Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL MED HIPPIE CAMPER OCH AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil med Hippie Camper - Upplev friheten

  Hyra husbil med Hippie CamperVill du åka på semester till jordklotets södra halva utan att lämna ett stort hål i din plånbok kan du hyra en husbil med Hippie Camper. Företaget riktar sig mot budgetmedvetna resenärer som vill utforska orörda naturområden, vild terräng och vackra landskap i länderna Australien och Nya Zeeland. Dessa två länder är världskända för sina fantastiska naturområden och häpnadsväckande miljöer som du på bästa sätt upplever med hjälp av en husbil eftersom det ger dig friheten att utforska på egen hand och utifrån dina egna villkor. En annan egenskap som gör att Hippie Camper sticker ut på marknaden är att de ger unga förare mellan åldrarna 18-21 chansen att hyra husbil av dem , på så sätt har unga förare också chansen att åka på en oförglömlig roadtrip med sina vänner eller familj.

  Hippie Camper är ett väletablerat företag som grundades 2006 av Apollo Tourism & Leisure Ltd. Företaget startades i Australien var de numera har kontor längst både väst och östkusten, samt två i grannlandet Nya Zeeland. Oavsett vilken av företagets tre modeller du väljer kommer du ha en bekväm vistelse med de grundläggande nödvändigheterna som behövs för denna typen av resa. Till exempel har alla fordonen ett litet men funktionellt kök där du kan laga mat, dock har ingen av husbilarna toalett eller dusch. De mysiga och färgglada husbilarna är gjorda av topptillverkaren Talvor Motorhomes vilket är din garanti på att fordonen håller en hög kvalitet.

  Försäkring

  Alla fordon har en försäkring som täcker skador på fordonet och skador på egendom som ägs av tredje part. Vill man köpa till extra försäkring som minskar självrisken och depositionen kan man göra det hos Hippe Camper. De erbjuder också en valfri försäkring som ger extra täckning för vägassistans. All information om de olika försäkringsalternativen hittar du under bokningsprocesscen, du kan välja att lägga till försäkringen vid bokningstillfället men du kommer betala för den lokalt när du hämtar upp husbilen hos leverantören. Du kan också välja att boka de valfria försäkringarna direkt via leverantören.

  I samband med upphämtningen kommer cirka 3,000 Australienska dollar låsas på kundens kreditkort, detta är depositionen som motsvarar självrisksumman. Uppmärksamma att det måste vara ett kreditkort i huvudförarens namn och att kontanter och debit-kort inte accepteras. Om fordonet återlämnas i tid, utan skador, med full tank och följer alla andra villkor i hyreskontraktet kommer hela depositionen att återlämnas till kunden.

  Vilken extra utrustning erbjuds?

  Ska du hyra husbil med Hippie Camper har du chansen att boka till en del extra utrustning som kan vara användbar under din semester, till exempel GPS och personliga nödvändigheter. Om du ska resa med barn och är i behov av en bilbarnstol, vänligen läs igenom villkoren på vår hemsida noga eftersom vissa restriktioner kan förekomma. Priser och information på alla tillval du kan göra kommer du få i samband med bokningen. Väljer du att förboka leverantörens 'All-inclusive paket' ingår allt det följande:

  • Självriskbeloppet minskar
  • Personliga nödvändigheter
  • Ett campingbord och stolar
  • Extra förare

  Vi rekommenderar alltid att förboka dina tillval i god tid så att leverantören kan garantera tillgängligheten.

  Viktigt att ha i åtanke när ni bokar med Hippie Camper

  För att få köra Hippie Campers fordon krävs det att huvudföraren (och alla eventuella extra förare) kan uppvisa ett giltigt körkort som de haft i minst två år. Körkortet måste också vara giltigt under hela hyresperioden och skrivet på engelska. Är det inte på engelska krävs ett internationellt körkort (eller en ackrediterad engelsk översättning) tillsammans med originalet. Uppmärksamma att kopior inte accepteras.

  Vänligen ha i åtanke att du med störst sannolik kommer få vänta minst en timme när du hämtar upp din husbil, under högsäsong kan det ta ännu längre tid. Hippie Campers personal kommer gå igenom hyresavtalet med dig, visa dig runt i ditt nya semesterhem och svara på alla eventuella frågor. Om du ska hyra husbil med Hippe Camper och vill förberedda dig till max kan du ladda ner företagets app ApolloConnect. Där kan du lära dig mer om din bokade husbil genom att till exempel se olika videoklipp som visar dig olika funktioner och knep. ApolloConnect appen går att ladda ner via Google Play och App Store.

  Hippie Camper flotta

  Flottan består av tre olika fordonstyper. Husbilarna är mellan fem och sju år gamla beroende på modell och alla inkluderar:

  • Obegränsade mil
  • Tillgängliga för unga förare
  • Köksutrustning
  • Kartor och campingplats guide

  Hippie Drift

  Hippie Camper flotta - Drift
  Sovplatser:: upp till 2 personer
  kategori: Sleepervan
  Längd: 4.5 meter
  Växling: Manuell
  Bränsle: Bensin
  Denna lilla husbil kommer med AC vid framsätena, en inbyggd kyl och en stor dubbelsäng vilket gör den till det perfekta fordonet att kalla hem under en härlig roadtrip.

  Hippie Hitop

  Hippie Camper flotta - Hitop
  Sovplatser:: upp till 2 personer
  kategori: Hi Top Camper
  Längd: 4.9 meter
  Växling: Manuell, Automatisk
  Bränsle: Bensin
  Passar för två personer. Denna kompakta men bekväma husbil har en stor dubbelsäng i bakre delen samt ett litet kör fulländat med gasspis, vask och kyl.

  Hippie Endeavour

  Hippie Camper flotta - Endeavour
  Sovplatser:: upp till 4 personer
  kategori: Hi Top Camper
  Längd: 4.9 meter
  Växling: Automatisk
  Bränsle: Bensin
  Flottans största husbil med plats för upp till fyra personer. Komplett med ett fullt utrustat kök och mer plats än de andra fordonen. Husbilen är prisvärd, rymlig och väldigt lätthanterlig.

  Var ni kan hämta upp er husbil från Hippie Camper

  I nuläget erbjuder Hippie Camper upphämtning på fem toppdestinationer runt om Australien, fyra på landets östra sida (bland annat Sydney och Melbourne) och en i Perth på landets västra sida. Det finns även två kontor i Nya Zeeland där resenärer kan hämta upp sin bokade husbil, ett i Auckland och ett i Christchurch.

  Hippie Campers kontor i Australien

  BRISBANE
  733A Nudgee Road,
  Northgate, Queensland, 4013
  CAIRNS
  432-434 Sheridan Street,
  Cairns, Queensland, 4870
  MELBOURNE
  40/46 Hume Hwy
  Somerton (Melbourne) VIC 3062
  PERTH
  65 Worrell Avenue,
  High Wycombe, WA, 6057
  SYDNEY
  31 Bay Rd, Taren Point,
  Sydney, New South Wales, 2229

  Hippie Campers kontor i Nya Zeeland

  AUCKLAND
  9 Richard Pearse Drive,
  Auckland, Mangere, 2022
  CHRISTCHURCH
  24 Logistics Drive, Harewood,
  Christchurch, Canterbury, 8051

  Välj Hippie Camper till ditt nästa husbilsäventyr! Boka online eller hör av dig till vårt reservationsteam på telefonnumret 49 89 412 072 98. De är tillgängliga måndag till fredag mellan 09.00-17.00, du är också välkommen att slänga iväg ett mail till muccampers@autoeurope.de om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning.