Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter
  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Bloggsökning


  Kategorier

  Söker bland blogginläggen.......

  Vinn ett gratis 'America the Beautiful pass' med Auto Europe

  En husbil är så mycket mer än ett transportsätt, det är den mångsidiga reseupplevelsen som erbjuder skräddarsydda reseplaner och friheten att stanna när och var du vill, utan att behöva spendera pengar på hotell.Som ledande på den globala bil-och husbilsmarknaden i över 60 år har Auto Europe ett stort utbud av moderna husbilar som passar alla dina resebehov.I USA finns hundratals fantastiska reserutter som korsar hela landet. För att du ska kunna planera din resa, hjälper vi dig genom att ge ett gratis 'America the Beautiful pass' till de första 5 prenumeranterna som hyr husbil med Cruise America innan slutet av maj för resor i USA.America the Beautiful pass täcker entréavgifter till över 2000 naturattraktioner i Nordamerika, inklusive Alaska. Passet är giltigt i ett helt år och täcker entréavgifter för alla husbilspassagerare och förare till nationalparker och djurreservat samt avgifter till landets många skogar och naturområden. För att vinna ett av dessa fantastiska pass behöver du bara prenumerera på nyhetsbrevet från Auto Europe (om du inte redan gjort det) och göra din bokning. Så enkelt är det!

  Om du inte hittar bra idéer på var du ska, varför inte ta vår föreslagna rutt över Kaliforniern, Arizona och Colorado, där du kan utforska och tillbringa en natt eller två i några av världens vackraste nationalparker.Vår road trip med husbil från Auto Europe börjar i solskensstaden San Francisco, en av de mest trevliga och avslappnande städerna i USA. Från San Francisco är det en kort timmes bilresa till Yosemite National Park, hem till de magnifika Yosemite Falls och den imponerande El Capitan, som är dubbelt så stor som Rock of Gibraltar och den största granitstenen på jorden. Yosemite (som betyder grizzlybjörn i Miwok-stammen) är verkligen en pärla i det amerikanska landskapet, där granitklippor, gnistrande vattenfall och över 130 mil långa vandringleder förenas. Husbilarna sköts om väl på de många lägerplatserna som ligger vid Yosemite National Park. Våra favoriter är den fina fina Porcupine Flat Campground, White Wolf Campground och North Pines Campground.Från Yosemite föreslår vi att du åker söderut till Death Valley National Park, ungefär en dags bilresa på den natursköna Route 395.Med några av de mest fantastiska och varierande landskapen i hela USA, ger Death Valley med sitt mörka skrämmande namn med otaliga inspirerande kullar och berg, till exempel Telescope Peak där många växter och djurarter finns som Mount Whitney. Zabriskie Point, däremot är en annan del av Death Valley som är värd att besöka för sin fantastiska öken med rader av perfekta sanddynor.

  Death Valley är också hem för ett bra urval av högkvalitativa campingplatser, framför allt Furnace Creek och Texas Springs (både är öppna året runt).Att köra västerut från Death Valley på Route 40, 93 och 95 kommer ge dig en hel dag med fantastisk utsikt från din husbil från Auto Europe, så att du äntligen tar dig till ett av världens underverk - den berömda Grand Canyon.Grand Canyon är ca. 5 000 km² stort och från South Rim är det en naturskön 378 km lång bilresa genom Colorados förvånansvärt slående landskap till den mer avlägsna North Rim där några av parkens mest pittoreska campingplatser kan finnas, särskilt North Rim Campground (stängt på vintern) där oöverträffade solnedgångar och otrolig utsikt över kanjonen kan avnjutas.Nordost längs Route 160 i ca. 5 timmar tar dig från Grand Canyon till en annan av Colorados unika naturattraktioner, Mesa Verde National Park. Den 211 km² stora parken som kallas 'Green Table' på grund av sin frodiga skog, innehåller mer än 5000 arkeologiska platser, inklusive Cliff Palace med 156 rum som byggdes av det Anasazi-folket för hundratals år sedan.Med över 60 km långa vägar, är Mesa Verde en av USA:s mest uppskattade turistattraktioner och väl värt en mellanlandning på Morefield Campground (öppen april till oktober) där biluthyrning och ett brett utbud av andra bekvämligheter finns på plats

  Den sista destinationen med America the Beautiful är den vackra vägen Rocky Mountain National Park, ca. 8 timmars bilfärd nordost om Mesa Verde.Med cirka 500 toppar packade i relativt lilla 415 kvadratmeter , däribland 78 som stiger majestätiskt till över 3 500 meters höjd, är Rocky Mountain en road trippares dröm, särskilt längs Trail Ridge Road, en 77 km lång 'highway in the sky'.Efter några givande dagars körning genom några av USAs mest spektakulära land-och bergsområden är det bra att veta att det finns gott om stora flygplatser i närheten - som Denver - där du kan lämna husbilen och flyga hem.

  Så, efter att ha fått nyhetsbrevet från Auto Europe, se till att du bokar din husbil utan dröjsmål för att ge dig en chans att få händerna på en av våra America the Beautiful pass värda 80 USD.Boka online eller ring en av våra hyrbilsspecialister just nu för att undvika besvikelse. Ha en bra resa!

  Bloggsökning


  Kategorier