Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSUTRUSTNING OCH EXTRA TILLBEHÖR

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Utrustning och tillbehör

  Det finns redan många detaljer som man inte ska glömma när man ska resa med små barn. Bagaget för de mindre passagerarna kan ibland behöva nästan lika mycket utrymme som för två vuxna. Eventuella tillbehör är nödvändiga för barnens välbefinnande och säkerhet på resan. De saker du kan göra kommer glädja alla parter eftersom mer utrymme kan finnas tillgängligt. Tänk bara på alla saker som kan göra dig nervös eller stressad när du ska skynda med resväskor, barnvagn, barnstol och barnen runt på tågstationer eller flygplatser. Om du behöver extra utrustning och tillbehör för din hyrbil på din resa, till exempel barnstolar eller bälteskudde, kan Auto Europe hjälpa dig. Vi kommer i förväg kontakta det lokala hyrbilsföretaget för att bekräfta att det finns en barnstol som väntar vid ankomst som passar ditt barns ålder och vikt. De flesta biluthyrningsföretag kommer att be om ålder och vikt för att säkerställa att rätt säte är tillgängligt vid upphämtning. Vid beställning är det därför viktigt för oss att få denna information. 

  Hyrbilsutrustning och extra tillbehör

  En annan viktig punkt för de som exempelvis älskar vintersport är bokning av takräcken (t.ex för transport av skidor etc.) och annan nödvändig utrustning på vintern. Vinterdestinationer i Schweiz, Österrike eller södra Tyskland har stor efterfrågan under vintersäsongen och all nödvändig vinterutrustning kan snabbt säljas ut. Vänta därför inte för länge på att boka dessa saker. Observera att hyrbilar inte alltid är utrustade med vinterdäck, speciellt i de länder där de inte är ett krav. Om du till exempel planerar att resa med hyrbil i Frankrike till ett annat land som Tyskland kan du få böter för att du saknar utrustning. I händelse av en olycka kan försäkringsbolaget vägra att återbetala pengar. Därför måste du alltid informera dig om villkoren för utrustning och tillbehör när du planerar en vinterresa. Var också säker på att kontrollera lagar och regler som gäller i landet du reser till.

  GPS - ett viktigt tillbehör när du hyr bil

  Spendera inte för mycket tid på att leta efter rätt väg när du är i en ny stad. Med en GPS i bilen kommer du inte bara fram till din önskade destination på snabbast sätt, det blir också mindre stress. Det är viktigt att lägga uppmärksamhet på trafiken snarare än att hitta rätt väg. Därför rekommenderar vi verkligen att välja att ha en GPS som tillval. Om du föredrar att resa med en navigationsenhet, kan du kolla in våra erbjudanden. När du ska boka kan du hitta erbjudanden om du klickar på "GPS-erbjudanden". Där kan du spara pengar och få GPS:en inkluderad i priset för din bil. Du kan kolla in de senaste erbjudanden på vår hemsida och leta efter GPS-erbjudanden. Kontaka vår kundtjänst via vårt kostnadsfria nummer 020 888 527 om du har fler frågor angående utrustning och tillbehör för biluthyrning. Oavsett om du redan har bokat eller ska boka hyrbil, ser vi fram emot att hjälpa dig med dina frågor.