50 km från Madrid bjuder El Escorial på en egen vattenpark med flertalet pooler, rutschbanor och lekplats. Campingplatserna är rymliga med vatten och el. På området finns även tennisbana och du kan besöka campingens egna restaurang om du inte känner för att ordna med måltider själv.

  Tillgängliga husbilar i Madrid

  Hos Auto Europe kan du välja din favorit från flertalet olika modeller när du väljer att hyra husbil med oss. Kanske finns din favorit med bland de 4 exemplen nedan? För 2 passagerare är Weinsberg 541 optimal med dusch, toalett, kök samt tank för dricks- och avloppsvatten. Luftkonditionering och värme ger dig extra komfort under resan. Modellen är cirka 6 meter lång. I den lika långa modellen Carado T-132 får 3 passagerare plats, ett utmärkt val för en liten familj. Sovplatserna är fördelade på en dubbelsäng och en enkelsäng. Även i denna modell finns dusch, kök och toalett samt luftkonditionering och värme. Modellen Adriatic garanterar en lyxig semester för 4 personer. Här hittar du 2 stycken dubbelsängar, kök, dusch och toalett på imponerande 7,38 meters längd. Ska du resa i en större grupp med 6 person? Då passar den 6,63 meter långa modellen Hymer Carado A-361 perfekt. Med 6 stycken sittplatser och sängplatser fördelade på 2 dubbelsängar och 2 enkelsängar blir resan bekväm. Även här är kök, toalett och dusch standard såväl som luftkonditionering och värme.

  Group A-1 Weinsberg 541 Group B Hymer Carado T-132

  Group A1

  Sovplatser: 2
  Kategori: Husbil
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group B

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Group F Hymer Carado A-361

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Group F

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.63 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Madrid

  Madrid har cirka 3,2 miljoner invånare, utan att räkna förorterna och är inte bara Spaniens huvudstad utan även den tredje största staden i EU och den största staden i södra Europa. Tack vare sitt centrala läge, regeringssätet, liksom dess viktiga administrativa och militära instanser är staden bokstavligen mitten av Spanien. Dessutom bor den spanska konungen och den katolska ärkebiskopen i staden. Som besökare kommer du möta ett nästintill oändligt utbud av attraktioner och sevärdheter såsom fantastiska byggnader, stora torg, många museer och underbara parker. Allra först på listan över sevärdheter du bör besöka ligger det kungliga slottet, Palacio Real. Slottet som är officiell residens till den kungliga familjen, har praktfulla interiörer och arkitektur som kan beundras. Även Palacio de Cibeles är bör beundras och kommer fullkomligen ta andan ur dig. Den imponerande byggnaden används idag av kommunfullmäktige.

  Ett måste är även Plaza Mayor i stadens centrum. Torget som som från början var tänkt som marknadsplats är idag en av de livligaste platserna i Madrid. I närheten hittar du en till mycket populär plaza, nämligen Pueta del Sol. Ett besök på ett av de viktigaste konstmuseerna i världen Museo del Prado är även det ett måste. Den enorma konstsamlingen innehåller bland annat verk av Dürer, Rembrandt, Botticelli och Caravaggio. För den som vill ha ännu mer kultur är även museerna Rina Sofia, Thyssen-Bornemisza och Museo Arqueologico Nacional värda att nämnas. För en utflykt ut i naturen passar parkerna Campo del Moro, Casa de Campo, Parque Dehesa de la Villa eller El Retiro perfekt. Du hittar även ett digert utbud av årliga evenemang, där den kanske viktigaste är den 9-dagar långa Fiesta de San Isidro som hålls i maj.

  Dessa är bara några av alla höjdpunkter som väntar dig och ditt resesällskap i Madrid. Unna dig rikligt med tid för att utforska huvudstaden innan du beger dig ut för att utforska andra spännande destinationer. Att hyra husbil i Madrid eller på andra platser i Spanien som Alicante, Barcelona och många fler, är inte bara snällt för plånboken då du kan övernatta var du vill utan att behöva punga ut dyra pengar på hotell, men flertalet modeller har även kök så att du enkelt kan fixa läckra måltider under resans gång.